رهبر دارالاسلام ایران یک نفر از اهل سنت را به عنوان فرماندهی نیروی دریایی ارتش ایران منصوب کرد

رهبر دارالاسلام ایران یک نفر از اهل سنت را به عنوان فرماندهی نیروی دریایی ارتش ایران منصوب کرد

به قلم: سیروان هورامی

رهبر دارالاسلام ایران بارها اعلام کرده اند که این انقلاب و حاکمیت متعلق به تمام مسلمین است . در اموری که انتصاب آن در حیطه ی رهبری بوده این موارد بسیار دیده شده است . به عنوان مثال به مدت ۱۰ سال محمد حسین رجبی به عنوان فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان  از اهل سنت انتخاب شدند و امروز هم دیدیم که دریادار «شهرام ایرانی» از اهل سنت و متولد سال ۱۳۴۶ محله شریف آباد سنندج، فرماندهی نیروی دریایی ارتش منصوب شده است.

این انتصابات در مراکز حساس نظامی سپاه و ارتش نشان از اعتماد رهبری دارالاسلام ایران به نخبگان اهل سنت دارد . اگر مسئولین اجرائی که خود را به اصطلاح اصلاح طلب نامیده اند و تنها شعار داده اند انتظار می رود دولت جدید آقای رئیسی که در راستای اهداف و برنامه های رهبری قدم بر می دارد در  زمینه ی به کار گیری نخبگان اهل سنت این رفتارهای رهبریت را الگوئی شایسته برای خود انتخاب کنند .

نخبگان شریعت گرا و انقلابی اهل سنت ایران به اهداف رهبریت اعتماد داشته و دارند و با آنکه دسته هائی از اهل سنت فریب رسانه های سکولار و مولوی ها و خطبای به اصطلاح اصلاح طلب و رفرمیست و لیبرال زده ی غربی را خورده بودند و در مسیری دیگر قرار گرفته بودند با این وجود وقایع ثابت کرده است که تنها معتقدین به اصول انقلابی می توانند در مدیریت اسلامی زندگی آنها صادق باشند.

 مولوی ها و ملاها و شیخهای اهل سنت نیز لازم است دست از عوام زدگی کشیده و به منهج صحیح اسلامی و انقلابی اهل سنت برگردند و یک بار برای همیشه به کفار سکولار جهانی و محلی و دارودسته  ی منافقین (سکولار زده ها)ی داخلی «نه»بگویند.

جامعه ی اهل سنت که توسط افکار و فرهنگ سکولاریستی و تهاجم رسانه ای بی سابقه ی کفار سکولار و دارودسته  ی منافقین داخلی در حال نابودی است با عوام زدگی و نان به نرخ روز خوری و چند چهره بودن اصلاح نمی شود.  

جامعه ی اهل سنت نیاز به سنی زاده بودن ندارد، چون خود به خود تولید می شود، بلکه نیاز به متخصصین و نخبگانی دارد که صادقانه به اصول انقلابی اسلامی آشنا بوده و عملگرا باشند.

اهل سنت به تعداد تمام شوراها و انجمنهای مردم نهاد و سندیکاها و … فرصت اصلاحگری و فعالیت دارد.

من از علمای دینی و بخصوص از مسئولین مدارس دینی اهل سنت می پرسم: برای این مکانها چند نفر متخصص بر اساس مذهب خودتان تربیت کرده اید؟ 

از اهل سنت هم می پرسم: این ملاها چند نفر تولید کرده اند و ما چند نفر متخصص از مذهب شافعی یا حنفی خودمان در این مناصب داریم؟

پس اهل سنت نیاز به سنی زاده بودن ندارد بلکه به متخصصین آگاه و انقلابی از میان اهل سنت نیاز دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *