جایگاه سکولاریسم و دموکراسی سکولاریستها در برابر شریعت و قانون الله
به قلم: احسان پاوه ای
سکولاریسم دین سکولاریستها است که این سکولاریستها در قرآن تحت عنوان مشرکین و احزاب معرفی شده اند. و ما ضمن برائت از سکولاریستها «إِنَّا بُرَآءُ مِنْكُمْ وَمِمَّا تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ» (ممتحنه/۴) به آنها می گوئیم : لَکُمْ دينُکُمْ وَ لِيَ دينِ (کافرون/۵)
پس سکولاریستها احزاب هستند و هرگز یک حزب نیستند به همین دلیل جهت پیشبرد کارهایشان نیاز دارند که رای اکثریت آنها اجرا شود به همین دلیل سیستم دموکراسی ( حاکمیت قوانین مردم برمردم) را به جای تئوکراسی ( حاکمیت قوانین الله بر مردم) را تولید کرده اند.
اسلام قوانینی ثابت دارد که نیازی به رای گیری نیست و جهت اداره ی امور هم ابزاری به نام «شورا» را معرفی کرده که در امور اجتهاد بپذیر رای خودش را صادر کند.
پس اینکه چه کسی به چه عملی نگاه میکند وچه نظری دارد در دین اهمیتی ندارد. چرا که شرع الله نیازی به اکثر واقل ندارد باهر وضعی ونفراتی باید اجرا شود حالا اینکه عده ای خواهان سکولاریسم و دموکراسی هستند مشکل خودشان است. الله تعالی نفرموده زمانی که عده ای از مردم از قانون شریعت الله خوششان نیامد مومنین باید کوتاه بیایند و تسلیم رای اکثریت جامعه شوند.
رسول الله صلی الله علیه وسلم و اکثریت مطلق پیامبران در جامعه ی خود در اقلیت بودند و عده ای از این پیامبران بعدها با هدایت مردم در اکثریت قرار گرفتند.
پس: نه اکثریت مهم است نه اقلیت: مهم عمل به قوانین شریعت الله است حتی اگر پیروان این شریعت یک نفر تنها در میان ملیونها انسان باشد مثل ابراهیم علیه السلام.