چرا مقاومت به «اسرائیل» حمله کرد در حالی که از نظر قدرت در حد آنها نیست؟

بعضی می‌گویند: چرا مقاومت به «اسرائیل» حمله کرد در حالی که از نظر قدرت در حد آنها نیست؟

به قلم: نایف بن نهار

این یک ساده‌لوحی سیاسی و نشانگر جهل به دین است. از نظر سیاسی ساده‌لوحی است چون این مقاومت است که باعث تضعیف دشمن می‌شود. ملت‌ها به مقاومت ادامه می‌دهند تا جایی که اشغالگر ضعیف و طرد شود و در تاریخ مقاومتی سراغ نداریم که منتظر مانده تا از نظر قدرت با دشمنش برابر شود سپس شروع به مقاومت کند! اساساٌ هیچ اشغالگری اجازهٔ چنین چیزی را نمی‌دهد.

و نشانگر جهل به دین است، زیرا قرآن خبر داده که نبودن توازن قوا، دلیلی است که اهل خذلان [و بی‌عمل‌ها] برای بی‌عملی خود می‌آورند. مثلا هنگامی که طالوت قصد نبرد علیه جالوت کرد، قوم طالوت گفتند: {لاَ طَاقَةَ لَنَا الْيَوْمَ بِجَالُوتَ وَجُنودِهِ} (امروز ما توانایی مقابله با جالوت و سپاهیانش را نداریم) و گمان بردند که مساوی نبودن قدرت به آنان مشروعیت این را می‌دهد که از نبرد دست بکشند. اما پاسخ قرآنی به آنها این بود که: {كَم مِّن فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللّهِ} (چه بسا گروه کوچکی که به فرمان الله بر گروهی بسیار پیروز شدند) [بقره: ۲۴۹]

………

نکاتی از بنیان جهاد علیه سکولاریسم ؛

بنا به گزارش خبرگزاری های عبری، برخی برآوردها نشان می دهد که شبکه تونل حماس دومین شبکه بزرگ تونل در جهان است.

  • این شبکه شامل ۱۳۰۰ تونل به طول حدود ۵۰۰ کیلومتر است که ممکن است عمق برخی از آنها به ۷۰ متری زیر سطح زمین برسند.
  • “این تونل ها به مثابه‌ی جهنم زیر زمینی و یک چالش بزرگ برای ارتش رژیم صهیونسیتی است.

نیویورک تایمز :

۴۰ هزار جنگجوی(مجاهد) جنبش حماس در تونل های ده‌ها کیلومتری استقرار دارند.
به گزارش خبرگزاری های عربی و غربی جنبش فلسطینی چندین سال است که به ساخت و بنای تونل های ده‌ها کیلومتری روی آورده است و همه‌ی آن چه که برای رویارویی طولانی مدت نیاز هست را ذخیره کرده است.
جنبش حماس صدها هزار گالن سوخت، موشک، پناهگاه، مواد منفجره، ذخیره و مهمات، مواد غذایی، آب و دارو برای ۳ تا ۴ ماه آینده، در اختیار دارد.

ابوعبیده سخنگوی حماس :

هنگامی که سرباز صهیونیستی به نوار غزه وارد می شود چهار گزینه در انتظار اوست:
یا کشته می شود، یا  اسیر می شود، یا زخمی شده و برای همیشه از کار می افتد و یا اینکه برمی گردد ولی با بیماری روانی همیشگی مواجه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *