اشخاص فرومانده لندغر مرتد با پرچم دموکراسی برای افغانستان در وین
به قلم: فضل احمد هراتی
نشست لندغران مرتد وین با عنوان برای افغانستان دموکراتیک آغاز شده است.
مسئله ای که جالب توجه است عنوان (برای افغانستان دموکراتیک) می باشد.
عنوانی که نشان از کفر بواح و ارتداد آشکار این لندغران است. چون نظام دموکراسی که بر اساس سکولاریسم بنا شده کفر بواح و آشکار و ضد شریعت الله است و هر کسی که به سوی آن دعوت دهد از اسلام خارج شده و مرتد می شود هر چند نمتز بخواند و کلمه بگوید و…..
این لندغران مرتد در ۲۰ سال حاکمیتی که در افغانستان داشتند، برای همین دموکراسی تلاش می کردند اما:
در دوران حاکمیت آنها، مردم عامه هیچ نقشی در قدرت نداشتند (قوم گرایی به شدت رواج پیدا کرده بود). مثال بارز که هیچگاه مردم فراموش نمی کنند، دوران وزارت صلاح الدین ربانی در وزارت امور خارجه بود که از مقام پایین تا بلند این وزارت را مردم پنجشیر و از حزب جمعیت اسلامی اشغال کرده بودند، چرا واقعا، آیا دیگر مردم حق نداشتند در این وزارت خدمت کنند یا دیگر وزارت خانه که جز اموال شخصی عالیجنابانی همچون محقق، دوستم، عطا نور ووو به شمار می رفتند.
آنها دم از آزادی انسان ها می زنند، در حالیکه در دوران جهوریت انسان به معنای پیشبرد منافعشان بود و هیچ اهمیتی به اصول انسانی نمی دادند.
در بسیاری از موارد حقوق اقلیت ها نادیده گرفته می شد (بعضی از موارد به صورت نمادین صورت می گرفت اما در کلیت اقوام برتر، بیشترین امتیازات را داشتند)
در دوره های مختلف پروسه انتخابات، هیچگاه شفاف نبود و مملو از تقلب بود و روسای جمهور هیچگاه به انتخاب مردم نبودند.
همین دموکراسی کفری در غرب دولت های کفری را قانون مدار می سازند، اما در افغانستان اینگونه نبود، جزیره های قدرت موجود در کشور باعث شد تا قانون گرایی بی معنی باشد.
و سایر موارد که خودتان تحقیق کنید …
اکنون این مرتدین لندغر حتی از کدام دموکراسی و آینده افغانستان گپ می زنند که مردم از عملکردشان راضی باشند. این حرف ها و شعارها برای کسانی دلنشین است که شما را نشناسند و کارنامه سیاهتان را ندانند.
نام افغانستان را شماها در دنیا بد ساختید، فسادهای مالی و اخلاقی در دوران جمهوریت بیشترین درصد را داشته است. زد و بندهای قومی، سمتی و حزبی را شما در بین مردم مروج ساختید که حتی این مردم برای پیشبرد کارهایشان به جای اینکه با قانون همراه بشوند ابتدا به دنبال دور زدن قانون بودند چون می دانستند که برای پیشبرد کارشان که یکی از دلایل آن شما بودید (اخذ رشوه) باید قانون را دور زد نه اینکه با قانون همراه شوند.
در دوران جمهوریت، در دوران شماهایی که بر سر قدرت بودید، بیشترین جنایت ها، دزدی ها و کشتارها انجام می شد. شماهایی که ناحق ناحق، فقط بخاطر اینکه قدرتتان به خطر می افتاد، مردم را از سر راه خود کنار می زدید. چه مردم هایی که به ناحق کشته شدند (خوب است داستان جنایات عبدالرازق آچکزی را که از سوی نشریه نیویورک تایمز به نشر رسیده را بخوانید که چه جنایاتی مرتکب شده آن هم فقط به دلیل اختلافاتی که با اقوام مختلف داشت. این یک نمونه است)
ای مرتدین لندغر، نه دقیقا از کدام آینده و کدام دنوکراسی کفری صحبت می کنید …