بزرگترین قلم و نوشتاری که می نویسی
ارائه دهنده: آغسار تورکمن
ضمن رعایت مسائل اساسی متعلق به اهل جماعت شدن بر اهل دعوت و جهاد لازم است که با آلودگی های عقیدتی و حرکتی و فکری که در جامعه وجود دارد ۱- مودبانه ۲- مستند و با درپیش گرفتن ۱- عدالت ۲- انصاف ۳- حکمت مبارزه کند.
امام ابن القیم رَحمه الله رحمةً واسعه [تـ: ۷٥١ هـ.ق] میفرماید:
«القلم الجامع، وهو قلم الرد على المبطلين، ورفع سنّة المحقين، وكشف أباطيل المبطلين على اختلاف أنواعها وأجناسها، وبياني تناقضهم، وتهافتهم، وخروجهم عن الحق، ودخولهم في الباطل. وهذا «القلم» في الأقلام نظير الملوك في الأنام، وأصحابه أهل الحجة الناصرون لما جاءت به الرسل، المحاربون لأعدائهم، وهم الداعون إلى الله بالحكمة والموعظة الحسنة، المجادلون لمن خرج عن سبيله بأنواع الجدال. وأصحاب هذا «القلم» حرب لكل مبطل، عدو لكل مخالف للرسل. فهم في شأني، وغيرهم من أصحاب الأقلام في شأن. فهذه الأقلام التي بها انتظام مصالح العالم. ويكفي في جلالة «القلم» أنه لم تكتب كتب الله إلا به، وأن الله – سبحانه – أقسم به في كتابه، وتعرف إلى غيره بأن علم بالقلم، وإنما وصل إلينا ما بعث به نبینا بواسطة «القلم». ولقد أبدع أبو تمام… »
بزرگ ترین قلم قلمی است که بر اهل باطل نوشته میشود و با آن راه اهل حق تبیین و مشخص میگردد، قلمی که دلایل باطل اهل گمراه گشته را با وجود انواع شبهه ها و رنگهای مختلف بر ملا میسازد، قلمی که تناقضها و دورنگی های ایشان را نشان داده و علت بیرون شدن ایشان از حق و داخل شدن شان بر باطل را نمایان می سازد.
و این قلم در میان دیگر قلمها به مانند و مثل پادشاه در مقابل دیگر انسان هاست.
و صاحبان این قلم اهل دلیل و برهان هستند، کسانی که با عملشان آن دعوتی که انبیاء به خاطر آن فرستاده شدهاند را یاری میدهند، کسانی که با دشمنان به مبارزه بر میخیزند، آنها داعیان باحکمت و صاحبان پندهای نیک به سوی راه الله هستند، همچنین کسانی هستند که با اشخاصی که از راه الله خارج گشته با روش های مختلف به جدال میپردازند. و صاحبان این قلم با هر گمراه گشته و اهل باطل در مبارزه بوده و با هر مخالف گر انبیاء و راه ایشان دشمن میباشند، پس ایشان در منزلت والایی هستند، منزلتی خاص که دیگران در این منزلت و شأن نبوده و نیستند…»[۱]
[۱] التبیان فی أیمان القرآن، ص ۳۱۰