آیا نماینده ی خوب یا بد یا رئیس جمهور خوب یا بد تاثیری بر زندگی ما در دارالاسلام ایران دارد؟
به قلم: ابوبکر بوکانی
امروزه ما شاهد جبهه ای متشکل از کفار سکولار جهانی و منطقه ای و احزاب مختلف سکولار میان شیعیان و سنی ها و حتی شخصیتها و گروههای به ظاهر اسلامگرائی هستیم که قصد دارند به مسلمین ایران بقبولانند که انتخابات شوراها و ریاست جمهوری تاثیری بر زندگی آنها ندارد و از این حربه جهت دلسرد کردن مردم ایران و حتی ضربه زدن به دارالاسلام ایران استفاده کنند؛ آیا به نظر شما چنین است؟
با نادیده گرفتن سکولاریستها می توانیم به شخصیتها و بخصوص اعضای جماعتها و گروههای به ظاهر اسلامگرا بگوئیم : ما و شما کاملاً واقفیم که شوراها می توانند تاثیرات مثبتی بر زندگی ما داشته باشند اما شما در اداره ی روستا و شهر خود چند نماینده دارید که بر اساس فقه مذهبی خودمان به وظایف خود در شوراهای شهر و روستا عمل کنند؟ تقریباً هیچ.
یعنی همگی سنی زاده هائی هستند که حتی از ابتدائی ترین احکام و فقه اداره ی روستا و شهر تهی و جاهل هستند. آیا این نمی تواند به ما بفهماند که شماها به کلی از مذهب شافعی و حنفی اهل سنت ایران فاصله گرفته و تقریباً لیبرال زده و سکولار زده شده اید؟!
و اما در مورد ریاست جمهوری نیز به ذکر چند وظیفه ی مهم و اساسی آن بر اساس قانون اساسی کنونی مصوب ششم مرداد ماه ۱۳۶۸ هجری شمسی اشاره می کنم تا همه بدانند که اعضای این جبهه ی نامتجانس جنگ روانی بر علیه انتخابات دارالاسلام ایران دارند واضح و آشکارا دروغ می گویند:
- وقف خود برای خدمت به مردم، اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق .
- پشتیبانی از حق و گسترش عدالت .
- پرهیز از خودکامگی .
- حمایت از آزادی و حرمت اشخاص و حقوق قانونی آنان .
- حراست از مرزها، استقلال سیاسی، اقتصای و فرهنگی و نظامی کشور و تمامیت ارضی .
- استعانت از خدا در انجام وظایف .
- پاسخگو بودن در برابر «ملت » و «رهبر» و «مجلس شورای اسلامی » .
- جلوگیری از تصویب و اجرای هر گونه قانون و مقررات مدنی، جزایی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و سایر موارد که براساس موازین اسلامی نباشد و تلاش جهت لغو و عدم اجرای آن .
- به کار گرفتن همه امکانات برای ایجاد محیطی مساعد برای رشد فضائل اخلاقی براساس ایمان، تقوا و مبارزه با کلیه مظاهر فساد و تباهی .
- دعوت به خیر و امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک وظیفه متقابل ملت و دولت .
- پاسداری از قداست خانواده و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی .
- تلاش پیگیر برای اتحاد و ائتلاف ملل اسلامی و وحدت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جهان اسلام .
- پاسداری از حقوق زنان و حمایت از آنان طبق اصل ۲۱ قانون اساسی .
- فراهم کردن امکان اشتغال و کار و تامین شرائط مساوی برای احراز مشاغل .
- تامین اجتماعی همگان در برابر بیکاری، پیری، از کار افتادگی، بی سرپرستی، در راه ماندگی، حوادث و سوانح و خدمات بهداشتی، درمانی و مراقبت های پزشکی از طریق بیمه و غیره .
- تامین آموزش و پرورش رایگان برای همه تا پایان دوره متوسطه و تامین وسائل تحصیلات عالی تا سرحد خودکفایی کشور به صورت رایگان .
- تامین مسکن هر فرد و خانواده به ویژه روستانشینان و کارگران .
به نظر شما اینها به اضافه ی چندین وظیفه ی دیگر ریاست جمهوری به زندگی اجتماعی ما در این دارالاسلام ربط ندارد؟ پس لطفاً فریب جبهه ی جنگ روانی دشمنان را نخوریم و خود را از این جبهه دور نگه داریم.