در ناآرامیهای سکولاریستها و کفار آشکار بر علیه حکومت مذهبی ایران چه باید کرد؟[۱]
به قلم: ابوصلاح الدین الکوردی
السلام علی من اتبع الهدی
بدون شک بشر در طول تاریخ قالبهای حکومتی زیادی رو متناسب با نیازهاش تولید کرده مثل پارلمانی، ریاستی، جمهوری، پادشاهی و….
اما محتوای این قالبها دو چیز بیشتر نبوده یا محتواش یا قانون شریعت الله بوده یا قانون جاهلیت و طاغوتی . طاغوتها زیاد بوده ان اما قوانین طاغوتی از سه حالت به در نبوده ان :
- قانون بر اساس شریعت کفار اهل کتاب( یهود و نصارا )
- قانون و برنامه بر اساس باورهای کفار شبه اهل کتاب ( مجوس و صابئین)
- قانون بر اساس دین مشرکین که امروز تحت عنوان سکولاریسم نامگذاری شده .
بدون شک هر کسی که بر اساس یکی از این قوانین عمل کنه کافره و شکی در این نیست و هر کسی که چنین کفاری رو کافر ندونه خودش کافر شده ، چون الله اینا رو کافر دونسته و امر کرده که باید ما هم اینا رو کافر بدونیم اگه مسلمونیم . اگه کسی اینا رو کافر ندونه اصل کفر به طاغوت و ولاء و براء خودش یعنی (لا اله ) رو رد کرده .
حالا اگه حکومت اسلامی بود و کاملا قوانین شریعت الله در زمینه ی «اطعمهم من جوع و آمنهم من خوف» و به دنبال اون «فلیعبدوا رب هذا البیت» توش اجرا شد ، این غایت و هدف همه ست ، اما اگه نواقصی داشت و حتی ظلمهایی در اون صورت می گرفت و یا حتی یک فاجر بر اون ریاست داشت باز باید از اون در برابر حکومت کفار محافظت کرد . چون هیچ شری بالاتر از حکومت کفار و تحکیم قوانین اونها بر مردم وجود نداره .
علاوه بر این، استاد ابوحمزه المهاجر هورامی می گوید: ” حكومت دينى مراتب و درجاتى دارد. مرتبه عالى و ايده آل آن، اين است كه همه امور و اركانش، مبتنى بر دين و هماهنگ با آن باشد ؛ اما زمانی که تأسيس دولت تمام عيار دينى، ممكن نيست، بايد مرتبه نازلتر آن را اجرا كرد.
مرتبه نازل يا بدل اضطرارى حكومت دينى اسلامی، حكومتى است كه در آن احكام و قوانين دينى بر اساس یکی از مذاهب اسلامی رعايت شود؛ هر چند كل نظام از تعاليم دينى برنيامده، چنين حكومتى، تنها در صورت عدم امكان تأسيس «دولت كامل دینی» اسلامى، روا است .”
در این مرحله هم باز باید از مرتبه نازل يا بدل اضطرارى حكومت دينی در برابر حکومت کفار آشکاری چون اهل کتاب و شبه اهل کتاب و سکولاریستها دفاع و پشتیبانی نمود .
و آخرین نکته اینکه الله تعالی یهود و مشرکین یا به زبان امروزین سکولاریستها رو دشمن شماره یک مسلمین معرفی کرده : لتجدن أشد الناس عداوة للذين آمنوا اليهود والذين أشركوا . در این صورت باز شایسته است از کفار نصرانی و مجوس و صابئی در برابر این دشمنان شماره یک حمایت نمود حالا چه رسد به اینکه طرف اینا یک حکومت مذهبی از مذاهب اسلامی باشه .
در این صورت حمایت از چنین حکومت مذهبی در برابر یهود و سکولاریستها بر همه ی مسلمین واجب میشه، و هر گونه حمایتی از یهودیان و سکولاریستها در برابر سایر کفار نصرانی و مجوس و صابئی به منزله ی ارتکاب عملی بر خلاف دستورات الله محسوب شده و غیر اسلامی است حالا چه رسد به اینکه از یهود و سکولاریستها در برابر یکی از فرق و مذاهب اسلامی حمایت بشه، هر چند این فرقه از منحرفترین مذاهب اسلامی هم باشه اما باز به قول ابن تیمیه هرگز در ردیف کفار اصلی چون نصارا و مجوس و غیره قرار نمی گیره .
