آموزش موحدین در رد شبهات  دموکراسی خواهان

آموزش موحدین در رد شبهات  دموکراسی خواهان

نویسنده  : تنظيم قاعده الجهاد في بلاد الرافدين

مترجم : انجمن ” اطعمهم من جوع و آمنهم من خوف ” بيساران

اگر گفتند…بگو!

بسم الله الرحمن الرحيم

اگر به تو گفتند؛ شرکت در انتخابات پارلمان سکولاریستها واجب دینی ست.

به آن ها بگو آیا منظور تان این است که فاعل این کار مأجور و تارکش گناه کار خواهد بود؟!

اگر گفتند؛ بله!

به آن ها بگو؛ اصل در  عبادات بر حرمت است مگر اینکه  از کتاب و سنت دلیلی شرعی بر آن­ها اقامه شود و سپس از ایشان سوال کن که دلیل شرعی آن­ها برای واجب بودن این عبادت چیست؟!

اگر متذکر شدند که  در کتاب و سنت به “شوری” اشاره می کند، در جوابشان بگو: شوری با دموکراسی تفاوت دارد.

و اگر گفتند تفاوتشان چیست؟

در جوابشان بگو: دموکراسی بر اساس سکولاریسم بنا شده و مفهوم صحیح شوری را از بین می­برد، حال آن که شوری با دموکراسی چند تفاوت محوری دارد، از جمله…

۱؛ در شوری حاکمیت از آن خداست، همانطور که او تعالی می فرماید: « إِنِ الْحُكْمُ إِلاَّ لِلّهِ» «حکم تنها از آن خداست» (انعام/۵۷). اما در دموکراسی، برخلاف این، حکم از آن غیر خداست- سکولاریسم و اکثریت ملت-

۲؛ شوری در مسائل اجتهادی که هیچ نص و اجماعی بر آن وجود ندارد، شکل می گیرد اما دموکراسی بر خلاف آن در همه ی مسائل از جمله تحریم خمر –به عنوان نمونه- اگر اکثریت ملت بر جواز آن اتفاق کنند،حکم می دهد و هیچ اعتباری برای قوانین الهی قائل نیست.

۳؛ شوری در اسلام بر اهل حل و عقد و نخبگان و متخصصان محصور است اما در دموکراسی چنین نیست.

و اگر گمان می­کنند که آیات و احادیثی وجود دارد که به مسلمانان اجازه می­دهد تا تحت حکومت کفار باشند، به آن­ها یادآور شو که نصوص شرعی دو وسته¬اند: محکم و متشابه! و روش اهل سنت و جماعت استقرار بر محکمات است، نه متشابهات و خداوند متعال در قرآن متذکر شده است که تنها اهل بدعت هستند که به دلیل  مریضی قلبشان، متشابهات را دست آویز خود قرار می دهند. آن جا که می فرماید: « هُوَ الَّذِيَ أَنزَلَ عَلَيْكَ الْكِتَابَ مِنْهُ آيَاتٌ مُّحْكَمَاتٌ هُنَّ أُمُّ الْكِتَابِ وَأُخَرُ مُتَشَابِهَاتٌ فَأَمَّا الَّذِينَ في قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ فَيَتَّبِعُونَ مَا تَشَابَهَ مِنْهُ ابْتِغَاء الْفِتْنَةِ وَابْتِغَاء تَأْوِيلِهِ وَمَا يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلاَّ اللّهُ وَالرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ كُلٌّ مِّنْ عِندِ رَبِّنَا وَمَا يَذَّكَّرُ إِلاَّ أُوْلُواْ الألْبَابِ» «‏او است كه كتاب ( قرآن ) را بر تو نازل كرده است . بخشي از آن ، آيه‌هاي « مُحْكَمَات‌ » است ( و معاني مشخّص و اهداف روشني دارند و ) آنها اصل و اساس اين كتاب هستند ، و بخشي از آن آيه‌هاي « مُتَشَابِهَات‌ » است ، ( و معاني دقيقي دارند و احتمالات مختلفي در آنها مي‌رود ) . و امّا كساني كه در دلهايشان كژي است ( و گريز از حق ، زواياي وجودشان را فرا گرفته است ) براي فتنه‌انگيزي و تأويل ( نادرست ) به دنبال متشابهات مي‌افتند . در حالي كه تأويل ( درست ) آنها را جز خدا و كساني نمي‌دانند كه راسخان ( و ثابت‌قدمان ) در دانش هستند . ( اين چنين وارستگان و فرزانگاني ) مي‌گويند : ما به همه آنها ايمان داريم ( و در پرتو دانش مي‌دانيم كه محكمات و متشابهات ) همه از سوي خداي ما است . و ( اين را ) جز صاحبان عقل ( سليمي كه از هوي و هوس فرمان نمي‌برند ، نمي‌دانند و ) متذكّر نمي‌شوند .‏ » (آل عمران/۷)

سپس به ایشان متذکر شو که محکمات کتاب خدا، آنچه را دموکراسی به آن فرامی­خواند، ویران می­کند.

پس به آن ها بگو: دموکراسی قطعا شامل مفاسد زیادی ست که قرآن با آن ها می جنگد و از آن جمله…

  • کسی که از نظام دموکراتیک پیروی می کند به ناچار باید به موسسات و نهادها و محاکم آن از جمله “پیمان های سازمان ملل متحد”، “قوانین مجلس شورای امنیت” و “قانون احزاب” و سایر قوانینی از این دست که با شریعت الهی مخالفت دارد، نیز اعتراف کند، در حالی که خداوند متعال می فرماید: « أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُواْ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَن يَتَحَاكَمُواْ إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُواْ أَن يَكْفُرُواْ بِهِ» «( اي پيغمبر ! ) آيا تعجّب نمي‌كني از كساني كه مي‌گويند كه آنان بدانچه بر تو نازل شده و بدانچه پيش از تو نازل شده ايمان دارند ( ولي با وجود تصديق كتابهاي آسماني ، به هنگام اختلاف ) مي‌خواهند داوري را به پيش طاغوت ببرند ( و حكم او را به جاي حكم خدا بپذيرند ؟ ! ) . و حال آن كه بديشان فرمان داده شده است كه ( به خدا ايمان داشته و ) به طاغوت ايمان نداشته باشند . » (نسا/۶۰) و اگر به همه ی این ها اعتراف نکند از فعالیت های گروهی به دلیل افراطی و تروریسم بودن و ایمان نداشتن به صلح جهانی و زندگی مسالمت آمیز،منع خواهد شد.

 

  • نظام دموکراتیک، احکام شرعی همچون جهاد و امر به معروف و نهی از منکر و احکام اهل ردّه و مرتدین و بردگی و امثالهم را تعطیل می کند و حال آن که آیا قرآن چیزی جز مجموعه ای از این احکام است؟

 

  • دموکراسی وانتخابات با مردم فریبی همراه است و به کثرت آرا توجه می­کند، بدون این که هیچ توجهی به ظوابط شرعی داشته باشد، در حالی که خداوند متعال می­فرماید: « وَإِن تُطِعْ أَكْثَرَ مَن فِي الأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَن سَبِيلِ اللّهِ» «‏اگر از بيشتر مردم ( كه كافران و منافقانند ) پيروي كني ، تو را از راه خدا دور مي‌سازند . » (انعام/۱۱۶) و نیز: « وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لاَ يَعْلَمُونَ» «وليكن بيشتر مردمان ( اين مسأله و فلسفه آن را چنان كه بايد ) نمي‌دانند .‏ » (اعراف/۱۸۷) و همچنین می­فرماید: « وَقَلِيلٌ مِّنْ عِبَادِيَ الشَّكُورُ» «اندكي از بندگانم سپاسگزارند » (سبا/۱۳)

 

  • سکولاریسم و دموکراسی بین عالم و جاهل و مومن و کافر، هیچ تفاوتی قائل نمی­شود و همه در این آیین یکسان­اند و هیچ توجهی به قول خداوند نمی­شود، آنجا که می­فرماید: « قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ» «بگو : آيا كساني كه ( وظيفه خود را در قبال خدا ) مي‌دانند ، با كساني كه ( چنين چيزي را ) نمي‌دانند ، برابر و يكسانند ؟ ! » (زمر/۹) و « أَفَمَن كَانَ مُؤْمِناً كَمَن كَانَ فَاسِقاً لَّا يَسْتَوُونَ» « ‏آيا كسي كه مؤمن بوده است ، همچون كسي است كه فاسق بوده است‌ ؟ ! ( نه ، هرگز ! اين دو ) برابر نيستند .» (سجده/۱۸) و همچنین می­فرماید: « أَفَنَجْعَلُ الْمُسْلِمِينَ كَالْمُجْرِمِينَ» «‏آيا فرمانبرداران را همچون گناهكاران يكسان مي‌شماريم‌ ؟ !‏ » (قلم/۳۵)

 

۵) مجالس پارلمان سکولاریستها طاغوتی هستند و به حاکمیت مطلق خداوند اعتقادی ندارند، بنابراین هم­نشینی با آن­ها جایز نیست، چرا که خداوند متعال می­فرماید: «وَقَدْ نَزَّلَ عَلَيْكُمْ فِي الْكِتَابِ أَنْ إِذَا سَمِعْتُمْ آيَاتِ اللّهِ يُكَفَرُ بِهَا وَيُسْتَهْزَأُ بِهَا فَلاَ تَقْعُدُواْ مَعَهُمْ حَتَّى يَخُوضُواْ فِي حَدِيثٍ غَيْرِهِ إِنَّكُمْ إِذاً مِّثْلُهُمْ إِنَّ اللّهَ جَامِعُ الْمُنَافِقِينَ وَالْكَافِرِينَ فِي جَهَنَّمَ جَمِيعاً» « ‏خداوند در كتاب ( قرآن ، اين حكم را ) بر شما نازل كرده است كه چون شنيديد به آيات خدا كفر ورزيده مي‌شود و آيات خدا به بازيچه گرفته مي‌شود ، با چنين كساني منشينيد تا آن گاه كه به سخن ديگري بپردازند ( و دست از كفر و شوخي نابهنجار خود بردارند ) . بيگمان در اين صورت ( كه با ايشان همنشين مي‌شويد و به استهزاء آنان گوش فرا مي‌دهيد ) شما هم مثل آنان خواهيد بود ( و در استهزاء به قرآن شريك ايشان خواهيد گشت ) . شك نيست كه خداوند منافقان و كافران را همگي در دوزخ گرد مي‌آورد ؛ ( پس از مخالطه و مجالسه ايشان بپرهيزيد تا همراه آنان به آتش دوزخ گرفتار نيائيد ) .‏» (نسا/۱۴۰) و نیز می­فرماید:« وَإِذَا رَأَيْتَ الَّذِينَ يَخُوضُونَ فِي آيَاتِنَا فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ حَتَّى يَخُوضُواْ فِي حَدِيثٍ غَيْرِهِ وَإِمَّا يُنسِيَنَّكَ الشَّيْطَانُ فَلاَ تَقْعُدْ بَعْدَ الذِّكْرَى مَعَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ» «‏هرگاه ديدي كساني به تمسخر و طعن در آيات ( قرآنيِ ) ما مي‌پردازند ، از آنان روي بگردان ( و مجلس ايشان را ترك كن و با آنان منشين ) تا آن گاه كه به سخن ديگري مي‌پردازند . اگر شيطان ( چنين فرماني را ) از ياد تو برد ( و دستور الهي را فراموش كردي ) ، پس از به خاطر آوردن ( و ياد كردن فرمان ، از پيش ايشان برخيز و ) با قوم ستمكار منشين .‏ » (انعام/۶۸)

 

همه­ی مصالحی که ممکن است گفته شود در خلال دموکراسی و انتخابات تحقق خواهد یافت، مصالحی جزئی و وهمی­ هستند که اگر با مفاسد عظیم آن مقایسه شوند، غیر ممکن است امتیازی محسوب شوند و هر کس به دقت و با چشم سر نگاه کند، انحراف این راه طاغوتی و دوری­اش از آیین الهی برایش روشن خواهد شد.

باید از طرفداران دموکراسی پرسید که از دویدن پشت سر سکولاریستها و مسیحیان و یارانشان و از گدایی بر در سرایشان چه به دست آورده­ند؟!

آیا صلیبیان و یاران منافقشان، هنگام دستگیری و شکنجه­ی مردم، بین طرفداران دموکراسی و عامه­ی اهل سنت فرقی قائل می­شوند؟!

ای طرفداران دموکراسی!عقب نشینی­های شما (در مقابل آیین طاغوتی دموکراسی)، برای خواهران آزاده­مان که در ابوغریب هتک حرمت شدند چه کرد؟! برای کلام پروردگارمان که مقابل چشم و گوش جهانیان در عبادت­گاه­های غرب به آن توهین شد، چه کرد؟!

آمریکا و یاران پشتیبانش شما را به خاطر انتسابتان به اسلام و این که روزی مسلمان بوده­اید، هرگز نخواهد بخشید، حتی اگر روزی هزار بار از دینتان، اعلام برائت کنید و ارتباطتان را با اهل توحید منکر شوید.

باید به طرفداران دموکراسی یاد­آور شد که شکست و عدم شایستگی این مسیر، با تتبع و پیگیری، ثابت شده است.در بسیاری از کشورها، از جمله مصر و تونس و الجزایر و یمن…، افراد زیادی به این نمایشنامه وارد شدند و نتیجه چیزی جز خواب و خیال نبود. تا کی می­­خواهید به این نیرنگ راضی باشید؟!

باید متذکر شد که دموکراسی، بیداری اسلامی را هدف گرفته است تا آن را از مسیرش منحرف نماید و مهم­ترین هدف آن را تغییر دهد و ریشه­ی آن را از بین ببرد و آن را به خواب و خیال تبدیل متصل نماید.

اگر از باطل آن­ها روی بگردانید، این از فضل خداوند است و در غیر این صورت: « إِنَّكَ لَا تَهْدِي مَنْ أَحْبَبْتَ وَلَكِنَّ اللَّهَ يَهْدِي مَن يَشَاءُ» «‏( اي پيغمبر ! ) تو نمي‌تواني كسي را كه بخواهي هدايت ارمغان داري ( و او را به ايمان ، يعني سر منزل مقصود و مطلوب انسان برساني ) ولي اين تنها خدا است كه هر كه را بخواهد هدايت عطاء مي‌نمايد » (قصص/۵۶)

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *