آمریکا و کارگاه مزدور سازی، صحوات عراق تولیدات جدید
به قلم: کارزان شکاک
زمانی که انقلاب اسلامی ۵۷ در ایران به پیروزی رسید ما شاهد تولید صدها حزب مختلف سکولار چپ و لیبرال و حتی گروهکهای مختلف اسلامی بودیم. وجود این گروهکهای مختلف و احزاب مختلف و متضاد در دارالاسلام هیچ توجیه شرعی ندارد و در واقع اینها ظرفیتهای بالقوه ی تفرق و جنگ داخلی و ابزارهای آماده سوء استفاده ی دشمنان از آنها جهت ضربه زدن به دارالاسلام و مردم انقلابی هستند.
اگر این احزاب و گروهها وجود نداشته باشند دشمنان سعی می کنند آنها را بسازند . صحوات در عراق یکی از این تولیدات تازه آمریکا و ناتو و طاغوتهای محلی در میان اهل سنت عراق هستند. صحوه در لغت به معنی «بیداری» است و در عراق نام گروههای شبه نظامی مزدور قبیله ای است که توسط ارتش آمریکا و حکومت دست نشانده ی مرکز، تامین مالی و تسلیحاتی شدهاند تا با مخالفین آمریکا و ناتو مبارزه کنند. پایگاه اصلی صحوه در منطقه آدمیه در شمال بغداد است.
پس از تلاش هاي فراوان آمريکا و تشکيل نيروهاي “صحوة” ، هدف این بوده که شکاف عميقي ميان اهل سنت عراق و شیعه ها و مجاهدین اهل سنت به وجود بیاورند، به گونه اي که عامل اصلي کشته شدن بيشتر نيروهاي جهادی همین مزدورانی بودند که از خود اهل سنت بوده اند.
هدف از تشکیل گروههای «صحوه» در عراق که از عناصر خود فروخته ی سنی تشکیل شدهاند، این بود که اختلافات داخلی در عراق را به داخل عرصه اهل تسنن بکشانند.صحوه که توسط آمریکا، عربستان و اردن تسلیح شده و حمایت می شود، قرار بود با نفوذ نیروهای مقاومت در برابر اشغالگران در این کشور بحران زده مقابله نموده و تبدیل به متحد سنی جدید آمریکا در روند بازسازی سیاسی عراق گردد.
بلند پروازی این مزدوران به جایی رسید که خواستار صدور ویروس خود به کشورهای دیگری چون یمن ، الجزائر ،مالی و غیره شدند . در این زمینه دیدیم که شورای صحوه عراق به رهبری احمد ابو ریشه اعلام کرد که قصد دارد هیأتی را برای کمک به دولت سکولار موریتانی در نبرد علیه گروه های مسلح ، پس از تصویب دولت، به آن کشور اعزام کند.
احمد ابو ریشه و همفکرانش تمام مجاهدین شریعت گرا را به القاعده یا وهابی یا … متهم یم کردند تا اینکه پنهان کنند با اهل سنت و طرفداران قانون شریعت الله و آزادی وخواهان و مخالفین آمریکا می جنگند . به همین دلیل گفت: ایدئولوژی القاعده و روش های جنگی آن در همه کشورهای دنیا یکی است؛ پس «این اطلاعات و راهنمایی ها اثر قاطعی بر مبارزه با تروریسم توسط برادران ما در موریتانی خواهد داشت.»
ضاری العرسان، فرمانده نظامی نیروهای صحوه در فلوجه گفت: «می توانیم نمونه صحوه عراق را به بهار عربی در برابر جماعتهای جهادی تشبیه کنیم که می تواند در سایر کشورها هم تکرار شود.»
تولید اربکی ها در افغانستان در واقع کپی نسخه ی “صحوه هاى عراق” اين بار براى افغانستان بود: نیویورک تایمز نوشت، ایده ما این است که این افراد را تشویق کنیم، مسئولیت تامین امنیت خود را برعهده بگیرند. این اقدام در بخشهایی از افغانستان انجام گرفته است و امیدواریم که در صورت موفقیت در دیگر مناطق ناامن افغانستان نیز به کار برده شود. این شیوه شبیه همان شیوهای است که نیروهای امریکایی در زمان ریاست جمهوری جورج بوش رئیس جمهوری سابق ایالات متحده امریکا در عراق به کار بردند.
تنها چیزی که مورد تأکید است اینست که هیچ کس نمیداند در آینده اگر اربابان برده هایشان را رها کنند ، چه اتفاقی برای احزاب و گروههای مزدور خواهد افتاد؟ آیا مثل افغانستان توسط امارت اسلامی بخشیده خواهند شد یا توسط مردم مجازات شده و نابود خواهند شد؟ آیا برای خائنین به دین و ملت سرنوشت خوبی را می توان تصور کرد؟