در این صورت باید از منحرفترین فرق و مذاهب اسلامی در برابر تمام کفار اهل کتاب و شبه اهل کتاب و سکولاریستها حمایت کرد حالا چه رسد به اینکه یک حکومت مذهبی باشه که بر اساس مذهب خود به تحکیم شریعت الله می پردازه .
ما ممکنه با چنین مذاهب و فرق و حکومتهای مذهبی اختلافاتی داشته باشیم و قطعا هم داریم، اما این اختلافات ما باعث نمی شود که با کنار نهادن تمام آیات قرآن و دستورات شریعت الله و با کنار نهادن تمام نقاط مشترک و منافع مشترکمان آنها را در ردیف کفار آشکار قرار بدهیم و یا بر خلاف شریعت الله از کفار آشکار بر علیه اینا حمایت کنیم و مرتکب چنین جرم و خلاف آشکاری شویم.
برادران و خواهران گرامی: ما طعم تلخ جنگهای مذهبی را چشیده ایم، و بدتر از آن چندین برابرش را از سکولاریستهای اشغالگر خارجی و سکولاریستهای مرتد محلی دیده ایم و هنوز هم در حال قتل عام شدن توسط این سکولاریستهای اشغالگر خراجی و نوکران سکولار محلی آنها چون بارزانی ها و طالبانی ها و مزدوران حزب کارگران اوجالان و غیره هستیم . اجازه ندهید که احساسات و تنفر از یه قومی شما را به جایی بکشاند که از مسیر عدالت خارج شوید .
بگذارید به دشمن شناسی شرعی موجود در قرآن عمل کنیم.
بگذارید سخن الله را برتر از تبلیغات کفار سکولار جهانی و نوکران محلی انها بدانیم.
بگذارید حداقل همان مسیری را ادامه دهیم که اسامه بن لادن رحمه الله در برخورد با حکومت طالبان در پیش گرفت .
ما تحت هیچ شرایطی یک کافر یهودی و سکولار را در جنگ با کفار نصرانی ها و مجوس و صابئین کمک نمی کنیم و این را عین دین و دستور به شریعت می دونیم ،و علاوه بر آن بر اساس آیات اولیه ی سوره ی روم از پیروز شدن یک کافر اهل کتاب نصرانی بر یک کافر شبه اهل کتاب مجوس خوشحال می شویم . چرا؟ چون یک کافر نصرانی به ما نزدیکتر است تا یک کافر مجوس .
الان با استناد به آیات قرآن و سیره ی رسول الله و صحابه کرام بگوئید که یک شیعه به ما نزدیکتر است یا یک یهودی؟ یا یک کافر سکولار جهانی؟ یا یک کافر سکولار محلی چون حزب مزدوران اوجالان و کومله ها و بارزانی ها و کمونیستها و منافقین خلق ایران و غیره ؟
هر چند که ممکن است کسانی یافت شوند که جهت اصلاحاتی در زمینه ی اقتصادی و اداری دست به اعتراض زده باشند اما نا آرامیهای این چند روزه را سکولاریستها هدایت می کنند، سکولاریستها هستن که به اینا خط میدهند و اهداف آنها کاملا روشن است، و آشکار است که نتیجه ی آن هم باز به دین سکولاریسم و سکولاریستها خواهد رسید نه مسلمین .
آنها بیشتر از آنکه با قوانین تشیع مخالف باشند با قوانین فرق اهل سنت مشکل دارند.این را در همین چند سال گذشته نفهمیدین؟ آنها در کل با قانون شریعت الله مشکل دارند و تحت هر شرایطی قصد دارند قوانین دین سکولاریسم را با شعارهای فریبنده و با سوء استفاده از احساسات مردم و نواقص موجود بر مردم تحمیل کنند. این را هر انسان سالمی می فهمد .
فکر کنید و با ایمان خود بازی نکنید. ایمان چیزی نیست که بشه به خاطر نان یا هوای نفس یا تنفر از قومی یا رواج انواع مفاسد دین سکولاریسم تحت شعار دروغین آزادی و کفر آشکار دموکراسی از دستش داد .
۸/۱۰/۱۳۹۶
ابوصلاح الدین الکوردی
……………..
[۱] لطفا هر چند که مخالف هم باشید اما این نظرم را نشر دهید و چنانچه کسی با اون مخالفه با قران و سنت مخالفت خود را بفرماید و او هم نظرش را بگوید. با تشکر