چرا مُلا عبدالرحمن فتاحی اینگونه در سوریه خود را شکست خورده می داند؟

چرا مُلا عبدالرحمن فتاحی اینگونه در سوریه خود را شکست خورده می داند؟

به قلم: ابوعبدالله موکریانی

اگر به سابقه مطالب بنده و سایر برادران همسو با منهج فکر ما در رسانه های متعلق به بنیاین جهاد علیه سکولاریسم نگاه کنید ما دهها بار روشن کرده ایم که:

  1. انقلاب علم است و هر کسی که تنها به صرف و نحو و پاره ای از مسائل فقه شخص آگاه باشد حق ندارد با سوء استفاده از اطرافیان احساسی و جاهل به منهج اسلامی در مورد انقلاب و جهاد و جنگ مسلحانه وارد عمل شود

ابن جوزی رحمه الله فرموده است:

«بعضی از عوام به عقل خود رضایت یافته و از مخالفت با دانشمندان باکی ندارد، پس هر وقت فتوای آنان با هدف او مخالف بود، در ایشان طعنه می‌زند! ابن عقیل می‌گفت که در این سال‌ها که زیسته‌ام، اگر در کار صنعت‌گری دست برده باشم، گفته است که کارم را خراب کردی! و اگر به او بگویم من عالم دین هستم، می‌گوید که خداوند به علمت برکت دهد ولی این صنعت من، کار و حرفه‌ی تو نیست! درحالیکه شغل او، چیزی حسی است که اگر من هم مشغول شوم، می‌توانم انجامش دهم، حال آنکه آنچه من در آن هستم، امری عقلی است [نه حسی و صنعت دست]، و [عجیب است] وقتی به او فتوا دهم، [حرفه‌ام را از من نپذیرفته و ] قبول نمی‌کند!»[۱]

پس مُلا فتاحی باید می دانست که کلی گفتنهایش در مورد جهاد و … کافی نیست و باید در این زمینه صاحب علم می شد چون به دلیل جهل به منهج اسلامی در مساله ی علم انقلاب، ابزار دست قدرتهای خارجی مدیریت کننده ی جولانی شد و خون جوانان اهل سنت را در راه آمریکا و ناتو و اسرائیل خرج کرد.

  • جنگ در سوریه «قتال الفتنه» و جنگ فی سبیل آمریکا و ناتو است نه جهاد فی سبیل الله که منتهی به تشکیل حکومت اسلامی و تطبییق قانون شریعت الله و آزادسازی سرزمینهای اسلامی شود.

با این وجود، عده ای چون مُلا فتاحی و گروه چند نفره اش ما را به انواع برچسبها متهم می کردند تا اینکه بعد از تحویل دمشق و شهرهای بزرک دیگر به آنها به تدریج این حقایق که قبلا بر اهل علم آشکار و روشن و قابل پیش بینی بود بر همه ی مردم عیان و آشکار شد.

این حقایق و عملکر حاکمیت جولانی در سوریه باعث ایجاد روحیه ی سرخوردگی و شکست و ناامیدی در میان افرادی از جمله مُلافتاحی و گروهش شده است که سالها شعار جهاد و حکومت اسلامی و اجرای شریعت و کمک به غزه و… سردادند.


[۱]   تلبيس إبليس، الناشر: دار الفكر، ص ۳۴۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *