آگاه باشید: مخالف شیعه یا سنی یا حاکمیت بودن به معنی همراه مذهب تو بودن نیست

آگاه باشید: مخالف شیعه یا سنی یا حاکمیت بودن به معنی همراه مذهب تو بودن نیست

به قلم: کارزان شکاک

جنگ روانی کنونی کفار سکولار جهانی و مرتدین سکولار داخلی به همراه دارودسته ی منافقین بومی به دلیل رشد رسانه های مختلف ماهواره ای و فضای مجازی چنان پیچیده و متنوع و رنگارنگ و فریبنده شده که به سادگی مسلمین غافل از منهج صحیح اسلامی را با خود در هدفی که انتخاب کرده اند هم مسیر می کنند.

مسلمین با آنکه در مسائل ریز شخصی و … آگاهی هایی دارند اما در فقه اولویات چون شناخت ظاغوت ( طاغوت = کافر و کفار بر اساس آیه ۱۷ سوریه حج ۵ دسته اند: یهودی ها، صابئین، مسیحی ها، زرتشتی ها، سکولاریستها یا مشرکین)، کفر به طاغوت (کفر به این کفارپنج گانه) ، ولاء و براء (برائت از سکولاریستها)، دشمن شناسی شرعی و درجه بندی شرعی دشمنان و در کل، در پایه های «لا اله – الا الله» شناخت بسیار ناچیز و ناقص و حتی در مواردی کاملاً ناآگاه هستند. به همین دلیل به سادگی در دام تبلیغات متنوع و فریبنده ی این دشمنان سه گانه می افتند.

در مورد مشخص تشیع و حاکمیت بر ایران، متاسفانه دسته هایی از عوام اهل سنت خیال می کنند هر کسی در ماهواره ها یا فضای مجازی یا در فضای حقیقی که مخالف تشیع و نظام حاکم بر ایران بود حتما مدافع مذهب آنهاست اما این تنها یک دام و توهمی است که به صورت برنامه ریزی شده قصد دارد آنها را در راستای اهداف دشمنان شیعه و سنی خرج کند.  

به صورت تاریخی لازم است بدانیم که جاحظ معتزلی (۲۵۵ ه‍ـ) به عنوان اولین کسی شناخته شده که در رد شیعه کتاب تصنیف کرده، با این حال از ائمه‌ی بدعت بوده و ابن حزم رحمه الله دربارش گفته: «كان أحد المجان الضلال»!!

عبد الجبار ناجی در کتابش«التشيع والإستشراق» ضدیت مستشرقین کافر غربی با تشیع را بحث کرده.

در هیچ یک از این موارد، مخالفت و ضدیت آنها با تشیع به معنی همراهی و تائید اهل سنت نیست.

به همین دلیل اهل سنت لازم است به این دشمنان مشترک شیعه و سنی بگویند: «کونك ضد الشيعة لا يعني أنك مع أهل السنة» ضد شیعه بودنت، به معنای آن نیست که با اهل سنت باشی!

امروزه مرتدین و دارودسته ی منافقین زیادی از میان سنی زاده ها یا شیعه زاده ها وجود دارند که با بارکشی از مسائل اختلافی فقهی مذاهب مختلف اسلامی، علیه مذهبی که قصد حمله به آن و بسیج عوام را دارند فعالیت می‌کنند، به همین دلیل مسلمین باید در همان قدم اول بدانند که چه کسی در حال فعالیت بر علیه مذهب مخالف آنهاست و اجازه ندهند از آنها همچون یک ابزار و حتی همچون یک دستمال توالت جهت رسیدن به اهدافشان استفاده کنند.

بدون شک همچنانکه مراجع مختلف شیعه در مواردی با هم اختلاف فقهی دارند، مذاهب اهل سنت هم با هم و با شیعه با وجود هزاران نقطه ی مشترک اما اختلافات فقهی خاصی هم با هم دارند؛ اما وجود این اختلافات سببی برای این نیست که در جبهه ی دشمنان تمام مذاهب اسلامی قرار بگیرند.

بیدار شویم و اجازه ندهیم دشمنان تمام مذاهب اسلامی که با هر نوع حاکمیتی بر اساس فقه تمام مذاهب اسلامی مخالفند ما را در حد یک ابزار ناچیز جهت رسیدن به اهدافشان پائین نیاورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *