آیا سلمان العوده و سید امام مخالف اهل جهاد بودند؟(۲)
به قلم: ابوعبدالله جاف جوانرو
اما در مورد سبب استعفای سید امام شریف و اینکه وی از بزرگترین سران القاعده بوده است باز این اتهام زننده ها در کمال بی شرمی دچار دروغگوئی شده اند . همه ی ما می دانیم که در آبان ماه ۱۳۸۷ رسانه های غربی و حکومتهای فاسد منطقه از اختلافات فکری میان سید امام شریف و دکتر ایمن الظواهری خبر دادند .
برای اولین بار روزنامه امریکایی کریستین ساینس مانیتور بود که با بزرگ نمائی این مطلب خبر از وجود شکاف در میان رهبران القاعده داده است. اما همه ی ما می دانیم که سید امام شریف موسس سابق سازمان جهاد در مصر است .سید امام شریف که به حبس ابد در مصر محکوم شده بود در هنگام پخش این مطالب در زندان به سر می برد … رسانه ها گفتند که سید امام گفته است که : سید امام، الظواهری را به همکاری با سازمان اطلاعات سودان متهم کرد….. و نیز رسانه گفتند که سید امام به دکتر ایمن گفته است که : تو درک صحیحی از جهاد نداری و لباس زنان را می پوشی تا از افغانستان فرار کنی .
اما با این حال ویلیام ماکانتس، کارشناس مسائل تروریستی در این باره گفت: «علت اصلی اختلاف میان ظواهری و سید امام در نهایت به وسایل نظامی و کارهای شهادت طلبانه ای که بیشتر مورد قبول گروه های تندروی اسلامی است باز می گردد. هر چه هم بخواهیم سید امام را انسان ملایم تری بدانیم وی در نهایت معتقد است که جنگ شبه نظامی با سربازان دشمن جایز است. وی حتی در دهه نود حکم جهاد علیه سربازان ارتش مصر یعنی سربازان ارتش کشورش را صادر کرد.»
توماس هیگهامر، استاد و کارشناس مسائل امنیت بین المللی در دانشکده کندی دانشگاه هاروارد در این باره گفت: «اختلاف-های ایدئولوژیک تاثیرات بزرگی بر جنگ با تروریسم می گذارد و طبیعتا چنین اختلافی باعث کاهش قدرت ظواهری در جریان القاعده خواهد شد.»
بورس هافمن، استاد مطالعات امنیتی دانشگاه جورج تاون که کتاب در درون تروریسم را به رشته تحریر در آورده است، نیز در این باره می گوید: «گمان نمی کنم مشاجره ظواهری و سید امام تاثیر بزرگی بر طرفداران القاعده بگذارد. اگر من خود یک مسلح تندرو بودم آیا می توانست یک پیرمردی که در زندان های مصر زندانی است اثری بر روی من بگذارد؟»
خواننده گان محترم دوباره باید دروغگوئی و بی سوادی این دارودسته یمنافقین و سربازان جنگ روانی آل سعود و آمریکا را متوجه شده باشید . چون :
- اولا این عالم مجاهد در آن زمان در زندانهای مخوف سکولاریستهای مرتد مصر قرار داشت و از زندان چنین نامه هایی به بیرون درز کرده بود و همه ی ما می دانیم که کسی که در زندان اقرار کند یا به نام وی مطالبی پخش شود دارای چه ارزشی است .
- – و ثانیا سید امام از بنیانگذاران جماعت اسلامی مصر بود نه از رهبران القاعده .
اختلافات ایشان با دکتر ایمن الظواهری که در آن زمان رهبر جماعت اسلامی شده بود یک مسئله ی کاملا درون گروهی بود ….. اما دیدیم که بنگاههای تبلیغاتی کفار چگونه از ان بر علیه مجاهدین القاعده استفاده کردند . و دیدیم که هیچ نتیجه ای هم نداد ..