آداب شرعی جهاد فی سبیل الله تعالی (۳)

آداب شرعی جهاد فی سبیل الله تعالی (۳)

به قلم: مُلا نور احمد فراهی(زید)

۳– آمادگى به جهاد: مسلمان بايد بعد از اهل جماعت شدن و دادن اطاعت خود به رهبر جماعت و دارالاسلام همه امكانات را براى جهادش فراهم سازد، من جمله امكانات نظامى، مالى و جسمى همراه با ارتفاع معنويات و اطمينان كامل به نصرت الله ج و حسن توكل به وي و آمادگى كامل به شهادت در راه الله ج و تحمل هرنوع مشكلات اعم از گرمى، سردى، بى خوابى، پياده گردي، زخمى شدن، زندان رفتن وغيره.

الله ج مسلمانان را امر نموده تا هرنوع آمادگى خويش را براى سركوبى دشمن بگيرند. چنانچه مى فرمايد: وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدْوَّ اللّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِن دُونِهِمْ لاَ تَعْلَمُونَهُمُ اللّهُ يَعْلَمُهُمْ : و هرآنچه در توان داريد از نيرو واسپهاى آماده بسيچ كنيد تا با آن دشمن الله جل جلاله و دشمن خود تان و دشمنان ديگرى را غير از آنان كه شما نمى شناسيدشان و الله آنانرا مى شناسد بترسانيد.  الانفال:۶۰

تقاضاى اسلام حاكميت دين الله بر عالم است. بايد همۀ  زمين به دارالاسلام مبدل گردد، بناءً به تربيه افراد و آماده كردن وسايل ضرورت است و این ضرورت تنها از کانال جماعت و دارالاسلام و دادن اطاعت به رهبر جماعت می شود.

در آيه فوق قوت به (الرمى: انداخت) تفسير شده است و همه انواع انداخت را دربر ميگيرد. از نيزه شروع تا مرمى تفنگ و گلوله توپ و راكت هاى قاره پيما و بم اتوم همه و همه را بايد مسلمان تهيه كند، همچنان از وسايل سوارى و اكمالاتى چون اسپ و قاطر (ومن رباط الخيل) الى موتر، تانگ، هليكوپتر، جيت، از زير دريايى ها گرفته تاقمرهاى مصنوعى وغيره وسايل نظامى زمينى، هوايى و بحرى همه را تهيه نماييم تا بتوانيم دشمن را بترسانيم (ترهبون به عدوالله وعدوكم). تا زمانى به اين هدف نايل نمى شويم وارهابى واقعى به حساب نمى آئيم كه از هرلحاظ بر دشمن فوقيت نداشته باشيم و در ميدان نظامى، سياسى، اقتصادي، فرهنگى و….نتنها به دشمن محتاج نبوده بلكه از آنان برتر باشيم، فابريكه هاى سلاح سازى تانگ، كشتى و طياره سازى. براى تداوى مجاهدين رشد وتكامل علم طب. براى تقويه بنيه مالى و اقتصادي رشد تجارت، صنعت، استخراج معادن. جهت برترى نظامى تربيه افراد مسلكى درهمه ابعاد نظامى وعسكرى تا بتوانند از وسايل ماهرانه عليه دشمن استفاده كنند. وغيره اموراتى كه ذكرش درين مختضر نمى گنجد، طبق فرموده الله جل جلاله درآيه فوق برهمه مسلمانان فرض است.

سعيد حوى مى فرمايد: تقاضاى آيه مباركه اين است كه هر مسلمان چه مرد باشد يا زن ويا طفل بايد بهترين جنگنده باشد به همين دليل به اطفال آموختن اسپ سوارى، آب بازى و تير اندازى سنت است. و براى زن در صورت تجاوز دشمن جائز است كه بدون اجازه شوهرش به جهاد برود، آيا چگونه جهاد كنند كه فنون و روش جنگى را نياموخته باشند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *