دلیل اینهمه مخالفت با حجاب و رواج لختی گری توسط اغتشاشگران در ایران چیست؟
زمانی که عده ای به بیماری جهل مبتلا می شوند و این جهل در میانشان تبدیل به حالت، راه، روش و آداب و رسومی می شود که در میان آن طبقه یا جامعه حالت فرهنگ عمومی به خودش می گیرد الله متعال در توصیف این عده و این جامعه از کلمه ی جاهلیت استفاده می کند، و موارد استعمال و زوایای کلی این جاهلیت را در چهار سوره ی مدنی برای ما روشن می کند:
- از ظن و گمان جاهلی در اندیشه و قلب صحبت می کند و می فرماید: “یظنون بالله غیر الحق ظن الجاهلیه” (آل عمران/۱۵۴) درباره ی خدا پندارهای نادرستی چون پندارهای زمان جاهليّت داشتند.
شک جاهلیت، به مفهوم حاکم شدن ظن و گمان و شکاکیت در عقاید و جهانبینی است. آنچه امروزه در گردهمایی های باسوادها وعوام سکولار دیده می شود. یعنی باورهای آنها توهم و شک و گمان زیربنای آن است، نه یقین و اطمینان .
- بعد از گمان و شک در درون و در فکر و قلب، به یکی از زوایای عمده و زیربنایی جاهلیت اشاره می کنیم یعنی، حکم جاهلی و جاهلیت در مسأله ی قانونگذاری. چیزی که ما امروزه در قوانین تمام کشورها و احزاب سکولار آن را مشاهده می کنیم.الله متعال می فرمایند: “أَفَحُکْمَ الْجاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّه حُکْماً لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ” (مائده/۵۰)، آيا جويای حكم جاهليّت هستند؟ آيا چه كسی برای افراد معتقد، بهتر از خدا حكم میكند؟
- زمانی که این شک و گمانهای جاهلی، تبدیل به قانون و حکم می شوند،پس از کنار نهادن قانون الله، یکی از بارزترین نمادهای جاهلیت، ظاهر شدن و لخت شدن و خودنمایی جاهلی زنان در ملأ عام است.
این همان چیزی است که ما در زمان آتاتورک، رضاخان و سایر حکومتهای سکولار و حتی احزاب سکولار محلی خودمان یا کشورهای دیگر، در قالب کشف حجاب یا در معنی دقیق آن، کشف عورت دیده ایم و هنوز هم داریم می بینیم.
کشف عورت، لخت شدن آدم وحوا، همان نتیجه ی عملی وسوسه هایی بود که شیطان به آن دست یافت. شیطان و پیروان آن سعی دارند با لخت کردن زن، برای انسانهایی که در آن جامعه ی جاهلی و جاهلیت به سر می برند چیزی غیر از یک شکم و یک شهوت باقی نگذارند. برای همین، الله متعال در آیه ی ۲۷ سوره ی اعراف به بنی آدم هشدار میدهد که هوشیار باشند همان بلایی که شیطان بر سر آدم آورد بر سر شما هم نیاورد و با وسوسه هایش لختتان نکند و باز الله متعال به این رفتار جاهلی اشاره کرده و می فرماید: وَلاتَبَرَّجنَ تَبَرُّجَ الجاهِلِيَّةِ الأولى”(احزاب/۳۳) و همچون جاهليّت پيشين در ميان مردم ظاهر نشويد و خودنمائی نكنيد.
این موارد سه گانه ای که مطرح شد بر اساس جهل و نفهمی بنا شده اند، و نمیشود با راستی و حقیقت از آن ها دفاع کرد؛ به همین دلیل، جاهلها در این گونه جوامع جاهلی تنها براساس تعصب، کله خشکی، خودسری، لجبازی و یک دندگی و با توسل به زور اسلحه و اغتشاش و آتش زدن و تخریب و فحاشی با مخالفین خود برخورد می کنند. الله متعال در آیه ی ۲۶ سوره فتح جاهلیت را به معنی حميّت و تعصب به کار می برد و می فرمایند: إِذْ جَعَلَ الَّذينَ کَفَرُوافيقُلُوبِهِمُ الْحَمِيَّةَ حَمِيَّةَ الْجاهِلِيَّةِ.
پس ما در این قرآن سوزی ها و روسری سوزی ها و مسجد سوزی ها و اهانتها به دین و اسلام و در این تخریبات اموال عمومی و اغتشاشات سکولاریستها و سکولار زده های موجود در دارالاسلام ایران که همگی در مخالفت با حجاب یکصدا شده اند در واقع جاهلیتی را می بینیم که قدمتش به قدمت تاریخ پیدایش انسان است و شیطان اولین کسی بود که سعی کرد آدم و حوا را لخت کند و با مکر و فریب موفق هم شد و ما نباید اجازه دهیم این تجربه توسط یاران شیطان برای چندمین بار تکرار شود.