بعضی از ثمرات یکساله ی اغتشاشات هرزه های سکولار برای ایران
به قلم: شیرکو مهابادی
زمانی که اغتشاشات هرزه های سکولار در سال ۱۴۰۱ش در ایران شروع شد و مدتی هم ادامه داشت تمام رسانه های ماهوراه ای کشورهای مختلف غربی به اضافه ی تمام رسانه های ماهواره ای منطقه ای عربی و غیر عربی مخالف ایران به اضافه ی تمام رسانه های ماهواره ای گروهها و احزاب مختلف سکولار و رنگارنگ ایرانی خارج نشین در کنار دلقکهای سینما و بازیگران فوتبال و … و با وجود هزاران گروه و کانال در فضای مجازی چنان سرو صدا و گرد و غباری برپا کرده بودند که اگر کسی بر میزان قدرت ایران و بر پوشالی بودن این دشمنان آگاه نبود خیال می کرد چند روز یا نهایتش چند ماه دیگر ایران از بین می رود و یا حداقلش ضربه ای جدی می خورد و…
این اتفاقات ما را یاد یک ضرب المثل روسی می اندازد که می گوید: بشکه ی خالی بلندترین صدا را ایجاد میکند؛ یعنی هیاهو و ادعای زیاد نشانه ی خالی بودن است. این حکایت این هرزه های سکولاریست که ملت ما به بلا و مصیبت اینها گرفتار شده است و ملت مسلمان ما با این موجودات هرزه ی سکولار و تماماً خائن و مزدور آزمایش می شوند.
اما ثمره ی این سروصداها از پارسال تا امسال که سالگرد پروژه ی آن دخترک سکولار سقزی است چه شد؟
- شوت شدن رسانه ماهواره ای ایران اینترنشنال به عنوان فعالترین رسانه ی مخالفین از لندن به واشنگتن
- حمله به دارودسته ی گروه سکولار رجوی در آلبانی و تحویل کامپیوترهای آنها به ایران و ممنوعیت فعالیت دارودسته ی رجوی در آلبانی به عنوان قویترین گروه اپوزیسیون مخالف ایران
- عادی شدن نسبی روابط رژیم آل سعود با ایران و رها کردن بسیاری از مزدوران و دشمنان ایران توسط آل سعود و قطع کردن بودجه ی این مزدوران
- فراری دادن گروهکهای سکولار و مسلح کورد از کوههای غرب ایران به مناطق دور دست و حتی به مناطق نزدیک به حاکمیت حشد شعبی و سایر اعرابی که به خون اینها تشنه هستند. البته امثال صلاح الدین مهتدی از کومله ها و امثال عمر بالکی از حزب دموکرات کردستان هم، در آستانه پایان ضرب الاجل ایران به احزاب سکولار با رها کردن مزدورانشان در لانه ها، به سوئد و غیره فرار کرده اند البته به بهانه های همیشه آماده و …
- باج ده میلیارد دلاری به ایران
- تحویل بسیاری از لیدرهای اغتشاشات که خارج از ایران زندگی می کردند به ایران و حتی پیشنهاد به تغییر اسم و هویت به فعالینی چون مصی پولینژاد و…. تا حداقل به صورت گمنام زندگی راحتی داشته باشند و…
- طولانی شدن اغتشاشات ۱۴۰۱ یک حُسن داشت.اینکه با توهّم نزدیک بودنِ سرنگونی جاا، شیرهی جانِ اپوزیسیون کشیده شد.هرچی نیروی میدانی و پُشت پرده داشتند به صحنه اومد و هر نوع اتحادی هم که ممکن بود، برقرار شد. زود هم شکست خورد.هرچی داشتند رو کردند. و دیگه هیچ جان و توانی براشون نموند.
- و….
آیا هنوز زمانش نرسیده که احمقها و مریدان شبکه های ماهوراه ای و فضای مجازی بیدار شوند قبل از آنکه دیر شوند و خود را یا در گونی ببینند یا در دنیایی از یاس و ناامیدی؟