تصویربالا: روزی که ۴۵ هزار مسلمان الجزائری توسط ارتش سکولار فرانسه قتل عام شدند
آیا در کشوری مرفه نیاز به انقلاب هست؟ چرا ما مثل اروپا پیشرفته نیسیتم؟
به قلم: ابوبکر الخراسانی
در مورد رفاه نسبی که در حکومتهای سکولار و سرمایه دار غربی وجود دارد و عده ای این رفاه اقتصادی را معیار قرار داده اند لازم است به دو نکته ی اساسی اشاره کنیم:
یکی اینکه: این کشورهای سکولار این ثروتها را بدون شک از تاراج سرزمینهای دیگر و بخصوص از تاراج سرزمینهای مسلمان نشین در طی قرون بعد از قرن ۱۶ به بعد به دست آورده اند و کار یک دهه و دو دهه نیست و الان هم زمانی که کم می آورند فرانسویها و شرکایش شمال آفریقا را به سبک استعمار فرا نو چپاول می کنند و انگلیس و آمریکا و متحدینش هم خاورمیانه را و روسیه هم که آسیای میانه را گرفته و چین هم که ترکستان شرقی را اشغال کرده . در هر صورت ثروتی که به غربی ها رفاه بخشیده ناشی از چپاول و خون هزاران انسان ستمدیده ست و این هرگز مایه ی افتخار نبوده و نیست.
نکته ی دیگر اینکه: حتی اگر این ثروت مثل قریش ناشی از تجارت باشد و در آن جامعه گرسنگی نباشد و رفاه باشد «اطعمهم من جوع» و علاوه بر آن ترس نباشد و امنیت باشد «آمنهم من خوف» و عبادت ( تمام امور عقیدتی و قانونها و برنامه های زندگی) تنها مختص الله نباشد باز باید بر علیه چنین جامعه ای قیام کرد . و حکم الله را در چنین جامعه ای پیاده کرد.
پس این شعارهای توخالی رفاه اقتصادی غرب شبهه ای بیش نیست. اگر همین غربی های سکولار جنایتکار دست از سر ما بردارند ما خود می دانیم چکار کنیم. اما سرزمینهای ما را اشغال کرده اند و ما را محاصره ی اقتصادی کرده اند و انواع مصیبتها را بر سر ما در آورده اند و بدتر از همه حکامی دست نشانده و سکولار و خائن رو جهت استعمار فرا نو بر ما تحمیل کرده اند ، آنوقت عده ای زبانشان چند متر دراز است که چرا ما از نظر اقتصادی مثل آنها پیشرفته نیستیم؟ و….
زمانی که این جنایتکاران سکولار غربی و نوکران محلی آنها شرشان را از سرزمینهای اسلامی کم کردند و دست از اینهمه محاصره ی اقتصادی و داروئی و غیره برداشتند و ما نتوانستیم کاری بکنیم آنوقت زبان ابن الوقتی ها و دارودسته ی منافقین باز شود نه الان که در انواع مصیبتهای ناشی از این موجودات گرفتار شده ایم و تمام تلاش ما شده خلاص شدن از از جنگ روانی و اقتصادی و فرهنگی و حتی جلوگیری از تهدیدات این جنایتکاران سکولار.