تضاد حکم سبّ النبی در شبکه نجدی کلمه ( با کارشناسیِ درویش گنابادی! ) با دیدگاه اسلام

تضاد حکم سبّ النبی در شبکه نجدی کلمه ( با کارشناسیِ درویش گنابادی! ) با دیدگاه اسلام

استفتا از : حوزه علمیه احناف خواف

شبکه‌ی کلمه که از مُبلّغین نجدی و سکولاریسم می‌باشد و این بار شریعت مبین اسلام و حکم اهل سنت را از یک درویش گنابادی معلوم الحال استفسار میکند!! بر خلاف دیدگاه اسلام اعتقاد دارد که حکم کشتن شخص «سابّ النّبی» یک بدعت در دین است!!

از دیدگاه شریعت مقدس اسلام، دشنام دادن به رسول بزرگوار اسلام صلّى الله عليه و سلم مستوجب کفر بوده و حکم شخصِ دشنام دهنده این است که باید کشته شود و حتی اگر توبه کند حکم قتل وی ساقط نمی‌شود اگرچه اگر توبه‌اش صحیح و مخلصانه باشد امکان اینکه خداوند متعال او را عفو نماید وجود دارد.
گناه توهین و ناسزاگویی به رسول اللهﷺ به قدری بزرگ است که قابل تصور نیست.

علت اینکه با وجود توبه نمودن ، باز هم چنین شخصی به قتل می‌رسد این است که این حکم حدی از حدود خداوند متعال است و حدود الهی با توبه ساقط نمی‌شود چنانچه به عنوان مثال اگر سرقت یک انسان در دادگاه اسلامی محرز شود با توبه ، حکم قطع دست ساقط نخواهد شد ؛ زیرا قطع دست نیز از جمله‌ی حدود می‌باشد.
اما فقهای اهل سنت و جماعت فرموده‌اند: اگر شخصی به رسول اللهﷺ توهین نمود ، فقط حکومت اسلامی حق دارد که حکم وی را اجرا کند و آحاد جامعه حق ندارند در این مساله دخالت کنند تا منجر به هرج و مرج نشود و هر کس به این بهانه اقدام به قتل دیگران نکند و منجر به سوء استفاده‌ی فرصت جویان نشود.

بنابراین وظیفه‌ی شما این است که اگر کسی در جلوی شما (العیاذ بالله) به رسول اللهﷺ که رحمة للعالمین است توهین کرد شما او را نصیحت کنید و سعی کنید اگر شبهه‌ای داشت شبهه‌اش را برطرف کنید و اگر خودتان آگاهی کامل ندارید او را به علمای متخصص ارجاع دهید یا اینکه خودتان از علما بپرسید و او را روشن کنید. همچنین از خداوند متعال بخواهید که او را هدایت کند و اگر قابل هدایت نیست شر او را کم کند.
اما اگر دیدید که او به دنبال توهین است و نصایح و توجیهات علمای دین کارساز نیست توصیه می‌کنم که از او به مجامع ذی صلاح شکایت کنید تا قانون به سراغ او برود.

به عموم برادران و خواهران دیندار توصیه می‌شود که در این عصر فتنه که الحاد به اوج خود رسیده است تمام کوشش خود را در راستای شناخت صحیح از سیره و زندگی رسول اللهﷺ به کار ببرند و پاسخ شبهات کافران و زیان‌کاران دنیا و آخرت را آموخته و از آبروی رسول اللهﷺ در فضای مجازی و حقیقی دفاع کنند تا إن شاء الله ما هم در روز محشر از جمله‌ی مدافعین و سربازان آن حضرت محسوب شویم.

اللهم آمین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *