فرق عمده بین مشارکت در انتخابات دارالاسلام ایران و حکومتهای سکولارو اینکه چرا باید در انتخابات دارالاسلام ایران مشارکت کرد؟ (۳)

فرق عمده بین مشارکت در انتخابات دارالاسلام ایران و حکومتهای سکولارو اینکه چرا باید در انتخابات دارالاسلام ایران مشارکت کرد؟ (۳)

ارائه: رحیم بخش بلوچ

برای هر مسلمانی که از دین خود خبر دارد ، روشن است که پیروی کردن از الله سبحانه و تعالی و رسول الله ﷺ واجب است.الله سبحانه و  تعالی می فرماید:

  • ﴿يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنكُمْ فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللَّهِ وَالرَّسُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ ذلِكَ خَيْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيلًا ﴾ [النساء: ۵۹]ای کسانی که ایمان آورده اید از الله با پیروی از قرآن و از رسولش او اطاعت کنید و از کارداران و فرماندهان مسلمان خودفرمانبرداری نمائید ، مادام که دادگر و حقگرا بوده و مجری احکام شریعت اسلام باشند و اگر در چیزی اختلاف داشتید و در امری از امور کشمکش پیدا کردید ، آن را به الله با رجوع به سنت نبوی برگردانید تا در پرتو قرآن و سنت، حکم آن را بدانید چرا که الله قرآن را نازل و پیغمبر آن را بیان و روشن داشته است. باید چنین عمل کنید) اگر به الله و روز رستاخیز ایمان دارید. این کار (یعنی رجوع به قرآن و سنت) برای شما بهتر و خوش فرجام تر است».
  • ﴿فَلَا وَرَبِّكَ لَا يُؤْمِنُونَ حَتَّى يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لَا يَجِدُوا فِي أَنفُسِهِمْ حَرَجًا مِّمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا [النساء: ۶۵] اما نه به پروردگارت سوگند که آنان مؤمن بشمار نمی آیند تا تو را در اختلافات و درگیریهای خود به داوری نطلبند و سپس ملالی در دل خود از داوری تو نداشته و کاملاً تسلیم قضاوت تو باشند .
  • ﴿ما أَفَاءَ اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ مِنْ أَهْلِ الْقُرَى فَلِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِي الْقُرْبَى وَالْيَتَامَى وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ كَيْ لَا يَكُونَ دُولَةٌ بَيْنَ الْأَغْنِيَاءِ مِنكُمْ وَمَا آتَاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَمَا نَهَاكُمْ عَنْهُ فَانتَهُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ﴾ [الحشر: ۷] چیزهائی را که الله از اهالی این آبادیها به پیغمبرش ارمغان داشته است، متعلق به الله و پیغمبر و خویشاوندان (پیغمبر) و یتیمان و مستمندان و مسافران در راه مانده میباشد. این بدان خاطر است که اموال تنها در میان اشخاص ثروتمند شما دست بدست نگردد و نیازمندان از آن محروم نشوند چیزهائی را که پیغمبر برای شما (از احکام الهی آورده است اجراء کنید و از چیزهائی که شما را از آن بازداشته است، دست بکشید. از الله بترسید که الله عقوبت سختی دارد .

و آیات فراوان دیگری که به اطاعت الله و رسول الله امر نموده و آن را واجب کرده نسبت به سرپیچی کردن از آن هشدار داده است. الله متعال انسان را آفریده و تمامی نیازهایش را برای یک زندگی سالم فراهم کرده و او را بیهوده رها نساخته تا هرگونه که خواست زندگی کند بلکه الله سبحانه  و تعالی در طول تاریخ پیامبرانی را فرستاده تا راه راست را برایشان روشن کرده و از راه شیطان بترسانند. اما می بینیم که امروزه حزب شیطان از کانال حکومتها و احزاب و گروههای مختلف سکولاریستی با الله و دینش به مبارزه برخاسته و در همه مسائل با آن مخالفت کرده اند ، پس حکم کردن به احکام  سکولاریستی را برای انسان ها زینت داده است.

یکی از ضررهای حکم  سکولاریستی مخالفت با حکم الله سبحانه و تعالی و رسول الله ﷺ است که موجب خشم الله سبحانه و تعالی می شود. الله سبحانه و تعالی می فرماید: ﴿وَمَن يُشَاقِقِ الرَّسُولَ مِن بَعْدِ مَا تَبَيَّنَ لَهُ الْهُدَىٰ وَيَتَّبِعْ غَيْرَ سَبِيلِ الْمُؤْمِنِينَ نُوَلِّهِ مَا تَوَلَّى وَنُصْلِهِ جَهَنَّمَ وَسَاءَتْ مَصِيرًا [النساء: ۱۱۵]کسی که با پیغمبر دشمنی کند بعد از آن که (راه) هدایت از راه ضلالت برای او روشن شده است و راهی جز راه مؤمنان در پیش گیرد او را به همان جهتی که دوستش داشته است رهنمود میگردانیم و با همان کافرانی همدم می نمائیم که ایشان را به دوستی گرفته است و به دوزخش داخل می گردانیم و با آن می سوزانیم و دوزخ چه بد جایگاهی است.

از ضررهای دیگر حکم کردن به احکام سکولاریستی؛  اختلاط احکام شرعی در مورد مردم است چرا که دین الله مردم را بر اساس ایمان و کفر تقسیم بندی کرده و به معیارهای دیگر شرکت در انتخابات سکولاریستهاکه کفر است، اهمیت نداده است اما احکام سکولاریستی انسانها را بر اساس معیارهای جاهلی مانند رنگ پوست و زبان و وطن و نژاد و قومیت و غیره تقسیم کرده است، در نتیجه احکامی را که الله سبحانه و تعالی گذاشته به جای نیامده و احکام به هم میخورد .

یکی از ضررهای حکم کردن به احکام سکولاریستی؛ پخش شدن فساد در همه زمینه ها است پس می بینیم که در جوامع سکولار انواع مفاسد عقیدتی و رفتاری پراکنده شده پس قانونی شدن زنا و هم جنس بازی و شراب خوری و غیره همه ی انسانها را در جوامع سکولار جز آنکس که الله سبحانه و تعالی به او رحم کرده فرا گرفته است.

اما در دارالاسلام ایران ضمن مخالفت با قوانین فاسد سکولاریستی، قوانینی در مجازات کسانی که دچار زنا و شرابخوری و همجنس بازی و غیره می شوند وضع کرده است و علاوه بر آن قوانین دارالاسلام ایران بر اساس نژاد و قومیت و رنگ پوست و غیره وضع نشده اند بلکه بر اساس معیارهای اسلامی و رسمیت دادن به مذاهب پنج گانه ی : حنفی و جعفری و زیدی و مالکی و شافعی و حنبلی وضع شده اند.

در این صورت: انتخاب نماینده ای آگاه به مذهب خود، یعنی کمک به اجرا شدن اسلام بر اساس مذهب خودت در مناطقی که در آن اکمثریت هستی و مشارکت در انتخابات شوراهای مختلف دارالاسلام ایران درواقع تقویت مذهب خودت است، امری که برای جوامع سکولار در حد خواب و خیال و آروز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *