فرق عمده بین مشارکت در انتخابات دارالاسلام ایران و حکومتهای سکولارو اینکه چرا باید در انتخابات دارالاسلام ایران مشارکت کرد؟ (۴)

فرق عمده بین مشارکت در انتخابات دارالاسلام ایران و حکومتهای سکولارو اینکه چرا باید در انتخابات دارالاسلام ایران مشارکت کرد؟ (۴)

ارائه: رحیم بخش بلوچ

به دلیل قدرت استعمارگران سکولار غربی و پس از تشکیل سازمان ملل متحدی که بر اساس سکولاریسم بنا شده و پایان جنگ آنان خود از صحنه مستقیم نبرد با مردم مسلمان کنار رفته و مزدورانی سکولار را که خود پرورش داده بودند گماردند تا همچنان تمامی ثروتهای مسلمانان زیر سلطه شان باشد. پس مردم را با سکولاریسم و دموکراسی گول زدند که تعریفش چنین است:

دمکراسی:

  • یعنی: حاکم شدن قوانین تولید شده توسط نخبگان و هواهوس مردم بر مردم به جای حاکم شدن قوانین نازل شده توسط الله بر مردم .
  • یعنی: انسان محوری ( اومانیسم = انسانیت) به جای الله محوری.

پس مشارکت در انتخابات این سکولاریستها یعنی اعلان جنگ با الله و قوانین شریعت الله و کفر است و یکی از مهمترین ارکان دمکراسی سکولاریستها نیز انتخابات آزاد است که همه مردم در آن حق شرکت دارند و در نهایت هم کسی سرنوشت کشور را تعیین میکند که اکثریت آرای مردم را در انتخابات پارلمان به دست آورد.

اگر دقت کنیم دارالاسلام ایران دقیقاً جهت مبارزه و نابود کردن چنین نظام سکولاریستی به وجود آمده و و نظامی است برعکس نظام دموکراسی سکولاریستها و حکمت تشکیل آن بعد از حکومت سکولاریستی و دموکراسی خواهانه ی پهلوی ها پاک کردن تمام آثار جاهلیت و قوانین سکولاریستی در جامعه بوده است.

انقلاب اسلامی ۵۷ برای مذاهب مختلف اسلامی و بخصوص برای حنفی ها و شافعی ها یک آزمون بزرگی بود که متاسفانه در زمینه ی انتخاب نمایندگانی بر اساس میزان آگاهی بر فقه مذهب خودشان از کارنامه ی ضعیفی برخوردارند و نمره ی قبولی نگرفته اند.

در اصل ۱۲ قانون اساسی دارالاسلام ایران مذهب ما به رسمیت شناخته شده است، یعنی ما باید در شوراهای مختلف خود نمایندگانی متخصص در فقه مذهب خودمان را انتخاب کنیم اما ما چکار کرده ایم؟ دقیقاً برعکس. ما بر اساس قومیت و زبان و نژاد نماینده انتخاب کرده ایم و مسیر سکولاریستی را رفته ایم و اکثریت مطلق نمایندگان ما با آنکه ممکن است در رشته ای سکولاریستی تخصص داشته باشند اما جاهلترینها به مذهب ما بوده اند.

فقط کافی است کمی فکر کنیم تا به میزان انحرافات و مفاسدی که آگاهانه و برخلاف قانون اساسی دارالاسلام ایران به بار آورده ایم پی ببریم.

ما باید نمایندگانی آگاه به مذهب و شریعت اسلام را انتخاب کنیم که واقعاً نماینده ی مذهب ما در شوراهای مختلف باشند و برای تطبیق شریعت الله تلاش کنند و برای دفاع از حقوق اسلامی ما به مجلس بروند؛ اگر کسی اصلاً نداند که حقوق اسلامی ما بر اساس شریعت اسلام و فقه مذهب ما چه هست چگونه می تواند از حقوق اسلامی ما دفاع کند؟

دوران بیداری اسلامی است و در این جریان مبارکی که راه افتاده اجازه ندهیم که رسانه های مختلف جنگ روانی سکولاریستها( مشرکین) و سکولار زده ها( دارودسته ی منافقین) مانع از بازگشت ما از اشتباهایت شوند که در طول این چند دهه ی گذشته نسبت به مسئولیتمان در برابر انتخاب نمایندگان شایسته بر اساس مذهبمان مرتکب شده ایم.

اینبار به عنوان یک تکلیف شرعی و به عنوان مبارزه با تمام دشمنان آشکار و پنهان دارالاسلام، و جهت تقویت و پیشبرد بهتر اوضاع جامعه ی خود در انتخاب بهترینها کوشاه و فعال باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *