اگر ما رافضی و خوارج هستیم شما چرا نمیروید حکومت اسلامی تشکیل دهید که اهل سنت باشد؟!!
به قلم : اسامه کردستانی
ما سالها پیش دولتی اسلامی را در خاورمیانه به وجود آوردیم که به واسطه ی آن بسیاری از مردم و علمای منتسب به اهل سنت روی اصلی خود را آشکار نمودند . البته از اینکه این حکومت سحر آنها را فاش نمود و چهره ی واقعی آنها را نشان داد بسیار عصبانی بودند . به همین دلیل به کارخانه ی افتراء و دروغ سازی رایج خود به سبک علمای سوء و الرویبضه جهت فریب افکار عمومی و بسیج مردم بر علیه این حکومت اسلامی جهت راضی کردن آمریکا و آل سعود و دیگر متحدینشان پناه بردند.
در دهه اول تشکیل این دولت مردم به جای آشنائی با واقعیت آن با کلماتی چون فجر کاذب… دولت رافضی…. خوارج…. قاتلین اهل سنت …. تولید کفار و اسرائیل …. ارهابی و ترویست و…. از جانب این علمای سوء و الرویبضه آشنا گردیدند. و با کمک رسانه ها در ضمن جنگ تحمیلی بر علیه مردم تازه رسته از دست طاغوت سکولار این کلمات را تلقین کردند و عده ای همچو طوطی آن را تکرار کردند و مدافعین حکومت اسلامی هم از دشمنانشان این کلمات را بسیار شنیده اند ..
ما به این موجودات می گوئیم سالهاست که در این مسابقه دروغ سازی و تملق سبقت میگیرید اما نه برای رفتن به بهشت .بلکه برای راضی کردن حکومتهای طاغوتی متحد با آمریکا ..علمایانتان به تلویزیون میروند و کوچکترانتان صوت پر میکنند .تا خواسته و ناخواسته کفر را از خود راضی کنند..سالهاست یک صوت در رد طواغیت آل سعود و ترکیه و مصر و تاجیکستان و… پر نکرده است و میگفت خطر دارد برای امنیتمان.اما حالا چه ؟ من جوابتان را میدهم.امروز میدانید آمریکا و طواغیت و کفار دوست دارند و راضی هستند مسابقه میدهید در رد جهادی که بر علیه آمریکا و متحدینش انجام می شود ..و به خواب رفته اید و به خواب زده اید خود را.
میگویید خوارج ، رافضی ، ارهابی و….دیگر تمام همه نوع ظلم و افتراءی جایز است.شما که دم از اتباع علما میزنید ما که علم نداریم ما که عالم نداریم ما که رافضی و خوارجیم شما که اهل سنتید.از شما میپرسم .امام احمد با مامون و واثق و معتصم چگونه رفتار کرد؟
مگر مصعب بن زبیر در روزی هفت هزار از جنود مختار سقفی را نکشت .مگر ابن عمر به او نگفت تو هفت هزار مسلمان را کشته ایی .چرا مصعب متهم به خوارج نشد.
چرا امام احمد تفرقه نکرد..اگر مجاهدین ضد امریکائی ما رافضی و خوارج هستند شما چرا در خانه های خود نشسته اید و نمیروید حکومت اسلامی تشکیل دهید که اهل سنت باشد..؟!!
آیا شما هم منتظر آمریکا و عربستانید برایتان حکومت تشکیل دهد ..؟!!
