نگرش مُلا احمد مفتی زاده بنیانگذار مکتب قران سنندج به سکولاریسم و سکولاریستها

نگرش مُلا احمد مفتی زاده بنیانگذار مکتب قران سنندج به سکولاریسم و سکولاریستها

ئا: مسعود سنه ای

مُلا احمد مفتی زاده یکی از دشمنان اصلی سکولاریسم و سکولاریستهاست که با برائت و کناره گیری از احزاب و سیستمهای سکولار و نظامهای دموکراتیک و غیر اسلامی  تنها به حکومت اسلامی مجری قوانین شریعت الله راضی است و در کتاب حکومت اسلامی می گوید: درحکومت اسلامی،اصول ومبانی قانون ازطرف خدا است،?ولذا انسان مسلمان، بدرستی آن اطمینان دارد، واگرهمه چیزخود را درراه آن فدا کند،وهمۀ سختی ها را ببیند،کمترین احساس عدم رضایت،به او دست نمیدهد. ?اما در حکومت غیر دینی ، همه قوانین را انسان وضع میکند،? وبدیهی است هرکه داناتر است، بیشتر در درستی چنین قوانینی تردید دارد.

کاک احمد در همین کتاب حکومت اسلامی و در توصیف سکولاریستها به نکات مهمی اشاره دارد که روی سیاه تمام کسانی که اکنون به نام ایشان از احزاب سکولار دفاع می کنند سیاه تر می کند و می گوید:

  • سکولاریستها توطئه گر هستند (همه میدانند که مبارزات سیاسی ما، بخاطر تحریکات و کارشکنی گروه های ضد اسلام، با مشکلات فروان روبرومیشود؛ ?و خنثی کردن این توطئه ها، به اندازه مبارزه با دشمن اصلی، پر درد سر است و وقتگیر؛? )
  • –         سکولاریستها مجریان مهمترین وخطرناکترین حلیه ها بر علیه دین اسلام و سوق دهندگان به سوی بت پرستی هستند («?مهمترین وخطرناکترین حیلۀ دشمنان خلق،کوتاه کردن دست دین از زمامداری وسیاست جامعه بود.»?در قرون اول تاریخ اسلام،تنها فرمانروایان داخلی منحرف از دین بودند که این آرزو را در سر میپروراندند(البته، بدون اینکه جرأت کنند،واز این نقشه خود،کلمه ای بر زبان آورند. اما همین ?سیاست ضد خلقی ” جدا کردن دین از سیاست ” ? روز بروز،جامعۀ عظیم و فولادین توحیدی را،بطرف سستی و بت پرستی سوق داد)
  • –         مزدور و خائن نامیدن سکولاریستها و احزاب سکولار،( در این قرنهای اخیر،یعنی : از زمان خاموش شدن مشعلهای تمدن اسلامی در اندلس (مرکز اسلامی اروپا ) واز حملۀ صلیبی ها از غرب و مغول از شرق،مترفین داخلی در اجزای مملکت وسیع اسلامی، بیشتر بصورت مزدوران برای استثمارگران خارجی،نقش خیانت را بازی میکردند ومیکنند. اعلام این جمله با نهایت صراحت و? گستاخی که:” دین از سیاست جدا است “، وتوجیه این خیانت با استفاده از روشهای تزویر وفریب- نه با منطق زور واستبداد،مانند گذشته- محصول این دوران اخیر است?)
  • اهل تزویر و فریبکار نامیدن سکولاریستها.( ? گستاخی که:” دین از سیاست جدا است “، وتوجیه این خیانت با استفاده از روشهای تزویر وفریب- نه با منطق زور واستبداد،مانند گذشته- محصول این دوران اخیر است? )
  • سکولاریستها را مجریان سیاست خائنانه نامیدن، (?اجرای این سیاست خائنانۀ ” جدا کردن دین از سیاست “،? چندان بعدی گسترده یافته که – مثلا در زمینۀ خصوصیات و مشخصات حکومت اسلامی،کتابی بزبان فارسی در دسترس نیست ؛ جز اینکه اخیرا کتابی از دانشمند پاکستانی “ابولاءعلی مودودی ” بفارسی ترجمه شده  که در آن،قسمتی از مسائل و اصول مربوط به این موضوع جمع آوری شده است)
  • سکولاریستها را مجریان بازی های عوامفریبانه نامیدن.(?وبا مختصردقتی متوجه خواهیم شد که این آشفتگی وقاطی پاطی شدن دوبعد دمکراسی،درحقیقت،مفهوم دمکراسی را ازحکومت سلب می کند؛وآن را بصورت?« یک بازی عوام فریبانه»? درمیآورد؛درست مانند اینکه برای جستجوی امراض عمومی یک شهر،بجای تکیه برأی پزشکان دلسوز(که اقلیتی بسیارکوچکند)،رأی اکثریت مردم ناآگاه ازمرض ودرمان را،مبنای تصمیم گیری قراردهیم!)

آیا دارودسته ی منافقینی که به نام این شخص برای احزاب سکولار تبلیغ می کنند شرم نمی کنند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *