ماموستا خضر نژاد بوکانی: احزاب سکولار ملحد و ناسیونالیستی کوردی ، اهل سنت و دین را سپر هوای نفس خود می کنند

ماموستا خضر نژاد بوکانی: احزاب سکولار ملحد و ناسیونالیستی کوردی ، اهل سنت و دین را سپر هوای نفس خود می کنند

ترجمه و ارائه: جعفر میرآوایی

اخیرا همه متوجه شدیم که ماموستا خضر نژاد فک الله اسره اعلام کرد از اینکه در جریانی که احزاب سکولار  به راه انداخته بودند پشیمان است.
اما باید بداینم مانوستا خضر نژاد واقعا با این احزاب سکولار و عقاید و برنامه های آنها دشمن و مخالف است و ناخواسته در جریانی قرار گرفت که  رهبریت آن با کسانی بو که سالها با آن دشمنی کرده بود.
آیا می توان در جبهه ی دشمنان قرار گرفت و انتظار ثمره و نتیجه ی اسلامی و عزت داشت؟ قطعا خیر . بلکه تنها ذلیلی به مومن می رسد .


حدود دو سال پیش بود که ماموستا خضرنژاد فک الله أسره، طی خطبه ای به جوانان در مواجه با عقاید ناسیونالیستی و احزاب سکولار  کوردی هشدار داد و در ضمن سوالی در خطبه به صورت مختصر گفت:

هی جوانان سوال میکنند که نظر شما در مورد فلان کانال ناسیونالیسم چه هست، نظرت در مورد فلان شخص چه هست؟ در مورد فلان حزب چه است؟‌


عزیزانم، چند مسئله را بدانید:

* اولا تفکر ناسیونالیست و نژاد پرستی با اسلام همخوانی ندارد و از نظر مبانی اسلام کفر تلقی می شود، این همان مبانی جاهلیت صدر اسلامه.

* دوما احزاب کوردی تماما عقایدشان با اسلام سازگاری ندارد، یا تفکراتشان الحادی است و یا تفکراتشان سکولار است، این ها هیچ ارتباطی با اسلام ندارد


بنابر این ما مطالبات خود را از طریق اسلامی باید دنبال کنیم و خط خود را از این ها جدا کنیم.
این مهم است.
این کانال ها و اشخاص و احزاب سکولار  عقیده مسلمانان را فاسد می کنند و مردم را به سمت بی دینی سوق می دهند.
بر حذر باشید و این را به خاطر بسپارید تا دوباره در این موضوع سوال نشود.

این سخنان ماموستا بود.


اطراف ماموستا را مشتی جاهل به منهج اهل سنت و جماعت در مساله ی امر به معروف و نهی از منکر در سطح حکومتی و چند جوان احساسی و چند ملای نان به نرخ روز خور گرفته بودند و ماموستا قربانی جهالت اطرافیان و قربانی عوام زدگی و مرداب و جو رسانه ای شد که عده ای دیگر هم در آن افتادند.


تنها گزینه در مساله ی امر به معروف و نهی از منکر در سطوح مختلف و بخصوص در سطح حکومتی بازگشت به منهج صحیح اهل سنت و اهل جماعت است.

هر گزینه ای غیر از این سرانجامش اغتشاش و تفرق و سستی و بی ابهتی و شکست و ذلیلی است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *