از ریشه های حمایتهای ایران از حماس:  نواب صفوی شیعه ۱۲ امامی اولین رهبر اخوان المسلمین در ایران

از ریشه های حمایتهای ایران از حماس:  نواب صفوی شیعه ۱۲ امامی اولین رهبر اخوان المسلمین در ایران

به قلم: شیعه علی

واقعیتهای تاریخی و طوفان الاقصی و حمایتهای محور مقاومت از قیام مسلمین در غزه به رهبری گروه حماس که خود را دارای منهج اخوان المسلمین معرفی می کند ما را به ریشه های تاریخی جریان کنونی حاکم بر ایران با اخوان المسلیمن می رساند.

به گواهی تاریخ اولین رهبر اخوان المسلمین در ایران ” نواب صفوی ” از روحانیون شیعه مذهب و بنیانگذار گروه فدائیان اسلام بود که رزم آرا و منصور را ترور کردند، و بعدها الگوئی برای رهبران ایران چون آیت الله خمینی و بخصوص آیت الله خامنه ای شد.

در مورد نواب صفوی می خوانیم که: ” وقتى نواب صفوى از سوریه دیدن كرد و با شیخ مصطفى السباعى دبیركل اخوان‌المسلمین در آن كشور ملاقات نمود، سباعى نزد وى گله كرد كه بعضى از جوانان شیعه به حركت‌هاى لائیك و ملى ملحق مى‌شوند! و به حركت اسلامى نمى‌پیوندند، و نواب صفوى بالاى منبر رفت و در برابر جمعى از شیعیان و سنیان گفت:

«هر كس مى‌خواهد شیعه جعفرى واقعى باشد، به صفوف اخوان‌المسلمین بپیوندد»

آیت الله خامنه ای از مترجمین اولیه ی آثار سید قطب از رهبران برجسته ی اخوان المسلمین است، سید قطب هم در متنی تکان دهنده برای جاهلین مغرض در مورد نهضت شیعیان جعفری ایران در زمان خودش می گوید:

«… باید گفت امروز تنها اخوان المسلمین نیستند که خواستار اتحاد مسلمانان و ایجاد حکومت واحد اسلامی است.. این خواسته آیت الله کاشانی، رهبر مذهبی ایران هم هست که بر سر «انگلیسی های سگ» فریاد می زند که نه تنها از ایران، بلکه از کل جهان اسلامی بیرون بروند. او پیمان تشویق و رهنمودهای خود را برای نخست وزیر مصر می فرستد و در خیابان های ایران راه پیمائی هایی به نفع مصر و آرمان عادلانه آن برپا می دارد… این خواسته احمد حسین، رهبر حزب سوسیالیست مصر نیز هست که در نامه گرم خود خطاب به آیت الله کاشانی رهبر ایران، آن را مطرح می سازد که با شمشیر اسلام بر پیکر انحصار نفت ضربه زد. این بیداری است… هدایت است… نور است. وجدان تمامی امت است که بیدار می شود و راه می گشاید و نور می افشاند. این یک سروش آسمانی است.. سید قطب ـ قاهره ذیحجه ۱۳۷۰ هـ»

نواب صفوی در ضمن مصاحبه ای با یک خبرنگار پاکستانی که متن آن در ماهنامه «المسلمون» (ارگان اخوان المسلمین شماره اول سال پنجم، چاپ دمشق ـ سوریه)، نقل شده است، می گوید:

«.. آیا زمان آن فرا نرسیده که مسلمانان حقایق را دریابند و جناح بندی شیعه و سنی را کنار بگذارند و همگی به کتاب خداوند تمسک بجویند؟ البته وجود مذاهب اسلامی، یک امر طبیعی است و ما نمی توانیم آنها را کنار بگذاریم، ولی با بهره برداری از این وضع به نفع دشمنان، باید مبارزه کنیم».

بعدها که نواب صفوی توسط حکومت سکولار پهلوی کشته شد، اخوان المسلمین جهانی از او تحت عنوان «شهید اخوان» نام برد.

واضح است ارتباط حماس شافعی مذهب با ایران شیعه جعفری منهجی و راهبردی است نه موقتی و تاکتیکی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *