فرصت ها و تهدیدهای هوایی رژیم صهیونیستی در جنگ احتمالی آینده بر علیه دارالاسلام ایران
ارائه دهنده: عبدالباسط منگور/ پیرانشهر
این روزها رژیم صهیونیستی با تکرار همان تهدیدات کلیشه ای رایج چند دهه گذشته، خوراکی تبلیغاتی جهت راضی کردن و دوشیدن مزدوران خائن عرب و غیر عربی فراهم کرده است که دشمنان دارالاسلام ایران هستند.
با آنکه این رژیم جعلی بارها در برابر یکی از بازوهای خارجی دارالاسلام ایران مثل حزب الله لبنان یا حماس فلسطین شکست فاحشی خورده است با این وجود واکنش مومنین سراسر دنیا و بخصوص مسئولین امنیتی دارالاسلام ایران نیز به موقع و مناسب و قابل توجه بوده است.
علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت دارالاسلام ایران: رژیم صهیونیستی به جای اختصاص بودجه ۱.۵ میلیارد دلاری برای شرارت علیه ایران به فکر تامین دهها هزار میلیارد دلار بودجه برای بازسازی خسارتهای ناشی از پاسخ کوبنده ایران باشد.
اسماعیل کوثری جانشین قرارگاه ثارالله سپاه نیز گفت: رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از غرق شدن دست و پا می زند و نفرات خود را به این سو و آن سو می فرستند. یک زمان هم رو به تهدید می آورد برای اینکه ابراز وجود کند در حالی که این رژیم حتی نتوانسته حریف غزه و یا حزب الله لبنان شود…. رژیم صهیونیستی دشمن است و با دشمنی تلاش می کند مسائل خود را حل کند؛ حرف زیاد می زند اما حرف هایش نه پشتوانه دارد نه ارزش آنچنانی، البته ما نیز هر جا تحرکی داشته باشد آن را زیر نظر داریم و رهایش نخواهیم کرد. ..رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی ۴۲ سال است که میل به تهاجم به خاک کشورمان را داشته اند اما هر خواستنی عملی نمی شود… امروز ما به رژیم صهیونیستی به عنوان یک دشمن نگاه می کنیم. هم امام به درستی فرمودند که رژیم صهیونیستی نامشروع است هم مقام معظم رهبری چندین سال پیش فرمودند که این رژیم ۲۵ سال دیگر وجود خارجی ندارد. لذا این سیاست کلان نظام از ابتدای انقلاب تا به امروز بوده است. پس این رژیم وحشی باید از بین رود… پاسخ ایران به تعرض احتمالی رژیم صهیونیستی کوبنده و قاطع خواهد بود و مقامات جنایتکار آن رژیم بدانند که پاسخ ایران نه از یک نقطه که از نقاط مختلف خواهد بود.”
با وجود تهدیات موجود مقاله ای خدمت شما ارائه می گردد که با بررسی ادبیات موضوع و همچنین استفاده از نظرات خبرگان، پیرامون موضوع اصلی؛ یعنی «فرصت ها و تهدیدهای هوایی رژیم صهیونیستی در جنگ احتمالی آینده» تحقیق جامعی صورت پذیرفت. برای دستیابی به هدف یادشده با توجه به نظر خبرگان، ادبیات نظری و چارچوب نظری تحقیق، در نهایت ۵۱ شاخص مؤثر در تهاجم هوایی رژیم یادشده علیه دارالاسلام ایران مورد تأیید خبرگان قرار گرفت. پژوهش فوق به صورت آمیخته و به روش توصیفی-تحلیلی و پیمایشی بوده و حجم نمونه از جامعه آماری مورد نظر مشتمل بر تعداد ۷۰ نفر از افراد صاحب نظر و خبره مدنظر قرار گرفته است. پس از تجزیه وتحلیل محیط، تعداد ۹ مورد فرصت و ۱۴ مورد تهدید به دست آمده است و بر مبنای وضع موجود، تخصیص منابع جهت به کارگیری فرصت ها به منظور مرتفع نمودن تهدیدهای موجود انجام شده و تعداد ۷ راهبرد مهم ارائه گردیده است. پس از تأیید راهبردهای مقابله با تهاجم هوایی از نظر خبرگان، از روش اولویت بندی تاپسیس جهت رتبه بندی راهبردها استفاده شد و مورد تأیید خبرگان قرار گرفت.
دانلود اصل مقاله به صورت pdf :