سربازان فرعون و هامان یا سربازان جنگ مسلحانه و روانی
به قلم: ابوبکر الخراسانی
الحمد لله و الصلاة و السلام على رسول الله وعلى آله وصحبه ومن والاه
یکی از شروط اصلی توحید کفر به طاغوت است یعنی دوری و بیزاری و جنگیدن با طاغوت و دشمنی با آنها. علاوه بر این يكي از نواقض اسلام، «تولي و دوست داشتن » است که خود دو وجه دارد:
۱٫ تولي و نصرت کفاری چون یهود و نصارا و مشرکين (سکولاریستها)و… عليه مسلمانان
2. تولي و نصرت قانون کفری و شرکی این کفار که هم اکنون در قانون سکولاریستی خود را نشان می دهد.
خداوند متعال مي فرمايد: «وَمَن يَتَوَلَّهُمْ مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ» مائده ۵۱( ﻭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﻰ ﮔﻴﺮﺩ، ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ )
پس هر عملي که در آن نصرت و ياري کفار يا نصرت و ياري قانون کفری و شرکی وجود داشته باشد، کفر است و صاحب آن اگر مانع معتبري در حقش وجود نداشته باشد، کافر است.
همانگونه که واضح است اين ناقض در سربازان جنگ مسلحانه و جنگ روانی و تبلیغی طاغوت موجود است. زيرا آنها هستند که طاغوت را ياري مي کنند و او را تاييد مي کنند و ارکان حکمش را تثبيت مي کنند. و همچينن آنها هستند که قوانين وضعي و دستورات کفري طاغوت را به زور اسلحه یا تزویر و فریب اجرا مي کنند و آنها هستند که مجاهدان و داعيان و موحدان را به خاطر توحيد و جهاد و سعيشان براي اقامه شرع خداوند، مي کشند یا ترور شخصیتی می کنند و مردم را از آنها بیزار و دور می کنند. پس حکم سربازان طاغوت همان حکم طاغوت است؛
خداوند متعال مي فرمايد: «إِنَّ فِرْعَوْنَ وَهَامَانَ وَجُنُودَهُمَا كَانُوا خَاطِئِينَ» (قصص ۸ )«همانا فرعون و هامان و سربازان آنها خطاكار بودند».
در اینجا الله تعالی از دو نوع سرباز صحبت می کند . یکی سربازان فرعون که طبعاً مسلح بودند و دیگری سربازان هامان که مجری جنگ تبلیغی و روانی بودند. چون الله تعالی زمانی که از فرعون صحبت می کند از سربازانش صحبت می کند و بحثی از سربازان هامان نیست . چنانچه می فرماید: «فَأَخَذْنَاهُ وَجُنُودَهُ فَنَبَذْنَاهُمْ فِي الْيَمِّ فَانظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الظَّالِمِينَ» (قصص ۴۰) «پس فرعون و سربازانش را فرو گرفتيم و آنان را در دريا افكنديم بنگر كه فرجام كار ستمكاران چگونه بود»
مبناي کار این دو دسته از سربازان جنگ گرم و نرم يا نصرت و ياري طاغوتها عليه مسلمانان و قتال في سبيل طاغوت است و يا نصرت و ياري کفر و شرک است.
پس حکم سربازي و خدمت در چنين ارگانهايي در اين حکومتهای سکولار کفر است. هر چند در مساله تکفير، ميان افرادي که داوطلبانه به خدمت در اين ارگانها مي پردازند با افرادي که عذر معتبر شرعی دارند، تفاوت وجود دارد. اما عمل هر دو کفر است و تفاوت در شدت و غلظت کفر است نه در اصل کفر.
پس مجریان جنگ مسلحانه و جنگ تبلیغی و روانی بر علیه مسلمین که در سیستم دموکراسی سکولاریستها قرار گرفته اند مشمول فرموده ی پيامبر صلي الله عليه و سلم قرار می گیرند که مي فرمايد: «من كثر سواد قوم فهو منهم» «هر كس سياهي قومي را افزايش دهد حکم او به مانند حکم آنهاست» و همچنين مي فرمايد: «من تشبه بقوم فهو منهم» «هر کس خود را به قومي شبيه کند، حکم او به مانند آنهاست»
پس تمام کسانی که در شبکه های ماهواره ای کلمه و نور و غیره که حق و باطل را با هم قاطی کرده و عملاً برای دموکراسی سکولاریستها تبلیغ می کنند و با تمام مرتدین سکولار میان شیعه و سنی متحد شده اند باید بدانند که اینها نیز سربازان جنگ روانی و نرم دشمن و سربازان هامان هستند که ضربات اینها بسیار بیشتر از ضربات سربازان جنگ مسلحانه است. چون اینها ایمان مسلمین را هدف گرفته اند.
اهل سنت نباید وجود این سربازان جنگ تبلیغی و روانی را نادیده بگیرند و مواظب ایمان خود باشند.