چه کسانی در امارت اسلامی افغانستان از اجرای شریعت تشویش دارند؟

چه کسانی در امارت اسلامی افغانستان از اجرای شریعت تشویش دارند؟

به قلم: فضل احمد هراتی

‏در ۲۰ سال گذشته تمام ملت ما صدا بلند می کرد که جنایت کاران، باید مجازات شوند. اما صدای شان شنیده نمیشد و تمام جنایت کاران در بدل پول آزاد می شدند.

اما الحمدلله با آمدن نظام اسلامی مجازات جنایت کاران شروع شده و به جزای اعمال شان می رسند.

سوال: بعضی چرا ايقدر تشويش دارند!!!

مال مردم را دزدی و بالای نوامیس مردم تجاوز نکنید، هیچگاه دست ها و گردن های تان قطع نخواهد شد.

پس تنها مفسدین هستند که از اجرای شریعت تشویش دارند. تنها کسانی از اجرای شریعت تشویش دارند که دزد هستند یا زناکار و فاسد و مجرم و شراب خور و قاتل و اختطافگر هستند.

زمانی که امارت اسلامی در همان ابتدای پیروزی بر اشغالگران جسد یک نفر را در میدان مرکزی شهر هرات افغانستان از جرثقیل آویزان کرده و جسد سه نفر دیگر را نیز برای نمایش عمومی به نقاط دیگر شهر برده‌اند عده ای تشویش کردند.

اینها چه کسانی بودند؟ این چهار نفر در جریان آدم‌ربایی توسط پلیس امارت اسلامی کشته شده‌ بودند و برای عبرت عمومی آویزان شده بودند.

یا زمانی که گزارش سالانه سازمان شفافیت بین‌المللی در مورد فساد اداری در کشورهای مختلف در سال ۲۰۱۷ که  کشورهای مختلف را در ۱۸۰ رده طبقه‌بندی کرده بود افغانستان تحت اشغال آمریکا و غلامان اداره کابل با کسب ۱۵امتیاز در رتبه ۱۷۷ قرار گرفته بود و پس از سومالی اشغال شده توسط آمریکا و ترکیه، و سودان جنوبی و سوریه جنگ زده، فاسدترین کشور جهان شناخته شد.

در سال ۲۰۱۶، افغانستان با کسب عین امتیاز یعنی ۱۵، در رده ۱۶۹ در میان ۱۷۶ کشور قرار داشت و در سال ۲۰۱۵ در رده ۱۶۶ در میان ۱۶۸ کشور و در سال ۲۰۱۴ پس از کشورهای سودان، کره شمالی و سومالی در رده ۱۷۲ قرار گرفته بود.

اما بعد از چند ماه از حاکمیت امارت اسلامی بر افغانستان نمایندگان دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل (UNODC) و دفتر معاونت این سازمان در افغانستان (یوناما) خبرنامه‌ ای را در (یک‌شنبه، ۲۲ حوت) منتشر کرد که مونیکا، نماینده‌ یوناما در این نشست گفت که سازمان ملل از حکومت طالبان «به‌خاطر کارهایی که در مبارزه با فساد اداری انجام داده است تحسین می‌کند. او وعده همکاری با طالبان در این زمینه را داده است.»

امارت اسلامی به گواهی دوست و دشمن، فساد اداری را به صفر رسانده است.

به نظر شما چه کسانی از اجرای شریعت تشویش دارند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *