لزوم ایجاد پادگانها و قرارگاههائی جهت دفاع در برابر جنگ روانی و نرم
به قلم: کارزان شکاک
اسلام برای آموزش و واکسینه کردن مسلمین مکانها و ابزارهای مختلفی را تولید کرده است . یکی از این مکانها پادگان و قرارگاهی است به نام مسجد و نمازهای جمعه و جماعت که می توان تحت عنوان پادگانِ ایمان، تقوا، بصیرت و اخلاق هم از آن نام برد.
ما نباید از به کارگیری کلمه ی پادگان و قرار گاه که اصطلاحی مربوط به جنگ و مبارزه است دچار تعجب و یا وحشت گردیم، چون در واقع چنین جنگی وجود دارد و بر ما تحمیل شده است؛ هم جنگ گرم و مسلحانه طبق قاعده ی « وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَن دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا» از جانب کفار سکولار جهانی و نوکران محلی آنها بر ما تحمیل شده، که ساختار اجرائی و حکومتی وسیاسی ما در جامعه را مورد هدف قرار داده است و هم جنگ نرم ، روانی و معنوی بر ما تحمیل شده است که مستقیما عقاید و ایمان ما را مورد هدف قرار داده است .
ما هم اکنون در این دو جهت در حال جهاد و جنگ و دفاع هستیم، خطرناکترین این جنگها را می توان جنگ نرم و روانی نام برد که دشمنان با پرا کنده کردن ویروسهای گوناگونِ خطرناکِ معنوی به ایمان و بصیرت و تقوا و اخلاق ما حمله می کنند؛ در برابر چنین واقعیتی چه باید کرد؟
باید از عقاید و ایمان خود دفاع کرد و برای چنین جنگی آمادگی های لازم را به دست آورد، برای انجام چنین دفاع و سازماندهی فعالیتها و آموزشهای لازم، نیاز به یک پادگان و قرار گاه احساس می شود . یعنی همچنانکه برای انجام دفاع در برابر جنگ مسلحانه نیاز به چنین مکانی احساس می شود برای مقابله با جنگ سرد و روانی هم نیاز به چنین مکانی وجود دارد .
مساجد و نمازهای جمعه و جماعت و کانالها و شبکه های اینترنتی و مجازی و ارائه ی سخنرانی های هدفمند و برنامه های به روز شده یکی از مهمترینِ این قرارگاهها و پادگانها و دانشگاههای آموزشی هستند و امام این مساجد و کانالها و گروهها در واقع فرمانده این قرار گاه و پادگان هستند که در جبهه ی جنگ روانی در حال جهاد و فعالیت هستند .
در اینجا باید از ائمه ی مساجد و مکانهای عقیدتی و فرهنگی پرسید :آیا در این جنگ تحمیلی روانی و عقیدتی دشمن شما فرماندهان لایقی برای چنین پادگان و قرارگاهی هستید؟