چگونگی حفاظت از این دین و اینکه چگونه سرافرازی و عظمت دوباره آن را به امت مان بازگردانیم ؟
مؤلف: شیخ ابو سعد العاملی
بسم الله الرحمن الرحيم
إن الحمد لله نحمدُه و نستعينُه و نستغفره، و نعوذ بالله من شرور أنفسنا و من سيئات أعمالنا، من يهده اللهُ فلا مُضل له، و من يُضلل فلا هادي له و أشهد أن لا إله إلا الله وحده لا شريك له، و أشهد أن محمداً عبده و رسوله.
همانا اسلام امانتی بر گردن امت اسلامی است و امانتی بر گردن صادقین، موحدین، مؤمنین و مجاهدین راه خداوند متعال است. امانتی بر گردن علماء، فرهنگیان و همه مردم است. امانتی است بر گردن مردان و زنان، عرب و عجم، انصار و مهاجر و همه کسانی که به خدا و روز قیامت ایمان دارند و در روز قیامت در مورد آن از همه پرسیده می شود، در روزی که نه دارایی و نه فرزندان نفعی نمی رساند، بلکه تنها کسی نجات پیدا می کند که با دلی سالم به پیشگاه خداوند متعال آمده باشد.
پس بر همه افراد امت واجب است که بیاندیشند که چگونه از این امانت محافظت کنند و در تبلیغ و جهاد به خاطر آن به پا خیزند تا آن را به نسل های بعدی به بهترین وجه برسانند همان گونه که به ما رسیده است، اگر چه این مسئله ما را دچار خستگی، درد، فداکاری، زندان، شکنجه، غربت، هجرت، تحت تعقیب قرار گرفتن،آوارگی، قتل، دوری از دوستان، خانواده، دوری از دنیا و هر آنچه در آن است، نماید. تمامی اینها بدین خاطر است که سخن الله، بلند مرتبه و والا مقام باقی بماند و سخن کسانی که کفر کرده اند، پایین و پست گردد. پس این مسئله باید برای تمام کسانی که در هر جا و به هر صورت برای دین خداوند متعال کار می کنند، مشغله ذهنی و قلبی شان گردد تا اینکه هدفی واحد برای همه امت اسلامی شود و همگی با یک صدا به آن بپردازیم و در همه جا و همه حال بدون خجالت و با هیچ گونه تردیدی آن را فریاد بزنیم، بلکه حتی باید در حالت خواب و بیداری نیز در مورد چگونگی حفاظت از این دین و اینکه چگونه سرافرازی و عظمت دوباره آن را به امت مان بازگردانیم، فکر و تأمل نماییم.
کسی که به این مسئله می اندیشد و در آن غرق شده است، یقین دارد که به فداکاری ای بزرگ، تلاشی بسیار و صبری عظیم بر مصیبت ها و مشکلات نیاز است تا اینکه درخت اسلام زنده بماند و هدفی که به آن امید داریم به واقعیت بپیوندد و به هدفی که همگی برای آن تلاش می کنیم و آن، زندگی در سایه دولتی اسلامی است که به شرع حنیف، به کتاب خداوند متعال و سنت پیامبرش صلی الله علیه وآله وسلم حکم می نماید، دست یافته باشیم آن گونه که سلف صالح، علماء، فقها و قضات صادق این امت آن را درک نمودند کسانی که تنها به سخن الله متعال و فرموده پیامبرش صلی الله علیه وآله وسلم گردن می-نهادند و نه برای سخن فاسدان و گمراهانی که قوانین باطل و احکام دروغین وضع کرده و با این احکام باطل حقوق بندگان را ضایع و دین و دنیا را به فاسد و تباهی کشاندند. و بر همین اساس همگی تلاش می کنیم که حکم تنها ازآنِ خداوند متعال باشد.
«إِنِ الْحُكْمُ إِلَّا لِلَّهِ» یوسف ۴۰
«فرمانروائی از آن خدا است و بس.»
و با این اندیشه دین را برای خداوند متعال برپا می نماییم و این چنین آرزوهها و اهداف مان را محقق می سازیم، با قرار دادن کلمه الله که آن بلند مرتبه و والا مقام ترین است و کلمه کسانی که کفر ورزیدند پایین و پست است.
ادامه خواندن چگونگی حفاظت از این دین و اینکه چگونه سرافرازی و عظمت دوباره آن را به امت مان بازگردانیم ؟