جمال عبدالناصر سکولار ، رئیس سابق مصر در مکه چه گفت؟ و بعد از مرگش چه اتفاقی افتاد؟

جمال عبدالناصر سکولار ، رئیس سابق مصر در مکه چه گفت؟ و بعد از مرگش چه اتفاقی افتاد؟

ارائه: عبدالله مهاجر

با مطالعه این داستان یاد سرانجام جلال طالبانی از طاغوتهای میان کوردهای عراق و اسحاق رابین صهیونیست افتادم که چقدر پست و ذلیلانه مردند.

«أنیس منصور» نویسنده‌ی مصری می گوید:

هنگامی که جمال عبدالناصر رئیس مصر در سال ۱۹۶۶ میلادی «سید قطب» را اعدام کرد از جانب برخی از نزدیکانش به وی توصیه شد که برای انجام حج تمتع به خانه خدا سفر کند تا محبت مردم را به سوی خود جلب کند و بگویند که انسان خوبی است!!

أنیس منصور در ادامه می گوید: با جمال عبدالناصر برای انجام حج تمتع به عربستان رفتیم، در حال انجام طواف بودیم که او نپذیرفت ۷ بار طواف را به جای بیاورد، علاوه بر این نیز در هنگام طواف بسیار به تنگنا آمده بود و به من گفت «یا أنیس هو لعب العیال دٓه هیخلص إٌ مَتی؟!» یعنی انیس این بازی بچه‌گانه کِی تمام می شود (منظور او از بازی بچه‌گانه، انجام حج تمتع و طواف بود)

أنیس منصور می گوید: به الله سوگند که من شاهد این سخنان بودم.

اینگونه است که عالمان و داعیان و مسلمانان یکتاپرست و افراد مُصلح و حقگو را به شهادت می‌رسانند و مانع از هوشیاری مردم توسط آنان می‌شوند ، اما قافله این دین حق هرگز متوقف نمی‌شود.

سپس با تظاهر به انجام برخی از عبادات ظاهری مردم را فریب داده و باقی امور را از یادشان می برند.

هنگامی که جمال عبدالناصر در تاریخ ۲۸ دسامبر سال ۱۹۷۰ میلادی مُرد (شما بخوانید به هلاکت رسید) حدود ۵ الی ۷ میلیون نفر در تشییع جنازه‌اش شرکت کردند، و بعد از خاکسپاریش سُفرای کشورها، هیئت‌ها، نماینده‌ی رؤسای کشورها و همچنین مردم عامی نیز از مقبره‌اش دیدار به عمل می‌آوردند، که متوجه این شدند که بوی متعفنی از قبر او به مشام می‌رسد، این بود که گروهی از جانب دولت موظف شدند تا در اطراف قبر او گُل بکارند تا مردمی که برای دیدار به مقبره او می‌آیند متوجه بوی متعفن نشوند، اما علی‌رغم کاشتن گُل نیز بوی بد به مشام می رسید.

سپس با دستور رئیس بعدی مصر یعنی انور سادات قبر جمال عبدالناصر را نبش کردند تا از علت بوی بد باخبر شوند، غافل از اینکه با نبش قبر دچار شوک شدیدی خواهند شد زیرا کانال فاضلاب شهری از زیر قبر او گذر می کرده و جنازه را نیز همراه خود به مکانی نامعلوم برده بود که تا به امروز نیز اطلاعی از جسد مفقود وجود ندارد (مردم مصر در آن زمان شاهد این اتفاق عجیب بودند).

پروردگار متعال اینگونه ستمکاران را رسوا میکند همانطور که قارون را در زمین فرو برد و فرعون را نیز در دریا غرق کرد و نمرود را نیز با پشه‌ای از بین برد و بسیاری دیگر از ستمکاران زمانه، این سزای دنیوی آنان است سزای قبر و آخرت نیز دردناک‌تر است.

برگرفته از کتاب:

«کیف استطاع الرئیس عبدالناصر أن یخدع شعباً و یضلل أمة … چگونه رئیس عبدالناصر توانست مردم را فریب دهد و امتی را گمراه کند» /صفحه ۱۷۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *