در برابر سکولاریستها و دارودسته ی منافقین و عادی سازی گناه بایستیم
به قلم: کیوان مریوانی
آنچه بیشتر از گناه به شخص و جامعه ضربه می زند قبح شکنی و عادی سازی گناه است. یعنی شخص انجام گناه در جلو چشمش برایش عادی می شود و حساسیتی نسبت به آن نشان نمی دهد و اگر و اگر کسی به او هشدار دهد، تعجب میکند و خیال میی کند چنین شخصی تندرو و افراطی است.
کفار سکولار در قالب سریالها و فیلمهای مختلف در ماهواره ها و فضای مجازی چنین طرحی را که قبلا در میان جوامع نصرانی و یهودی آزمایش کرده و به موفقیت رسیده اند در میاین مسلمین پیاده کنند تا در قالب «آزادی های شخصی» انواع مفاسد را به تدریج در جامعه عادی کرده و سپس تبدیل به قانون کنند.
این جنگی روانی و تبلیغی آشکاری است که قبل از جنگ مسلحانه شروع شده است و بر اساس سخن رسول الله صلی الله علیه وسلم که می فرماید: جَاهِدُوا الْمُشْرِكِينَ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ وَأَلْسِنَتِكُمْ .[۱]با مال و جان و زبان تان به جهاد سکولاریستها بروید. مومنین باید در برابر این جنگ روانی کفار سکولار فعالیت تبلیغی شان را در شبکههای اجتماعی بیشتر کنند تا صدایشان رساتر از کفار سکولار و دارودسته ی منافقین باشد.
ما باید در برابر تهاجمات کفار سکولار و سکولار زده های محلی یک جریان فراگیر به وجود بیاوریم و اندیشههای انحرافی که از هر جهت بر سر مردم ما باریده و قصد دارند فرصتی برای گسترش و تأثیرگذاری بر افکار عمومی پیدا میکنند را خنثی کنیم تا با قانون شریعت الله تعادل و ثبات عقیدتی و فکری و رفتاری جامعه را حفظ کنیم.
این جریان باید در قدم اول مسلمین را به «اهل جماعت شدن» و پرهیز از تفرق دعوت کند و سپس با تمرکز بر سکولاریسم به عنوان دشمن شماره یک خود وحدت فکری و اجماع حرکتی به وجود بیاوریم و با تمرکز بر هزاران مشترکات اسلامی که داریم خواستهها و اهداف شرعی مسلمین را برآورده کنیم.
نبود این وحدت، نهضتها را در معرض خطر انحراف از مسیر اصلی خود قرار میدهد و آن را به نزاع و جنگ داخلی تبدیل و از محتوای اصلی و اهداف والایش تهی میکند.
از این رو، اهمیت امنیت فکری به عنوان یک عنصر اساسی برای محافظت از جامعه در برابر تفرق و انحراف آشکار میشود و این مهم تنها با وجود یک جریانِ اصلیِ قوی که نمایانگر ارزشهای مشترک و اصول عالی باشد و به عنوان یک مرجع فکری و فرهنگی برای افراد جامعه عمل کند، محقق میشود.
این جریان باید قادر به جذب تنوع فکری و پذیرش تفاوتها زیر چتر تحمل و احترام متقابل باشد، بدون اینکه فرصتی برای اندیشههای انحرافی فراهم کند که بذر فتنه و تفرقه بکارند.
جریان مبارزه با سکولاریسم و سکولاریستها می تواند تمام مومنین اهل جماعت را با هم متحد و یک جهت کند، چون بر اساس فقه هر یک از مذاهب اسلامی به سکولاریسم و سکولاریستها نگاه شود یک نتیجه می دهد.
این حرکت اگر صادقانه صورت پذیرد به سادگی می تواند در برابر تهاجمات فکری و جنگ روانی سکولاریستها بایستد و مانع عادی سازی گناه و جرم در میان مسلمین شود.
[۱] أبو داود۲۵۰۴ / أحمد ۱۲۲۶۸/ نسائي ۳۰۹۶