کارنامه ی پنج ماه جنایت صهیونیستهای سکولار در غزه نشان می دهد آمریکای سکولار مدافع «حقوق زنان» است یا….؟
به قلم: م. مهاجر
قانون قانون است و برای همهگان یکسان. قانونی منطقی و مسلّم است که هر آنچه را میگویید و به دیگران نصیحت میکنید، اولتر از همه خودتان به آن عامل باشید. جنایات خونینی که حدود پنج ماه مکمل در غزه درحال انجام است مذمت آن برای هیچ کسی پوشیده نیست و دل هر انسان آزادهای -ولو غیر مسلمان- را آزرده ساخته است؛ تا جایی که یک نظامی آمریکایی -گذشته از ناروابودن عملش- شخصی که واقعاً احساس و درد داشت؛ اما کاری از دستش بر نمیآمد، خود را در انظار عمومی و بهصورت آنلاین در فضای مجازی به آتش کشید و ازعان میکرد که بهخاطر دفاع از مردم مظلوم فلسطین این کار را میکند.
در این پنج ماه که شبانهروز بمب و آتش بالای مردمان بیدفاع میریزد و هزاران زن و کودک در این میان کشته میشوند، انگشت ملامت بهسوی کیست؟! و در این اواخر که گرسنگی و تشنگی همه را از پای درآورده است، آیا موقف آمریکا -این قدرتمند جهانی که داعیهٔ دفاع از «حقوق زنان» را بر سینه میزد- در این باره چه بوده است؟
جواب آسان است: «مسئول اساسی این همه کشتار و ویرانگری فقط آمریکا است! آمریکا مستقیماً در این جنگ دخیل است.» آمریکا نه تنها اینکه نخواسته است تا جنگ غزه توقف کند؛ بلکه با پشتیبانی کامل و بدون قید و شرط از رژیم خونخوار صهیونیستی، چهره واقعی خود از داعیه «حقوق زنان» را به اثبات رساند.
ارسال صدها تن مواد تسلیحاتی و موشک به رژیم سفاک صهیونیستی که باعث تشدید جنگها و بمباردمانها در غزه شده است، آیا برگی از جنایات مستقیم آمریکا علیه زنان و کودکان در غزه نیست و یا اینکه رنگ خون این زنان متفاوتتر از زنان دیگر است؟! مساعدتهای مالی فراوان آمریکا به صهیونیستها که منجر به قتل هزاران زن و کودک شده است، آیا دفاع از حقوق زنان است؟!
آمریکا اگر فقط امدادهای مالی و تسلیحاتی خود را توقف میداد و دیگر کاری نمیکرد، دولت خودخواندهٔ اسرائیل توان جنگی طولانی به این شکل را نداشت. اما آمریکا خواست تا زنان بیشتری کشته شوند و کودکان زیادتری از پای دربیایند. لذا، آمریکا دیگر بار ادعای «حقوق زنان» نکند! آمریکا داعیهٔ دفاع از «حقوق کودکان» را بر سینه نزند!
آمریکا جنایتکار بزرگ جهانی است که دستانش به خون هزاران کودک بیگناه و زنان ضعیف آلوده است. چهرهٔ واقعی آمریکا برای همهٔ جهانیان آشکار شد و حقوق زنان برایش اهمیتی ندارد، مگر جایی که بخواهد اهرم فشاری قرار دهد تا خواستههای خود را بهقبولاند. ملتها همه چیز را با چشم سر میبینند و قضاوت میکنند.