بیانیه های ساختگی اغتشاشگران درکوردستان ایران: از خود بافتن و به نام مردم صحبت کردن

بیانیه های ساختگی اغتشاشگران درکوردستان ایران: از خود بافتن و به نام مردم صحبت کردن

به قلم: شاهو سنه ای

اخیراً در فضای مجازی شاهد بیانیه هایی مثلاً از سوی مردم سقز یا بوکان یا مهاباد یا مریوان و… برای اغتشاش و ریختن به خیابانها و یا اعتصاب اجباری هستیم.

هر انسان عاقل خارج نشینی می داند که این بیانیه ها توسط یکی دو نفر اکثراً خارج نشنین نوشته و نشر شده و هیچ پایگاه مردمی ندارد؛ مردم این شهرها نیز که چنین بیانیه هائی به زبان آنها صادر شده است می دانند که اینها تماماً دروغ و فریب است، چون اینها چنین سخنانی نگفته اند و حتی از وجود چنین بیانیه هائی بی خبر هستند.

البته این سیاست از خود بافتن و به نام مردم صحبت کردن در میان احزاب و گروههای مختلف سکولار و حتی در میان مولوی ها و مُلاهای رسانه ای امری طبیعی وعادی است.

این احزاب سکولار که خودشان چندین حزب مختلف سکولاریستی و حتی ضد هم هستند که سابقه ی جنگ و درگیری مسلحانه و یا حداقل سابقه ی جنگ روانی و سرد با هم را دارند هر گاه می خواهند صحبت کنند نمی گویند ما از طرف حزب خودمان صحبت می کنیم و یا نماینده ی طرفداران حزب خودمان در فلان شهر یا روستا هستیم بلکه می گویند ما از سوی قوم مثلاً کورد یا بلوچ و یا حتی از سوی مردم ایران صحبت می کنیم و خواست خودشان را هم خواست قوم بلوچ یا کورد یا عرب و یا مردم ایران معرفی می کنند!

اوایل انقلاب اسلامی ۵۷ نیز که کوردهای مسلمان به همراه حکومت مرکزی با این احزاب سکولار وارد جنگ شده بودند این احزاب سکولار نمی گفتند که مثلاً این کوردها به همراه حکومت مرکزی با حزب ما وارد جنگ شده اند بلکه داد و فریادشان بلند بود که ای هاوار اینها با کورد وارد جنگ شده اند! یعنی جنگ با حزب خودشان را مساوی با جنگ با قوم کورد می دانستند! در حالی که در میان همین قوم کورد دهها حزب سکولار مخالف این حزب و دهها جریان اسلامی مخالف این حزب وجود داشته و دارند و هر حزب و جریانی تنها نماینده ی خودش است نه نماینده ی مردم کورد که حمله ی به آن حمله ی به قوم کورد تلقی شود و یا در چنان جایگاهی قرار بگیرد که از سوی قوم کورد صحبت کند.

بیانیه هائی هم که این روزها در فضای مجازی معلوم الحالی به نام شهرهای مختلف کوردستان در حال نشر هستند تماماً توسط یکی دو نفر و حتی گفته می شود توسط یک نفرخارج نشین نوشته شده اند و ربطی به مردم فلان شهر یا روستا و محل ندارد؛ و هدف اصلی اینها این است که در این زمان یأس و ناامیدی که در آن افتاده اند نشان دهند مثلاً مردم فلان شهر یا روستا و محله هم مسیر آنها در تولید اغتشاش یا خواهان اعتصاب عمومی و پاسخ مثبت دادن به احزاب سکولار در حال انقراض هستند که با خلع سلاح شدن آنها به تدریج به تاریخ پیوسته و فسیل می شوند. 

پس این حق ماست که بپرسیم: این بیانیه های مجازی را ما کجا نوشته ایم و این سخنان را ما کجا گفته ایم که خودمان هم از آن بی خبر هستیم؟

سکولار یعنی دروغگوی بی حیایی که از هر وسیله ی پلیدی جهت رسیدن به اهدافش استفاده می کند؛ پس فریب نخورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *