استقلال و آزادی در دارالاسلام ایران
به قلم: شیعه علی
از شعارهای اصلی انقلاب اسلامی ۵۷ در ایران استقلال و آزادی بود.
«استقلال» در زمینه های مختلف اقتصادی و نظامی و حکومتداری و غیره ممکن است برای عده ای تنها بیان یک کلمه باشد اما برای ملتی که قصد دارد آنرا در زمین واقع پیاده کند بهای سنگینی دارد، چون تمام جهانخواران و برقدرتهای جهانی و منطقه ای خواهان کشورهائی ضعیف و دست نشانده و وابسته مثل پاکستان و دول عربی و جمهوری های آسیای میانه و غیره در سرزمینهای اسلامی هستند و از هر گونه حرکتی که این کشورها را در مسیر «استقلال» واقعی قرار دهد جلوگیری می کنند یا اگر قدرت جلوگیری نداشتند با انواع تحریمهای مختلف نظامی و اقتصادی و علمی و غیره سعی می کنند مانع رسیدن این کشورها به «استقلال» واقعی شوند.
ملت ایران با تحمل تمام این مشکلات توانست در مسیر استقلال واقعی حرکت کند و در اموری چون تکنولوژی نظامی که بعد از اسلام مایه ی عزت ماست به حد خودکفائی برسد و پوششی باشد جهت تامین حرکت تدریجی ایران در سایر امور اقتصادی و علمی و غیره.
در کنار این باز می بینیم که با تمام کاستی ها و کارشکنی هایی که وجود دارد اما «آزادی» فکر، بیان، انتخاب و عمل بر اساس معیارهای اسلامی برای مذاهب به رسمیت شناخته شده است و حتی برای کفاری که به عنوان شهروند پذیرفته شده اند وجود دارد.
در دارالاسلام ایران کسی به خاطر داشتن مذهبی از مذاهب اسلامی مورد مواخذه و یا تحت فشار و تهدید و تعقیب قرار نمی گیرد؛ بلکه شخص می تواند بر اساس یکی از مذاهب حنفی، جعفری، مالکی، زیدی، شافعی و حنبلی زندگی و «عمل» کند بدون آنکه کسی مانعی برایش درست کند.
این آزادی «عمل» بر اساس فقه یکی از مذاهب اسلامی تنها در دارالاسلام و حکومت اسلامی ممکن است و با آنکه در حکومتهای سکولار امکان آزادی بیان وجود دارد اما هرگز امکان آزادی «عمل» برای مسلمین وجود ندارد و شخص مسلمان تا زمانی آزاد است که بر خلاف قوانین سکولاریستی «عمل» نکند.
این واقعیتی است که وجود دارد اما چون برای سکولاریستها راههای بی بندوباری بسته شده است و سکولاریستها در رسانه های مختلف ماهواره ای و مجازی تبلیغ می کنند که «آزادی» وجود ندارد، اما روشن نمی کنند که اولاً برای سکولاریستها آزادی وجود ندارد و ثانیاً این سکولاریستها در مسائل ضد اسلامی و بی بندوباری و مفاسد اخلاقی و رفتاری آزاد نیستند.
با این وجود دسته هائی از مسلمین نیز همین سخنان سکولاریستها را تکرار می کنند و با نادیده گرفتن آزادی های خود بر اساس مذهبشان، نسبت به دارالاسلام ایران دچار بی انصافی می شوند.
دارالاسلام ایران نعمتی است که با استقلال و آزادی در مسیر تمدن سازی اسلامی قرار گرفته است و نوید آینده ای روشن و پرعزتی را برای مسلمین می دهد.