دادستان کل دارالاسلام ایران در سلسله نشست‌ «تبیین ابعاد جنگ ترکیبی در اغتشاشات اخیر»اعلام کرد: «گشت ارشاد» تعطیل شد

دادستان کل دارالاسلام ایران در سلسله نشست‌ «تبیین ابعاد جنگ ترکیبی در اغتشاشات اخیر»اعلام کرد: «گشت ارشاد» تعطیل شد

ارائه: شیعه علی

در حقیقت از سال از سال ۲۹۶ در زمان اوج قدرت بربهاری از علمای حنبلی مذهب در بغداد تا نزدیکی های فروپاشی حاکمیت عباسیان در بغداد  حنبلی ها تحت شعار امر به معروف و نهی از منکر و در حقیقت با پرداختن به برخی از بحثهای جدلی در مورد فلان آیه یا فلان صفت، و با مشغول شدن به مسائل ریز مسلمین و رها کردن اولویتهای اساسی دارالاسلام بنیانگذار بدعتی در میان مسلمین شدند که در دو قرن گذشته باز توسط محمد بن عبدالوهاب و دعوت نجدیت زنده شد.

حنبلی ها در آن دوران مغازه ها را برای پیدا کردن چیزی که منکر می دانستند زیر و رو می کردند، خود را به اذیت و آزار کنیزهای خواننده و یا شکستن آلتهای موسیقی آنها و حتی حمله به مجالس مشغول می کردند، مردان و زنانی را که در معابر با هم راه می رفتند زیر سؤال می بردند که آیا محرم هستند یا خیر؟ وتحت عنوان مبارزه با اشعری گری حمله های ناروایی را بر ضدّ شافعیان به راه می انداختند و به ریز ترین مسائل شیعیان نیز گیر می داند در حالی که در این اواخر مغلوها به مدت ۵۰ سال وحشیانه ترین جنایات را در شرق اسلامی مرتکب می شدند و این حنبلی ها به این بازی ها مشغول بودند تا اینکه مغولها به دروازه های بغداد رسیدند و….

بخشی از این بدعت در ایران تحت عنوان «گشت ارشاد» توسط دولت اصلاح طالبانی زنده شد که خودشان با شعارهای شبه سکولاریستی مروج و زمینه ساز انواع مفاسد رفتار ی و عقیدتی شدند. محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور، در سلسله نشست‌های جهاد تبیین که با موضوع «تبیین ابعاد جنگ ترکیبی در اغتشاشات اخیر» برگزار شد به نکاتی اشاره کرد که حائز اهمیت هستند. این مقام ارشد قضائی گفت:

  • تمامی اقداماتی که علیه کشور عزیزمان صورت می‌گیرد با سرکردگی پنج کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و رژیم صهیونیستی و البته با کمک‌های مالی بعضی از کشورهای عربی منطقه که رهبر انقلاب آنها را با عنوان گاو شیرده یاد کرده است، می‌باشد.
  • جنگ ترکیبی اخیر که قابل قیاس با جنگ تحمیلی نبوده، بلکه آمیخته‌ای از موضوعاتی چون؛ «سیاست»، «جنگ سایبری»، «جعل خبر و دروغ‌پراکنی»، «جنگ دیپلماسی و مخدوش کردن روابط ایران با دیگر کشورها»، «جنگ فرهنگی»، «ایجاد تضاد دینی، قومی و مذهبی» و «تشدید تحریم‌های اقتصادی و نظامی» بوده است.
  • از عواملی که در رویارویی در جنگ‌های نظامی به نیروی‌های مقابل کمک می‌کند، دارا بودن امکانات مورد نیاز و شناخت برنامه‌های دشمن می‌باشد که این امر در جنگ ترکیبی که هم‌اکنون با آن موجه هستیم مستثنی نبود و اقدامات لازم در جهت شناسایی برنامه‌های دشمن صورت پذیرفته است.
  • حوزه‌های علمیه، مبلغان و طلاب نیز باید با مجهز شدن به علم و تخصص در این رویارویی عظیم گام برداشته و در کنار دیگر نهادها در عرصه جهاد تبیین ورود نماید.
  • قوه قضائیه با تأسی به سیره پیامبر و ائمه اطهار (ع) از اقدامات نسنجیده و غیر علمی پرهیز می‌کند و رعایت اقتضائات و مصالح عالیه نظام مورد تاکید این قوه قرار گرفته است. گاهی شرایط خاص کشور اقتضا می‌کند دفع افسد به فاسد شود تا مشکل جدیدی در کشور رخ ندهد.
  • بدحجابی در کشور خصوصاً در شهر مقدس قم از دغدغه‌های اصلی قوه قضائیه و همچنین جامعه انقلابی ما است اما باید توجه داشت برخورد قضائیه در مرحله آخر بوده و اقدامات فرهنگی مقدم بر هرگونه فعالیت است.
  • قوه قضائیه از تمامی فعالان در عرصه فرهنگ به خصوص از حوزه‌های علمیه و دفتر تبلیغات اسلامی با توجه به وظیفه ذاتی خود، درخواست دارد طرح‌های علمی مبتنی بر تدبیر خود را در جهت دفع اقدامات دشمن را برای ما ارسال کند و عموم علما با سخنرانی‌ها و صدور پیام و جامعه انقلابی، مطالبات خود را در عرصه مبارزه با فعالیت‌های فرهنگی دشمن، بیشتر کند تا این امر پشتوانه ما در قوه قضائیه شود.

گشت ارشاد ربطی به قوه قضائیه ندارد و از همان جایی که در گذشته تأسیس شد از همانجا نیز تعطیل شد. البته قوه قضائیه نظارت‌های خود را بر کنش‌های رفتاری در سطح جامعه ادامه می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *