
علت اعتماد علما و مشایخ جهاد به ا.ا.افغانستان چه بود؟
الشیخ المجاهد: عطيه الله الليبی
“ما تجربه طالبان را پیش از این گذراندهایم. شما میدانید که وقتی طالبان ظاهر شدند، مردم همه به آنها شک داشتند و نمیدانستند چه کسانی هستند. همچنین طالبان مسائلی داشتند که ما را نگران میکرد، مانند تلاش برای عضویت در سازمان ملل، به رسمیت شناخته شدن توسط برخی کشورها، و تلاش برای برقراری روابط رسمی با کشورهای مرتد به وضوح مانند لیبی تحت رهبری قذافی، و حضور در برخی کنفرانسها و مسائل دیگر!
اما چیزی که همیشه باعث اطمینان برادران ما میشد این بود که طالبان دین و تقوا دارند. وقتی حکم خداوند و شریعتش را میدانستند، به آن چنگ میزدند و از هیچکس نمیترسیدند. حتی اگر تمام دنیا مقابلشان میایستاد و در راه خدا کشته میشدند… الحمدلله، وقتی امتحان رسید و آنها در آزمون قرار گرفتند، طالبان موفق شدند، ثابت قدم ماندند و گزینه درست را انتخاب کردند: انتخاب خداوند و رضایت او و آنچه که نزد اوست.
این در حالی است که برخی دیگر که آغاز اسلامی داشتند و ادعاهایی میکردند، در زمان امتحان شکست خوردند…!!
اصل و اساس در انسان، دین و تقوای اوست. ممکن است فرد در مسائل علمی، سیاسی یا دیگر حوزهها کمبودهایی داشته باشد، اما اگر فرد صالح و تقویدار باشد و عبودیت کامل به پروردگارش داشته باشد، از او نباید ترسید، انشاءالله. آنها بیشک در شرایط بسیار دشوار و سختی قرار دارند و از خطرات و مشکلاتی که در پیش دارند آگاه هستند…”[۱]
[۱] مجموع أعماله (ط۱،۲/ ۲۲۹)