دمکراسی : حکومت قوانین مردم بر مردم بجای حکومت قوانین الله بر مردم
به قلم: آغسار تورکمن
به صورت ساده در عنوان مطلب، تعریف دموکراسی را آوردم اما دوست دارم این مفهوم را با چند آیه توضیح دهم.
حکومت مردم:منظور از آن، اين است که تشريع و قانونگذاری حق مردم است و به اللّه وقانون الله در دموکراسی جایی ندارد، پس مردم و نماینده ها با قانونهای که میگذارند، حکم میکنند
هرچه را بخواهند حلال و هرچه را بخواهند حرام میکنند و اين از طريق نمايندگانی که در مجالس قانونگذاری کفری هستند.
الله متعال میفرماید :
- إِنِ الْحُكْمُ إِلَّا لِلَّه [یوسف ۴۰]حکم و فرمانروایی از آن الله است
- أَلَا لَهُ الْخَلْقُ وَالْأَمْرُ تَبَارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعَالَمِينَ[الأعراف: ۵۴]آگاه باشيد که آفرينش و فرمانروايي از آنِ او است، پر برکت (و به غايت بزرگ) است خداوندي که پروردگار جهانيان است.
- وَ رَبُّكَ يَخْلُقُ ما يَشاءُ وَ يَخْتارُ ما كانَ لَهُمُ اَلْخِيَرَةُ سُبْحانَ اَللّهِ وَ تَعالى عَمّا يُشْرِكُونَ[القصص: ۶۸]و پروردگارت هرچه را بخواهد ميآفريند و بر ميگزيند و آنها را اختياري نيست، اللّه منزه و فراتر از آن چيزي است که شريک (او) ميسازند.
- أَمْ لَهُمْ شُرَكَاءُ شَرَعُوا لَهُم مِّنَ الدِّينِ مَا لَمْ يَأْذَن بِهِ اللَّهُ وَلَوْلَا كَلِمَةُ الْفَصْلِ لَقُضِيَ بَيْنَهُمْ وَإِنَّ الظَّالِمِينَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ[الشوري: ۲۱]آيا براي آنها شريکاني هست که برايشان از دين، چيزي را که الله بدان رخصت نداده تشريع کردهاند؟ و اگر آن سخن (مهلت) قطعي نبود مسلّماً ميان آنها حکم ميشد و قطعاً برای ظالمان، عذابی دردناک است.
باید برایت روشن شده باشد:
شخص یا مسلمان است و تابع قوانین شریعت الله یا کافری است سکولار و تابع قوانینی که توسط این مردم به جای قوانین الله تولید شده اند.