اسلوبهای جنگ روانی سکولاریستهای قریش و معاصر در برابر قانون شریعت الله : (۲۵۷)

اسلوبهای جنگ روانی سکولاریستهای قریش و معاصر در برابر قانون شریعت الله : (۲۵۷)

بر گرفته از کتاب روابط متقابل اسلام و دین سکولاریسم

مؤلف: ابوحمزه المهاجر هورامی

مبارکفوری چند نوع از این اسلوبهای جنگ روانی را برشمرده است :

۱- تحقیر و تمسخر، ریشخند و خندیدن به قصد آبروریزی مسلمانان و سبک شمردن نیروی معنوی آنها، همچنین رسول الله صلی الله علیه وسلم  را با اتهامات تمسخر آمیز و دشنامهای احمقانه و … هدف قرار می دادند.

۲- تشویش اذهان مردم پیرامون تعالیم نبوی و برانگیختن شبهه ها و پخش تبلیغات دروغین و نشر اکاذیب و ایرادهای واهی نسبت به این تعالیم و شخصیت رسول الله صلی الله علیه وسلم  و ادامه دادن به این تبلیغات و غوغاها جهت مشغول کرد اذهان عمومی و دور کردن مردم از رسول الله صلی الله علیه وسلم  …

۳- مبارزه با قرآن از طریق اسطوره های گذشته و مشغول کردن مردم جهت منصرف شدن آنها از قرآن … نضر بن حارث به حیره رفت و آنجا داستان و اسطوره های پادشاهان ایرانی مانند رستم و اسفندیار را فرا گرفت. هرجا که رسول الله صلی الله علیه وسلم  جهت دعوت مردم به دین خدا و هشدار مردم از خشم خدا می نشست، نضر پشت سر او می رفت و می گفت : قسم به خدا سخنان محمد از سخنان من شیرین تر نیست و مردم را جمع می کرد و داستان پادشاهان فارس و داستان رستم و اسفندیار را برای آنان تعریف می کرد سپس می گفت : سخنان محمد کجا مثل سخنان من است؟

۴- چانه زدن بر سر اینکه اسلام و نظام جاهلی سکولاریستی  در یک میان راهی به هم برسند به صورتی که سکولاریستها از بعضی موضعهای خود دست بردارند و رسول الله صلی الله علیه وسلم  هم از بعضی قوانین شریعت صرفنظر کند و در این مورد خداوند موضع رسول الله صلی الله علیه وسلم  را روش می کند و می فرماید :وَدُّوا لَو تُدهِنُ فَیُدهِنُونَ  (قلم/ ۹) ايشان دوست مي‌دارند كه نرمش و سازش نشان دهي، تا آنان هم نرمش و سازش كنند (بدين اميد كه برخي از فرمانهاي خدا را به خاطر آنان ترك كني، و در بعضي از مسائل با ايشان همگام و همآهنگ شوي)

دوست دارند که مداهنه و سازش  کنی تا مداهنه و سازش  نمایند».اما در برابر با رد هر گونه سازشی کفار سکولار و دین سکولارشان مورد خطاب قرار گرفته که : قُل یا أَیُّهَا الکافِرُونَ* لا أَعبُدُ ما تَعبُدُونَ … لَکُم دینُکُم وَلِیَ دینٌ (کافرون / ۱-۳)بگو : اي كافران ! آنچه را كه شما ( بجز خدا ) مي‌پرستيد ، من نمي‌پرستمو شما نيز نمي‌پرستيد آنچه را كه من مي‌پرستم

این نمونه ها و تلاش های منفی سکولاریستها در هر نسلی از دعوت تکرار می شوند ومجریان قانون شریعت شبانه روز با انواع جنگ های روانی از قبیل استهزاء، توبیخ، ملامت و تمسخر درگیر هستند و آنان را از جنبه ی عقلی مرتجع، خشک، متعصب، عقب افتاده و به عهد شتر و چادر منتسب و متهم می کنند و نیز آنان را تفرقه انداز میان خانواده ها و قوم ، دروغگو، تند رو، افراطی، عقب مانده ی از تمدن روز و غیره می دانند. رسول الله صلی الله علیه وسلم، سرور فرزندان آدم، سرمشق و الگوی مسلمین مطیع قانون شریعت الله است که  که دشمنان او را به دیوانگی متهم نمودند و خداوند به او اطمینان بخشید که از آن عیب مبرا است : ن* وَ القَلَمِ وَ مایَسطُرُونَ* ما أَنتَ بِنِعمَهِ رَبِّکَ بِمَجنُونٍ. (قلم / ۱-۳)سوگند به قلم و آنچه می نویسند، تو به لطف پروردگارت دیوانه نیستی.

رسول الله صلی الله علیه وسلم  را به دروغگویی متهم کردند در صورتی که بشریت، صادق تر از او را به خود ندیده است و خود آنها شهادت دادند که «دروغی از تو ندیده ایم» . همانگونه که رسانه های سکولار گروهی نظام جاهلی، دعوتگران اسلام را به توطئه گری و دروغگویی متهم می نمایند و تلاش می کنند بر اخلاق آنها سرپوش نهند.

و رنج دیگری که مسلمانان می کشند تشویش و تخریب مبانی و اصول آنها از طرف دشمن سکولار و پیشرفت آن به بدترین شیوه است. به ویژه رسانه های گروهی سکولار کنونی در سمپاشی علیه دین به جلو می روند و در بهترین قالب و شیوه ی فصاحت و بلاغت اسلام را چنان معرفی می کنند که در مراحل گذشته ی تاریخ ارزشمند و برای امت عربی مفید بوده است، اما امروز عصر ملی گرایی، سوسیالیسم  و عصر پیشرفت سکولاریسم و دموکراسی است و زمان رهبری قانون اسلام سپری شده است و نقش خود را در گذشته ادا کرده است و این همان روش هایی است که رسول الله صلی الله علیه وسلم  را با آن مخاطب قرار می دادند و قرآن را اسطوره های نخستین می دانستند.

مفهوم و حتی اسلوبهای جنگ روانی سکولاریستها و دشمنان قانون شریعت الله در طول تاریخ ثابت و تکراری است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *