اهداف سکولاریستها( مشرکین = احزاب) در جهان اسلام
ترجمه: امین پورصادقی
( سکولاریستها در قرآن و سنت و کتب فقهی ما تحت عنوان مشرکین و احزاب نام برده شده اند، همچنانکه آتئیستها در قرآن تحت عنوان دهری نام برده شده اند . ماهیت یکی است و تنها اسم عوض شده است. ناشر)
هدف بزرگ سکولارها این است که امت اسلامی را از نظر سیاسی و فرهنگی و اخلاقی و اقتصادی پیروی غرب نموده و دین اسلام را از راهبری زندگی مسلمانان جدا نماید .. و مهمترین ابزار سکولاریسم برای نیل به این هدف از قرار ذیل است:
۱- حذف قوانین اسلامی تا احساس تمایز و مستقل بودن را از مسلمانان بگیرند و به این ترتیب پیروی از غرب محقق گردد.
۲- پراکنده نمودن جهان اسلام تا بستر را برای هژمونی سیاسی غرب بر آن مهیا کند و این کار را با ایجاد روابط میان جهان اسلام و موسسات سیاسی و همپیمانی نظامی انجام می دهد.
۳- در جهان اسلام تصمیم گیرندگان و مدیران رسانه ای و فرهنگی سکولار پرورش می دهد تا مسیر جنگ فرهنگی و اخلاقی را هموار نموده و به این ترتیب افرادی از جنس مسلمانان و هم زبان آنها و در بین آنها در زمین سکولارها و برای آنها بازی کنند.
ابزار سکولارها در تحریف دین و ارائه ی جلوه ای دگرگون از آن برای مسلمانان:
۱- فریب دادن عده ای ضعیف الایمان که فریفته ی دنیا و مال و منصب یا زنان هستند تا خواسته های سکولارها را به گوش مردم برسانند .. اما پیش از این، افراد مذکور از طریق رسانه ها به طور ویژه ای مورد حمایت و تبلیغات قرار می گیرند. رسانه هایی که سکولارها بر آنان اشراف دارند .. تا به این ترتیب آنها را عالم و اندیشمند و با تجربه جا زده و جلوه دهند.
۲- به تربیت و پرورش افرادی در آغوش سکولارها در کشورهای غربی می پردازند.
۳- دین را تجزیه می کنند و به ترویج و بولد کردن مسائلی می پردازند که قضایای فرعی هستند و مردم را به این مسائل مشغول می کنند .. و آنان را وارد دعوا و تنش های مسخره ای با علما و طلاب علم و دعوتگران می کنند تا علما و طلبه ها و دعوتگران را به توجیه این مسائل مشغول نموده و از پرداختن به امور بسیار مهمتر بازدارند.
۴- در رسانه های سمعی و بصری از علما و طلبه های علم شرعی و دعوتگران چهره هایی گرفتارِ انحراف هایِ اخلاقی به تصویر می کشند که در پی دنیا و منصب و مال و زن هستند .. تا به این ترتیب مردم به آنها گوش ندهند و به سخنان آنها اعتماد نکنند و میدان را برای سکولارها باز کنند تا دروغ های خود را ترویج دهند.
۵- به شدت و حدت از مسائل اختلافی و اختلاف اهل علم و بولد کردن این مساله سخن می گویند تا مردم گمان کنند که دین سراسر اختلاف است و در هیچ موردی اتفاقی قطعی وجود ندارد که اگر چنین می بود این اختلافات وجود نداشت .. سکولارها تمرکز زیادی به این مساله دارند و آن را بزرگ نموده و بولد می کنند تا اثر مذکور را در وجود مسلمانان ایجاد کنند که درواقع روی گرداندن از دین است.
۶- مدارس و دانشگاه ها و مراکز فرهنگی بیگانه ایجاد می کنند که کاملا در اشراف دولت های سکولاری هستند.
خلاصه اینکه:
۱- العلمانیة (سکولاریسم) اصطلاحی جاهلی است که هیچ ارتباطی با علم ندارد و دشمنان اسلام آن را چنین نامیدند تا مسیر فریب و گمراهی توده ها را میسر و هموار کنند وگرنه جدا نمودن دین از عقیده و شریعت و همه ی جنبه های زندگی، در اسلام همان کفر و بیرون رفتن از دین و حکم جاهلیت و تعطیل حدود الهی و شریعت اوست.
۲- مهمترین اسباب منجر به ظهور سکولاریسم در اروپا، تحریف در اصول دین و تسلط دینی و اقتصادی و سیاسی رجال کلیسا بوده است .. و نقش بارز یهود در این زمینه پوشیده نیست.
۳- شرایط نشات سکولاریسم در اروپا بر اسلام و جوامع اسلامی منطبق نیست و در اسلام چیزی به نام روحانیت و واسطه ی میان حالق و مخلوق نیست .. و هیچکس از عصمت برخوردار نیست مگر پیامبران در آنچه از جانب خداوند ابلاغ می کنند .. چنانکه در اسلام جنگ و خصومتی میان دین و علم نیست .. بلکه اسلام به علم سودمند فراخوانده و تشویق می کند .. چنانکه اسلام صلاحیت تطبیق در هر زمان و جامعه و مکانی دارد.
۴- یکی از اسباب انتقال سکولاریسم به جهان اسلام، انحراف بسیاری از مسلمانان در اعتقاد و باور صحیح اسلامی است که برگرفته از کتاب و سنت و سیره ی سلف صالح است. و البته سیطره ی استعمار غربی و شرقی بر بسیاری از سرزمین های اسلامی از نظر نظامی و فرهنگی و اقتصادی است .. علاوه بر اینکه بسیاری از مسلمانان از پیشرفت چشمگیر غرب در بعد علم مادی شکفت زده هستند.
۵- دوری دین از زمینه های مختلف زندگی در جوامع اروپایی، ثمره ای جز حیرت و سرگردانی و تباهی و از بین رفتن آرامش نداشته است و این همه، به علت دوری آن از ایمان به الله و شریعت اوست .. چنانکه همین مساله به جوامع اسلامی تسری یافته و بدترین اثر در دین و دنیای مسلمانان داشته است .. و این به دلیل دوری آنها از کتاب و سنت است.
۶- اسلام با سکولاریسم مخالف است و این مخالفت قاطع است .. چون دعوتی، ضد اسلامی است که آمده تا مردم را از نور به سوی تاریکی ها خارج کند.
۷- سکولاریسم با اسلام در تعارض است و این تعارض تام و کامل در همه ی زمینه هاست .. و مطلقا جایی برای مقارنه میان آنها نیست .. چون اسلام نظامی ربانی است که پروردگار انسان ها تشریع نموده که آگاه به احوال بندگان و اموری است که مصلحت آنها را در پی دارد و خیر دنیا و آخرت را برای آنان به دنبال دارد .. اما سکولاریسم نظامی وضعی توسط بشری است که در برابر هوی و هوس و انواع شهوت تسلیم است و عواطف بشری بر آن غلبه دارد که آنها را از حق و صواب دور می گرداند.
۸- اسلام دین حقی است که بر همه ی انسان ها واجب است تا از آن فرمان ببرند و بدان تمسک جویند .. از عقیده و شریعتش .. و منهج زندگی مطابق کتاب الله و سنت رسول الله می باشد .. و بر حکام حاکم بر مسلمانان واجب و لازم است که به درستی این دین را در بین ملت های شان تطبیق دهند تا مردم از عدالت و امنیت و هدایت و آسایش برخوردار گردند.