آیا امارت اسلامی افغانستان صدام حسینی جدید برای ایران است یا…؟
به قلم: محمد اسامه
زمانی که کفار سکولار جهانی و مزدوران محلی آنها دیدند که انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ش در ایران با موفقیت پیروز شده و در حال قدرت گیری است و علاوه بر ان در میان ملتهای مسلمان جهان نیز مورد استقبال قرار گرفت، مرعوب و متوحش شدند.
آمریکا و انگلیس و سایر اشغالگران سکولار که با چشم سر می دیدند که ایران از دستشان می رود ترس آنرا نیز داشتند که سایر سرزمینهای اسلامی که به سبک استعمار قدیم اشغال کرده اند و یا به سبک استعمار نو و فرانو تحت اشغال مزدورانشان هستند نیز از دستشان برود؛ لذا درصدد برآمدند به هر قیمتی هست این انقلابی که به نحوی با اندیشه ها و خون نواب صفوی آن شهید اخوان المسلمین آبیاری شده بود را نابود کنند؛ جنگ رژیم سکولار صدّام علیه دارالاسلام ایران از اینجا شروع شد.
در هنگام انقلاب ۱۳۵۷ش در ایران احمد حسن البکر رئیسجمهور عراق بود و استعمارگران با دسیسه چینی صدام حسین را طی کودتایی رئیسجمهور عراق کردند و صدام حسین به بهانه ی جدا کردن مناطق نفت خیز خوزستان که اکثرا عرب نشین بودند به ایران حمله کرد اما در واقع این بهانه بود و هدف اصلی نابودی انقلاب اسلامی بود به همین دلیل آمریکا و تمام اعضای ناتو و مزدوران عرب همگی پشت سر صدّام حسن سکولار قرار گرفتند و هرچه توانستند به او کمک کردند.
اما امارت اسلامی افغانستان چه؟
امارت اسلامی افغانستان نه با کودتا و دسیسه ی دشمنان، بلکه با فدا کردن هزاران شهید و طی ۲۰ سال جهاد و مقاومت در برابر ۴۵ کشور کافر سکولار جهانی و هزاران مرتد محلی به رهبری آمریکا به قدرت رسید و بر خلاف صدام حسین سکولار که بر اساس قوانین سکولاریستی و سوسیالیستی حکومت می کرد امارت اسلامی بر اساس قوانین شریعت الله بر اساس مذهب حنفی حکومت می کند و در مناطقی هم که شیعیان جعفری وجود دارند محتسبین و مجریان امر به معروف و نهی از منکر از شیعیان جعفری هستند و حتی تا معاونت رئیس الوزرا نیز به شیعیان مقام داده است و در مناطقی مثل جلال آباد و کنر و غیره هم هم که پیروان نجدیت در اکثریت باشند باز اینها نیز در عمل به افکار خود آزاد هستند و قرار است افغانستان سقفی برای تمام مذاهب و تفاسیر اسلامی و حتی مکانی امن برای کفار اهل ذمه شود.
سیاستهای خارجی امارت اسلامی با دارالاسلام ایران نیز تا کنون بر اساس روحیه ی اسلامی و تعاون و همکاری و مدارا و احترام متقابل بوده است به گونه ای که از سالها قبل تا کنون حتی یک نفر از گروههای مسلح مخالف ایران جرئت ماندن در افغانستان را نداشته است و امنیت مرزهای دارالاسلام ایران به بهترین شیوه ی ممکن حفظ و پاسداری شده است و می توانیم بگوئیم که امنیت مرزهای ایران با افغانستان از سایر مرزها نیز بالاتر است.
این سیاست روشن امارت اسلامی افغانستان در برابر دارالاسلام ایران بوده است اما بدون شک خوشایند آمریکا و ناتو و سایر دشمنان ایران و افغانستان نیست به همین دلیل تلاش خواهند کرد از نزدیکی بیشتر این دو سرزمین اسلامی جلوگیری کنند و یا با سناریوسازی هائی بین این دو کشور اسلامی جنگ و اختلاف بیاندازند که تا کنون موفق نبوده اند.
اگر به دقت نگریسته شود انقلاب اسلامی مردم افغانستان به نحوی ادامه ی انقلاب اسلامی ایران در سرزمین افغانستان است و بدون شک اگر بر همین منوال پیش برود ما شاهد اتحادی بزرگتر از این در میان این دو سرزمین اسلامی خواهیم بود. باذن الله.
دارالاسلام ایران خواهان تشکیل حکومتی مقتدر اسلامی مستقل برای افغانستان است که در مسیر اتحاد اسلامی و تمدن سازی نوین اسلامی قدم بردارد، امری که تمام مسئولین امارت اسلامی نیز به آن اقرار کرده اند.
به امید روزی که ما شاهد به حاشیه رانده شدن تفرقه اندازان و نا امید کردن دشمنان و اتحاد واقعی دارالاسلام ایران و افغانستان باشیم.