به بهانه ی فعالیت خارج از قانون سکولاریستی ، دولت سکولار و شریک اخوان المفلسین تونس ۸۰ مسجد اهل سنت را بست

به بهانه ی فعالیت خارج از قانون سکولاریستی ، دولت سکولار و شریک  اخوان المفلسین تونس ۸۰ مسجد اهل سنت را بست

 

ارائه دهنده : ابوعبدالله جاف جوانرو

 

به یاد دارم در چند ماه گذشته  ، نمازخانه ای ( نه مسجدی )  متعلق به جماعت دعوت واصلاح ایران که بیشتر آقای ویسی در آن سخنرانی داشت به دلیل شکایت اهالی محله یا … بسته شد ، بدنبال این اتفاق رسانه های داخلی و خارجی ، مسلمان و غیر مسلمان  این اقدام ج. ا. ایران را فشار بر علیه اقلیتهای مذهبی و ضایع نمودن حقوق اهل سنت !! و…قلمداد نمودند.  در این فرصت ما به علل ، مثبت یا منفی بودن این اقدام کاری نداریم ؛ تنها با معرفی جریان مسخ شده ی اخوان المفلسین و عملکرد آن در سرزمینهای مسلمان نشین باید بگوییم که این جریان هرگز نماینده ی جریانی از جریانات اهل سنت نبوده و نیست ، بلکه شاخه ی بومی شده ی بورژوازی سکولاریستی در لباسی به ظاهر اسلامی است ،  که با ابزارهای سکولاریستی و دموکراسی مورد نظر آن  و سوء استفاده از احساسات مذهبی مردم ، در پی شریک شدن با اربابان منطقه ای و جهانی در قدرت حکومتی و چپاول ثروتهای مسلمین می باشد ؛ در نتیجه در جایگاهی نیست که از قوانین و حقوق اسلامی مردم دفاع نماید .

با این وصف ، عملکرد آن و واکنشی که در برابر این عملکردها صورت می پذیرد ،  نمی تواند واکنشی در برابر اهل سنت و یا یکی از مذهاب و احزاب اهل سنت تلقی گردد  ، بلکه واکنشی است در برابر یک جریان سکولار زده ی لیبرال که قواعد و دستورالعمل حرکتی خود را از دیکتاتوری سکولاریسم گرفته است .

چنانچه می دنیم حزب النهضه در تونس  همچون جماعت دعوت و اصلاح ایران و اردوغان در ترکیه نماینده ی جریان مخرب  اخوان المفلسین ( شاخه ی انحرافی جریان مبارک اخوان المسلمین  ) می باشد . این جریان ابن الوقتی و رنگ عوض کن ، در سراسر دنیای اسلام ، همچون یک ابزار  ، جهت سرکوب مسلمین و خادمی مخلص برای سیستم کفری سکولاریسم ( بخصوص آمریکا و ناتو ) ایفای نقش می کند .

ما شاهد خیانتهای این جریان در افغانستان ، عراق ، پاکستان ، اردن ، الجزائر ، اروپا و غیره بوده ایم ؛ و می دانیم که گرایش و همکاری  آنها با سیستم دیکتاتوری سکولاریسم و سکولاریستهای مرتد محلی و کفار سکولار جهانی به دلیل جبرحکام و به قول خودشان مصلحت طلبی نیست ؛ بلکه اعتقادی است ویرانگر که  تحت شعار روغین «  وسطی بودن » منجر به فرسوده شدن باورهای اسلامی در میان پیروانشان و غلطیدن در دامان سیستم سکولاریسم گشته است . جماعت دعوت و اصلاح ایران و دفاع ناشیانه ی آن از دیکتاتوری سکولاریسم و ابراز عقاید التقاطی به اصطلاح نوین مثال بارز این جریان مخرب در جامعه ی اهل سنت ایران می باشد .

چون در ایران کسی آنها را مجبور نکرده است که تابع عقیده ی گندیده ی سکولاریسم گشته و برایش تبلیغ نمایند ،  و علاوه بر آن  ، هیچ مصلحتی هم در تبلیغ این باور گندیده ی دیکتاتور منش برای اهل سنت ایران وجود ندارد ؛ بلکه عملاٌ زمینه ساز نهادینه شدن و زیبا جلوه نمودن بلای سکولاریسم  در میان مردم  و گرایش به سمت احزاب سکولار و مرتد محلی و در نهایت تقدیس و مطلوب نمایاندن سکولاریستهای جهانی و دموکراسی سکولاریستی کاپیتالیستی  به رهبری ناتو و آمریکا می باشد .

بدین ترتیب اخوان المفلسین ، در جنگ روانی علیه مسلمین  ، در سرزمینهایی مثل کردستان ، بلوچستان و جنوب ایران و سرزمینهای  مشابه  در صف سکولاریستها قرار گرفته و مردم برای پذیرش چنین کفری آماده می گرداند  و در سرزمینهای اشغال شده  که فرصت نوکری به آن داده می شود مستقیماٌ وارد عمل می گردند . تونس و انقلاب مصنوعی و کاریکاتوریش یکی از نمونه ها ی بارز این واقعیت است .

حکومت تحت فرمان حزب النهضه  ،  که پرچمدار جریان مسخ شده ی اخوان المفلسین در آن سرزمین مصیبت دیده می باشد ،  دستور داد که ۸۰ مسجد مسلمین اهل سنت را که فعالیتشان خارج از قوانین سکولاریستی است بسته شود ! مگر قانون سکولاریستی چه معیارهایی دارد که مساجد  ، قرآن و آنچه در آن گفته می شود ، باید بر اساس آن  ، هماهنگ شوند ؟

« يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ (التوبة :٣٢) »

(ئه‌وانه‌ به‌و بیروباوه‌ڕه‌ پووچانه‌یانه‌وه‌) ده‌یانه‌وێت نوورو ئاینی خوا به‌قاڵه‌ی ده‌میان بکوژێننه‌وه‌ و خامۆشی بکه‌ن (به‌ڵام خه‌یاڵیان خاوه‌) خوا ناهێڵێت ئاواتیان بێته‌ دی و هیچ شتێکی تری ناوێت جگه‌ له‌وه‌ نه‌بێت ئاین و نووری خۆی سه‌ربخات و نووری خۆی ته‌واو بکات و ده‌ری بخات، هه‌رچه‌نده‌ کافرو بێ باوه‌ڕان پێی سه‌غڵه‌ت و دڵته‌نگ بن .

اخوان المفلسین در وضع موجود نماد بومی شده ی سیستم سکولاریسم و دموکراسی پارلمانی این سیتم دیکتاتور در میان اهل سنت می باشد ( چرا دیکتاتور ؟ چون هیچ قانونی غیر از سکولاریسم را بر نمی تابد ، حتی قانون الله را )  و به همین ترتیب تمام فعالیتهای خود را در شریک شدن با مدیران منطقه ای و جهانی این سیستم سکولاریستی محدود و خلاصه نموده اند  ؛ و قطعا نمی توانند  ، خارج از این دایره ی تنگ سکولاریستی ،  قانون و برنامه ی دیگری را تحمل نمایند .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *