سکولاریسم و دموکراسی اسلامی آری یا خیر ؟
به قلم: ابوعبدالله موکریانی
دموکراسی به صورت مختصر و مفید یعنی حاکمیت قانون مردم بر مردم به جای حاکمیت قانون الله بر مردم . در این صورت واضح است هر کسی که دموکراسی را قبول دارد بدون شک قانون شریعت الله در امور حکومتی و اجرائی جامعه را قبول ندارد و هر کسی هم که قانون شریعت الله تعالی را قبول داشته باشد نمی تواند دموکراسی را قبول کند. در این صورت ترکیب این دو عبارت دقیقا مثل ترکیب حق و باطل جهت پنهان کردن حق است که الله تعالی در این زمینه می فرماید : وَ لا تَلْبِسُوا الْحَقَّ بِالْباطِلِ وَ تَكْتُمُوا الْحَقَّ وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُونَ (بقره/۴۲) و حقّ را با باطل نپوشانيد و حقيقت را با اينكه مىدانيد، كتمان نكنيد
پس هرکس این ترکیب دموکراسی اسلامی یا سوسیالیسم اسلامی یا کمونیسم اسلامی و سایر ترکیباتی از این دست را به شما ارائه داد سخنش را باور نکنید. اگر گوینده، علم داشته باشد پس او دروغگو است و اگر جهل داشته باشد جهلش برای دوری شما از او کافیست!
دموکراسی، کفر محض و مخالفت آشکار با قانون شریعت الله است و فرقی بین آن و بین سجده برای لات و عزی و هبل وجود ندارد . سکولاریسم، بوجودآورنده و خالق را از حکمرانی بر موجودات کنار می زند و دموکراسی آن، اراده الله و بوجودآورنده را در گرو اراده موجود قرار می دهد.
پس هرکس وجود خداوند متعال را اثبات کند و حکم او را کنار بزند همانند کسیست که خدا را نفی کرده و وجودش را انکار می نماید، زیرا خدایی که حکم نمی راند و تصرف و دخالتی در اداره جهان ندارد با نیستی و عدمش برابر است و بود و نبودش فرقی نمی کند!!
و هرکس اراده الله متعال را در گرو اراده خلقش قرار دهد الوهیتش را از وی سلب کرده و آنچه از او سلب نموده را به خلقش بخشیده است در نتیجه الله متعال یک انتخاب از میان انتخاب های بسیار، قرار داده شده که هیچ امر و نهی ای از خود ندارد بلکه حق انتخاب و امر و نهی به دست مردم قرار می گیرد که:اگر حکمش را پذیرفتند آن را به اجرا می گذارند و اگر نپذیرفتند آنرا تعطیل می کنند..