حقه و فریب سکولاریسم

حقه و فریب سکولاریسم

دین سکولاریسم که عقیده ی تمام سکولاریستها در طول تاریخ بوده است این روزها تبدیل به طرح فراگیری شده است که برفضای عقیدتی و حکومتی بیش تر کشورها ی دنیا سایه افگنده است.

سکولاریستها که در ادبیات فقهی مسلمین تحت عنوان مشرکین و احزاب از آنها یاد می شود دسته ای از کفار اصلی هستند که در کنار یهود دشمنان شماره یک مومنین به شمار می روند.

نظام عقیدتی مشرکین یا سکولاریستها که در قرون معاصر به سکولاریسم شناخته شده است مبدأ اصلی توجیه اخلاقی وسازمان دهی جمعی وبنیان اقتصادی است که همه ریز و درشت امور به آن برمی گردد که سعی دارد هر چهار معنی و مفهوم دین را از سایر شریعتهای آسمانی بگیرد و به خودش مختص کند.

یعنی : ۱. قدرت حاکمیت و حکومتی ۲. قانون و برنامه ۳ . اطاعت و فرمانبرداری ۴. مجازات و پاداش را به از شریعتهای آسمانی بگیرد و به سکولاریسم بدهد .

مشخص است که این‌ دین سکولاریسم ماهیت معنا وحقیقت را مشخص کرده و دامنه های آن را تعیین می کند به همین خاطر بدون این که به عامه مردم مجال انتخاب ویا پژوهش بدهد برآن ها تحمیل می شود این نظام … جدید فراتر ازنقد است.
این اصل عقیدتی درگذشته برای تعبیر ازخود بسیار صریح بوده وبر همین اساس به راحتی قابلیت جست وجو و رویاروی با آن وجود داشته است اما در دهه های اخیر راه جدیدی درپیش گرفته است تا خودرا از رصد کسانی که به دنبال یافتن اثری از آن هستند مخفی کرده ودر خفا وبا مکر ونیرنگ به آگاهی ملت نفوذ کند بدون که سرصدایی ایجاد کرده ویا فرد مؤمن به نبوت خاتم و شریعت ناسخ شرایع دیگر را تحریک کند ودشمن خود سازد.

سکولاریسم بدون آن که غالبا خودرا در زیر یک پلاکارد کلی قرار دهد توانسته است در جزئیات زندگی ما نفوذ کند وتوانسته بر اندیشه ها احساسات دوستی ها ودشمنی های زیادی ازمردم تسلط بیابد آن هم ازطریق مجموعه ای ازگفتار های پراکنده که ظاهرا تحت یک ایدئولوژی که شجاعت تعبیر ازخود را داشته باشد قرار نمی گیرد تا جایی که بیش تر گفتارهایش برزبان خاص وعوام خوب وبد ومیخانه ای ومسجدی رواج پیدا کرده بدون این که کسی احساس کند حق وباطل در آمیخته است

سکولاریسم متناسب با واکنش مردم به پیش می رود و همیشه اهل سازش و مداهنه بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *