«محاربین» بخش جنگ نرم و تبلیغی در تولید اغتشاشات در دارالاسلام ایران
به قلم: رخشانی بلوچ/ زاهدان
خداوند می فرماید: إِنَّمَا جَزَاءُ الَّذِينَ يُحَارِبُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَسَادًا أَن يُقَتَّلُوا أَوْ يُصَلَّبُوا أَوْ تُقَطَّعَ أَيْدِيهِمْ وَأَرْجُلُهُم مِّنْ خِلَافٍ أَوْ يُنفَوْا مِنَ الْأَرْضِ ۚ ذَٰلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيَا ۖ وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ (مائده/۳۳)
ابن کثیر یکی از بزرگترین مفسرین و علمای اهل سنت در تفسیر «محاربه» در این آیه می گوید: المحاربة : هي المضادة والمخالفة ، وهي صادقة على الكفر ، وعلى قطع الطريق وإخافة السبيل ، وكذا الإفساد في الأرض يطلق على أنواع من الشر” محاربه: یعنی ضدیت و مخالفت، و محاربه دقیقاً بر کفر اطلاق می گردد.
به زبانی ساده :«محاربه» یعنی ضدیت و مخالفت و کفر به قوانین شریعت الله که توسط رسول الله صلی الله علیه وسلم به ما رسیده است آنهم ضدیت و مخالفت و کفر کردنی که با برنامه ریزی و سعی و تلاش همراه باشد که هم می تواند از سوی کفار موجود در دارالحربها صورت گیرد و هم می تواند از سوی مسلمین مرتد شده ی داخلی باشد.
این «محاربه» و اعلان جنگ :
- ممکن است توسط یک شاعر یا ترانه گو و رقاصه، یا بالاتر از آن توسط یک شبکه ماهواره ای یا مجازی باشد که اینها تنها در بخش جنگ تبلیغی و روانی وارد محاربه و جنگ با الله و رسولش صلی الله علیه وسلم شده اند. مگر با سکولاریسم به جنگ قوانین شریعت الله آمدن مصداق بارز محاربه ی این غتشاشگران در دارالاسلام ایران نیست؟
دقت داشته باشید: رسول الله صلی الله علیه وسلم دستور ترور محاربین بخش روانی در میان یهودیان (مثل عقبه بن ابی معیط، عصماء دختر مروان،سلام بن أبى الحقیق) و رقاصه های ترانه خوان را صادر کرد که تنها با شعر و ترانه خوانی با الله و رسولش صلی الله علیه وسلم اعلان جنگ کرده بودند، یا ابو عفک از دارودسته ی منافقین داخلی صرفاً به خاطر اشعارش که محاربه با الله ورسول بود کشته شد.
- یا ممکن است این محاربه و ضدیت و مخالفت و کفر و اعلان جنگ در بخش جنگ گرم و مسلحانه باشد و فرق ندارد ابزاری که در این جنگ مسلحانه به کار می رود سنگ باشد یا چوب یا هر اسلحه ی سرد یا گرمی.
در هر دو حالت جنگ نرم و جنگ مسلحانه جنگ و محاربه ای صورت گرفته است، این نکته ای است که این روزها دارودسته ی منافقین در دفاع از اغتشاشگران سکولار قصد دارند عمداً بخش جنگ نرم و تبلیغی را نادیده بگیرند و در بخش جنگ مسلحانه نیز با آوردن شبهاتی تنها بر جنگ با اسلحه ی گرم تمرکز کنند و حتی شمشیر و قمه و ساتور و سایر سلاحهای سرد را نیز نادیده بگیرند حالا چه رسد به تکه های سنگنمایی که آن سنندجی را با آن زجر کش کردند یا با چوب آن شخص را در تهران زجر کش کردند یا با لگد و سنگ آن کرجی را زجر کش کردند و… .
نکته ی خیلی مهم دیگر این است : اگر رسول الله صلی الله علیه وسلم در فتوحات خود چون فتح مکه محاربین بخش جنگ مسلحانه را بخشیده باشد اما محاربین بخش جنگ تبلیغی و روانی را نبخشید؛ به همین دلیل در زمان فتح مکه در کنار حکم اعدام چند مرتد (مثل ابن خطل) می بینیم که حکم اعدام چند مجری جنگ روانی و محارب در بخش تبلیغی را صادر کرد حتی اگر خودشان را به پرده های کعبه نیز آویزان کرده باشند، هر چند این موارد کنیزکانی (مثل ساره و فرتنی و قریبه) هم بودند که تنها با ترانه خواندن و شعر در ردیف محاربین قرار گرفته بودند.
این روزها در اغتشاشات دارالاسلام ایران، ما در کنار این کنیز نماها شاهد افرادی بودیم که در فضای مجازی و از طریق کانالهای مختلف مجازی و حتی از طریق منابر مساجد و در قالب مُلا و مولوی و آخوند و ماموستا در «جبهه»ی محاربین بخش روانی و تبلیغی سکولاریستها (مشرکین= احزاب) قرار گرفته بودند که از عوامل اصلی تحریک طبقاتی از جامعه به اغتشاش و جنگ مسلحانه و سایر تخریبات در جامعه نیز شدند.
مسئولین دارالاسلام ایران و بخصوص مسئولین قوه ی قضائیه لازم است به «علت» و «سر افعی»ها و «محرکین» و «محاربین» در بخش تبلیغی و روانی نیز توجه داشته باشند و تنها خود را به معلولها و مجریان اغتشاشات و «محاربین» در بخش ظاهری در کوچه و خیابانها متمرکز نکنند.