حقایق پشت پرده ی جنگ امریکا و متحدینش بر علیه تروریسم، دفاع از آزادی و دموکراسی یا….

حقایق پشت پرده ی جنگ امریکا و متحدینش بر علیه تروریسم، دفاع از آزادی و دموکراسی یا….

ارائه دهنده: الیاسی بیسارانی

پیروان دین سکولاریسم به رهبری امریکا و مزدوران محلی آنها با مسلمین و حتی غیر مسلمین مخالف خود جنگ شدیدی را آغاز کرده اند و خطرناک تر اینکه اسمی بر خلاف واقعیتِ آن بر این جنگ نهاده اند. در این میان هرکس اولویت بندی امریکا در مساله تروریسم –ادبیات وی در این مساله- را دنبال کند در وهله اول گمان می کند که مشکل امریکا و جنگی که به راه انداخته حفاظت از دموکراسی است و در واقع امریکا سازمان هایی راهدف قرار می دهد که دموکراسی را نمی پذیرند.

متاسفانه برخی با این تصور می گویند: جهادی ها چون دولت سکولاریسم را رد می کنند به تخریب سرزمین ها می پردازند اما حقیقت چیز دیگری است. آمریکا به پیروی مطلق و عبودیت جاودانِ ملت های دنیا از سیاست هایش اعتقاد دارد بنابراین بزرگترین خطری که امریکا با آن مواجه است مساله آزادی و رهایی از عبودیت و بندگیِ آنان می باشد.راه اندازی جنگ توسط امریکا برای این است که ملت های دنیا همچون گله های گوسفندان باقی بمانند و هیچ رای و نظری از خود نداشته باشند و او یا اذنابش آن ملت ها را رهبری کنند. بر این اساس هرکس با این شرط موافقت کند به او خوشامد می گویند و با آغوش باز او را می پذیرند و فرقی نمی کند پرچمی که در دست گرفته و آنرا برافراشته پرچم دموکراسی باشد یا سکولاریسم یا حتی تحکیم شریعت.

اما کسی که این مساله را رد کند و اصرار وی بر زندگی آزاد و بزرگوارانه باشد، در این صورت در لیست تروریسم قرار می گیرد!! بله، ای ملت های مسلمان متاسفانه حقیقت همین است. اگر دلایل این واقعیت را می خواهید اکنون به برخی از آنها اشاره می کنیم:

۱-  حماس دموکراسی و سکولاریسم را پذیرفت اما چون خواست بر مبنای آزادی، تصمیمات خود را بر ضد اسرائیل جامه عمل بپوشاند، مساله کاملا برعکس شد و در لیست تروریسم جای گرفت.

۲-  ترکیه نظام دموکراسی و سکولاریسم را تصویب نمود و تصمیم داشت تا خود به تصمیم گیری بپردازد نه با پیروی از دیگری و در قضایای منطقه بر اساس آزادی که از آن برخوردار است رفتار کند و بر این اساس تصمیم بگیرد و عمل کند؛ که با فشار اربابان اروپائی مواجه شد تا جائی که وارد ارتش متحد اروپا (ناتو) گشته و سالهاست به عنوان دومین قدرت نظامی ناتو بیشترین کشتارها را از مسلمین بر عهده داشته است اما باز به این درجه از نوکری حکومت سکولار ترکیه هم راضی نیستند و هر روز با فشارهای داخلی و خارجی امتیازات جدیدی در مبارزه با قانون شریعت الله و سرکوب مسلمین مجاهد از آن می گیرند.

۳-  مصر موفق شد تا اخوان المسلمین را با انتخابات به قدرت برساند که تمام دنیا شاهد درستی انتخابات آن به سبک سکولاریستی و دموکراسی بودند. اما نتیجه چه شد؟! در برابر آن کشتاری بزرگ را به راه انداختند که در خلال آن هزاران مصری جان خود را از دست دادند و رهبر اخوان و خود مرسی و صدها نفر از پیروان سکولاریسم و دموکراسی را به زندان افکندند.

در مقابل به دولت هایی چون آل سعود، اردن، کویت و… بنگر که امریکا با آنها رابطه دارد بلکه با آنها عهد و پیمان دارد! آیا همه ی آنها از دموکراسی برخوردارند؟! پاسخ این است که طبعا خیر؛ بلکه برخی از این دولت ها از شدیدترین رژیم های دیکتاتوری و استبدادی برخوردارند.

بنابراین قضیه جهادی های مسلمان یا سکولاریستهای انقلابی استقلال طلب یا کسانی نیستند که به دنبال دموکراسی هستند یا با ان مخالفت می کنند؛ بلکه مساله این است که چه کسانی می خواهند آزاد باشند و چه کسانی برده؟! هرکس بخواهد به معنای واقعی آزاد زندگی کند، آزادی و آزادگی هزینه ای گران دارد که باید بپردازد؛ در غیر اینصورت باید به بردگی تن دهد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *