رسانه های سکولار و منافقین زمینه سازان انحطاط و جایگاه حکومت اسلامی در ممانعت از آن

رسانه های سکولار و منافقین زمینه سازان انحطاط و جایگاه حکومت اسلامی در ممانعت از آن

ارائه دهنده: عبدالسلام هراتی

از زمانی که اسلام  توسط کفار سکولار جهانی و سکولاریستهای مزدور محلی از صحنه‌ی حکومت و اداره ی جامعه و سیاست کنار زده شد و نظام‌های سکولار بشری به عنوان بدیلی برای اسلام برگزیده شد، مشاکل زیادی گریبان‌گیر مسلمین گشت و همین مشاکل سبب شد تا کفار بر مسلمانان هجوم آورده و بر آن‌ها پیروز شوند و داشته و نداشته‌ی‌شان را به تاراج ببرند. از طرفی انحطاطی‌که هر روز امت را به سوی نابودی می‌کشاند، عامل دیگر پیروزی کفارسکولار و مریدان محلی آنها به شمار می‌رفت. همین انحطاط بزرگترین دلیل نابودی  حکومت بدیل اضطراری اسلامی عثمانی و از بین‌رفتن جایگاه اسلام در عرصه‌ی سیاست بود.

 یک ملت یا امت زمانی به  انحطاط می‌رود که خلاف باور‌هایش عمل نماید، حال این باور می‌تواند به فرهنگ و یا ارزش‌ها باشد.  نقطه‌ی آغاز انحطاط مسلمانان نیز زمانی بود که ناآگاهانه مجذوب فرهنگ‌های کفار سکولار بیگانه شدند و برخلاف آن‌چه که باور داشتند عمل نمودند.

متأسفانه امروز در یکی دو سرزمین نباشد بیشتر از یک قرن است که در اکثر سرزمینهای مسلمان نشین مسلمین در نبود سلطه و کیانش زندگی‌اش را توأم با انحطاط به پیش می‌برد و با گذشت هر روز این انحطاط در قشر قشر جامعه رخنه‌کرده و در رگ‌رگ  فرزندان امت توسط غرب سکولار و هم‌دستانش تزریق می‌شود.

 در انحطاط امت عوامل زیادی دخیل می‌باشد که از مهم‌ترین آن می‌توان زدن دست رد به سینه‌ی قانون شریعت اسلام و لبیک‌گفتن به آن‌چه که غرب سکولار برای‌شان به تحفه گرفته بود نام برد. همان‌گونه که در نخست یاد شد، گذشت زمان نه‌تنها سبب بیرون‌رفتن مسلمانان از انحطاط نگشته، بل باعث افزایش آن نیز شده است و عامل این افزایش موجودیت مبلغین آن می‌باشد که با مدیریت دستان پشت پرده و با پلانی از قبل تعیین‌شده دعوت به انحطاط می‌نمایند.

یکی از جمله مبلغین انحطاط رسانه‌های سکولار  جهانی و منافقین محلی می‌باشد، رسانه‌ها نقش بارزی در شکل‌گیری یک جامعه و پیشرفت و ترقی آن دارند و همین نقش کلیدی سبب گشته تا از سوی یک‌تعداد ممالک و افراد جهت پیش‌برد اهداف مورد توجه قرار بگیرند. با استعمار ممالک اسلامی توسط کفار سکولار، رسانه‌های این ممالک نیز تحت مستعمره کفارسکولار در آمدند و همین امر سبب شد تا کفار سکولار از آن‌ها به عنوان آله‌ای جهت نشر افکارشان استفاده نمایند، طوری‌که در تمام ممالک اسلامی بالاخص افغانستان شاهد این امر هستیم.

فضای منفعت و رقابت حاکم در جامعه سبب گشته تا رسانه‌ها جهت جلب هرچه بیش‌تر بیننده به نشر برنامه‌ها، فیلم‌ها وسریال‌هایی بپردازند که عاری از هرگونه ارزش‌های اسلامی می‌باشد، بالأخص که اکثر این فیلم وسریال‌ها را فیلم‌های هندی، ترکی و امریکایی تشکیل می‌دهد. محتوای اکثر فیلم‌ها و سریال‌های به نشر رسیده از سوی رسانه‌ها متشکل از ارزش‌ها و افکاری چون: نشنلیزم، عشق و عاشقی، فساد، فحشاء و بی‌یندوباری و… می‌باشد، که رسانه‌ها همراه با نشر این برنامه‌ها به نشر افکار سکولارشان نیز می‌پردازند. از آن‌جایی‌که تلویزیون یکی از مهم‌ترین وسایل سرگرمی افراد می‌باشد، در خانه‌ای نیست که این وسیله موجود نباشد و یا از آن استفاده نشود. بناءً تمامی افراد بالاخص اطفال، که بیشتر اوقات‌شان را با تلویزیون می‌گذرانند، از محتویات نشریات مذکور متأثر شده و مجذوب آن می‌شوند.

عواقب بد ناشی از نشریات مبتذل رسانه‌های سکولار و منافقین را می‌توان به وضاحت در جامعه و در بین قشر جوان جوامع مشاهده کرد، طوری‌که امروز تبلیغ برای دین سکولاریسم و دموکراسی کثیف آن، فضای عشق و عاشقی در میان دختر و پسر و آمار خودکشی ناشی از فضای مذکور به اوج‌اش رسیده است که این‌ها همه بیانگر عواقب ناگوار چنین نشریاتی می‌باشد.

 ناگفته نماند که رسانه‌ها می‌توانند نقش بارزی در نهادینه‌کردن ارزش‌های اسلامی و تربیت افراد جامعه مطابق به اسلام و گسترش افکار اسلامی داشته و تأثیر مثبتی از خویش به‌جا بگذارند که تمام موارد فوق تنها در موجودیت دولتی ممکن است که بر عقیده‌ی اسلامی استوار بوده و براساس آن زمامداری نماید.

اگر مسلمین خواهان از بین رفتن تاثیرات این رسانه ها بر فرزندان و نوادگان خود هستند باید به سمت وحدت اسلامی در پناه یک حکومت اسلامی با هم متحد شوند و همچون صلاح الدین ایوبی برایشان مهم نباشد که این حکومت اسلامی بر اساس چه مذهب اسلامی اداره می شود بلکه مهم برایشان وحدت و دفع شر کفار اشغالگر خارجی و دفع مضرات ناشی از تبلیغات رسانه ای آنها و بیرون راندن مزدوران آنها باشد، تا جامعه با چنین حکومت و قدرتی به سمت «اطعمهم من جوع و آمنهم من خوف » حرکت کنند و آزادانه «فلیعبدوا رب هذا البیت» در جامعه پیاده شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *