فرق عمده بین مشارکت در انتخابات دارالاسلام ایران و حکومتهای سکولارو اینکه چرا باید در انتخابات دارالاسلام ایران مشارکت کرد؟ (۵)

فرق عمده بین مشارکت در انتخابات دارالاسلام ایران و حکومتهای سکولارو اینکه چرا باید در انتخابات دارالاسلام ایران مشارکت کرد؟ (۵)

ارائه: رحیم بخش بلوچ

در آیین نامه انتخابات مجلس آمده است به استناد ماده ۲۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی ، انتخاب شوندگان هنگام ثبت نام باید دارای شرایط زیر باشند:

 ۱- اعتقاد و التزام عملی به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران

۲- تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران

۳-ابراز وفاداری به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه [به نقل از سایت وزارت کشور]

 به نظر شما چه کسانی به اسلام اعتقاد و التزام عملی ندارند؟ آیا کسانی که اعتقاد و التزامی به اسلام ندارند شایسته ی آن هستند که نماینده ی مسلمین شوند؟ قطعاً خیر. پس این شرط در واقع فاسد کننده ی تمام تبلیغاتی است که دارودسته ی منافقین راه اند.

دارودسته ی منافقین می گویند که به اسلام اعتقاد دارند اما التزام عملی به اسلام ندارند، یعنی عملاً سکولار هستند و قوانین شریعت الله را کنار زده اند.

پس در دارالاسلام ایران کسی نمی تواند در زبان بگوید من به اسلام اعتقاد دارم اما عملش سکولاریستی و مخالف با اسلام باشد؛ همچنین، نظام حاکم بر دارالاسلام ایران نیز بر اساس اسلام شکل گرفته و التزامعملی به آن همان معنی التزام عملی به اسلام است.

در مورد تابعیت دارالاسلام ایران بودن هم کسی نمی تواند شبهه ای ایجاد کند؛ اما در مورد ولایت فقیه که عده ای گرد و خاک عجیبی به راه انداخته اند باید بگوئیم که ولایت فقیه در مذهب جعفری همان ولایت مجاهد در سایر مذاهب اسلامی معروف به اهل سنت و جماعت است. یعنی همان داستان عنب و انگور.

تمام مذاهب حنفی و مالکی و شافعی و حنبلی و ظاهری و زیدی و غیره یکی از شروط رهبریت حاکم بر دارالاسلام را مجتهد بودن آن بیان کرده اند و ولایت و سرپرستی دارالاسلام باید در اختیار رهبری مجتهد باشد که نیازی به گرفتن اجتهاد دیگران نداشته باشد و در بدترین حالت گفته اند رهبریت باید علمش و توانائی اش در حد قاضی القضات اسلامی یا رئیس دادگستری اسلامی باشد و پائینتر از این رهبریت دارالاسلام جایگاهی در مذاهب مختلف معروف به اهل سنت ندارد و هر کسی که این شرایط نداشته باشد و حاکم شود به آن گفته اند حاکم متغلب که با زور به حاکمیت رسیده نه بر اساس شروط اسلامی.

پس ولایت فقیه یعنی: ولایت مجتهد که آرزوی رهبران تمام مذاهب اسلامی در طول تاریخ اسلامی بوده است.   

 در این صورت شروطی هم که برای نماینده ی شوراهای مختلف اسلامی تعیین شده است شروطی اسلامی هستند و ما باید دقت داشته باشیم کدام یک از نمایندگان آگاه به شریعت اسلام و از نظر عملی ملتزم تر به قانون شریعت الله و اسلام هستند و به جایگاه ولایت مجتهد حاکم بر دارالاسلام آگاهی و وفاداری بیشتری دارند همان نفر را انتخاب کنیم.

این افرادی که انتخاب شده اند بومی های محل ما و از خود ما هستند و ما بهتر از دیگران می توانیم میزان پایبندی این افراد به اصول اسلامی و نظام اسلامی حاکم بر دارالاسلام را تشخیص دهیم .

هم اکنون در برابر انتخابات دارالاسلام ایران دوجبهه بیشتر وجود ندارد: ۱- یا جبهه ی کفار سکولار و اشغالگر خارجی و مرتدین سکولار محلی و دارودسته ی منافقین بومی و گله ای از فریب خورده های اهل تفرقی که تحت تاثیر رسانه های مختلف ماهواره ای و مجازی این جبهه قرار گرفته اند ۲- جبهه ی مومنین آگاه و مسئولیت پذیر اهل جماعت؛ نگاه کن در کدام جبهه قرار گرفته ای؟

پس مشارکت ما و انتخاب بهترین شخص و نزدیکترین شخص به اسلام و معیارهای اسلامی یک وظیفه و امری متعلق به تقویت اسلام و جامعه ی اسلامی و جلوگیری از نفوذ دارودسته ی منافقین به مراکز قدرت است.

از الله سبحانه  و تعالی میخواهیم که ما را از جبهه ای که رهبریت آن در اختیار دشمنان سکولار است حفظ کند و ما را در آگاه ساختن اهل سنت ایران نسبت به توطئه های جبهه ی دشمنان و بازگرداندن ایشان به سوی عقیده صحیح بر اساس فقه مذهب خودشان و بازگشت به «اهل جماعت شدن» و پرهیز از تفرق و فرقه بازی سهیم گرداند.

و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمين

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *