ابوبکر بغدادی و جریان غلات تکفیری در دوله
به قلم: صلاح الدین الکوردی
زمانی که ترکی بن علی مفتی بزرگ دوله خطاب به ابوبکر بغدادی می نویسد که: ” نظریه موازنه (گرفتن عصا از وسط) و احتوا و جای دادن به غلات یک نظریهی کاملا غلط و شرعا و واقعا نیز باطل است!” و علاوه بر آن اضافه می کند که این غلات تکفیری سابقه داشته و برای همه آشکار و روشن هستند و در مناصب مهم اداری چون ولایتی در ولایتهای مختلف و هیئتها و غیره حضور هم دارند، این بیانات به صورت واضح دو نکته ی مهم را نشان می دهد:
- ابوبکر بغدادی از وجود جریان غلات تکفیری در جریان بوده اما سیاست موازنه را در برابر اینها به کار برده است
- این غلات تکفیری برای همه آشکار و روشن بوده اند اما کسی با آنها برخورد نکرده است.
ابومحمد العدنانی سخنگوی دوله هم در یکی از صحبتهایش می گوید: ممکن است کسانی در داخل دولت اسلامی مناصب مهم به دست گیرند که غلات هستند ولی به زودی خارج شده ویا فرار میکنند!
اما هم ترکی بنعلی و قحطانی پس از مناظراتی با این غلات به صورت مشکوکی به قتل رسیدند و هم اینکه کسی با غلاتی که آشکار بودند برخورد نکرد، و تا آخرین روزها مثل ابومریم ویندوز و العراقی و فرانسی و دیگران در داخل دوله و در مناصب مهم ماندند، و حتی به قول ابوبصیر المهاجر -یکی از علمای فعلی دوله- اینها باعث انواع تفرق و تسلیم خیلی از شهرها مثل البوکمال و رقه به متحدین آمریکا شدند.
در هر صورت فرار چند نفر از این غلات تکفیری به دلیل فشارهای دوله بر آنها نبوده است ،بلکه به دلیل تسخیر شهرها توسط مزدوران آمریکاو ناتو از یکطرف و حکومت بشار اسد و روسیه بوده است، و هنوز کسی از تعداد غلات باقی مانده در میان دوله اطلاعی ندارد.
ابوماریه ویندوز و غیرهم مخصوصا آن شخص فرنسی فرار کرده در اصدار جدید مشاهده کنید این متن شما نشان از چیست؟
دانلود کتب در سایت ها?
◀مکتبة الموحدین
کتاب یا مقاله: شروط لا إله إلّا الله?
بيگمان لا إله إلّا الله، کليد اسلام بوده و انسان به وسيلهي آن وارد دين اللّه شده و خون و مال و آبرويش حفظ ميگردد.
امّا اين شهادت تنها گفتن با زبان نيست، بلکه کلمهاي است که معنايي دارد و بايد آن را شناخت و به آن ايمان آورد و طبق ضرورت آن عمل نمود و از آنچه نقض کنندهي آن است دوري جست.
شيخ الاسلام محمد بن عبدالوهاب ميگويد:
«گفتن آن بدون عمل کردن طبق ضرورت آن که همانا ترک شرک است، فايدهاي نميرساند».
الرسائل الشخصية، ج: ۱، ص: ۱۳۷٫
و شيخ سليمان بن عبداللّه ميگويد:
«کسي که به لا إله إلّا الله شهادت دهد، يعني کسي که با شناختن معنايش و عمل کردن به مقتضاي آن از نظر ظاهر و باطن آن را بر زبان جاري سازد… . اما گفتن آن بدون شناخت معنايش و بدون عمل کردن به مقتضاي آن، پس اين کار به اجماع، بيفايده است».
تيسير العزيز الحميد، ج: ۱، ص: ۵۱٫
و اهل علم رحمهم اللّه، شروط اين کلمهي عظيم را ذکر کردهاند، شروطي که با بجاي آوردن آن، استحقاق اسم اسلام و حکم و جزاي آن به وجود ميآيد.
آدرس سایت:
http://www..tohidbooks.tk
************************************
???????
کتاب را در سایت دانلود کنید…