بترسید از خدایی که روزی همه در نزدش حاضر خواهیم شد امید است که بیدار شوید
ﻳَﺎ ﺃَﻳُّﻬَﺎ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺁﻣَﻨُﻮﺍْ ﻛُﻮﻧُﻮﺍْ ﻗَﻮَّﺍﻣِﻴﻦَ ﻟِﻠّﻪِ ﺷُﻬَﺪَﺍﺀ ﺑِﺎﻟْﻘِﺴْﻂِ ﻭَﻻَ ﻳَﺠْﺮِﻣَﻨَّﻜُﻢْ ﺷَﻨَﺂﻥُ ﻗَﻮْﻡٍ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﻻَّ ﺗَﻌْﺪِﻟُﻮﺍْ ﺍﻋْﺪِﻟُﻮﺍْ ﻫُﻮَ ﺃَﻗْﺮَﺏُ ﻟِﻠﺘَّﻘْﻮَﻯ ﻭَﺍﺗَّﻘُﻮﺍْ ﺍﻟﻠّﻪَ ﺇِﻥَّ ﺍﻟﻠّﻪَ ﺧَﺒِﻴﺮٌ ﺑِﻤَﺎ ﺗَﻌْﻤَﻠُﻮﻥَ. مائده آیه ۸
ﺍﻯ ﻛﺴﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩﺍﻳﺪ ! ﻗﻴﺎﻡ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺑﺮﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺷﺎﻫﺪﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﺪﻝ ﻭ ﺩﺍﺩ ﺑﺎﺷﻴﺪ . ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺩﺷﻤﻨﻰ ﻋﺪﻩﺍﻯ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺁﻥ ﺩﺍﺭﺩ ﻛﻪ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﻧﻜﻨﻴﺪ . ﺩﺍﺩﮔﺮﻯ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺗﻘﻮﺍ ﻧﺰﺩﻳﻚﺗﺮ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺑﺘﺮﺳﻴﺪ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﻰﺩﻫﻴﺪ ﺁﮔﺎﻩ ﺍﺳﺖ………
سفر ترامپ به ریاض؛ مبارزه علیه تروریسم و تجارت تسلیحاتی
رئیس جمهور ایالات متحده اولین سفر خارجی خود را از عربستان سعودی آغاز می کند. او در نظر دارد، علیه اسلام گرایی افراطی سخنرانی ای را ایراد کند و قراردادهای تسلیحاتی با عربستان عقد کند.
مشاوران ترامپ از همین حال از یک دیدار تاریخی سخن می گویند. ترامپ پس از جیمی کارتر اولین رئیس جمهور ایالات متحده است که در اولین سفر خارجی خود به کانادا و یا هم مکسیکو نه، بلکه عازم عربستان سعودی می شود. آنهم در زمانی که مشکلات داخلی ایالات متحده روز تا روز افزایش می یابند.
ایلیوت ابرامس، عضو مرکز تحقیقاتی معتبر «شورای روابط خارجی» سفر ترامپ را “قابل توجه” می خواند و می گوید: “دونالد ترامپ حین مبارزات انتخاباتی تعهد نموده بود که از تمام تنش ها و بحران های شرق میانه خود را به دور نگه می دارد. و اکنون نخستین سفر خارجی او درست به جانب همین شرق میانه است.”
سخنرانی علیه اسلام گرایی افراطی
بنا بر منابع کاخ سفید، “رئیس جمهور به عربستان سعودی سفر کرده است تا جهان اسلام را در برابر دشمن مشترک متحد نماید.” قرار است ترامپ با شاه سلمان بن عبدالعزیر پادشاه عربستان سعودی دیدار کند و سپس در اجلاس کشورهای خلیج اشتراک نماید. دونالد ترامپ در یک نشست ویژه سران ۵۰ کشور اسلامی جهان در ریاض که برای دیدار با ترامپ دعوت شده اند، سخنرانی خواهد کرد.
ترامپ با اعتماد به نفس ویژه اش در مورد این سفر گفت: “من با رهبران اسلامی در ریاض دیدار خواهم کرد و از آنها تقاضا خواهم کرد که در برابر نفرت و بنیادگرایی مبارزه کنند و به این ترتیب راه صلح آمیز دین خود را برای آینده هموار نمایند.”
او در ادامه اضافه کرد که حتماً در ریاض از شنیدن پیام او خوشحال خواهند شد.
Donald Trump Mohammed bin Salman (picture alliance/dpa/M.Wilson)
ترامپ قبلاَ با وزیر دفاع عربستان سعودی در واشنگتن دیدار کرده است
اشتیاق شدید در مورد ریاست جمهوری ترامپ
در واقعیت نیز حاکمان خلیج خیلی با شور و اشتیاق از ریاست جمهوری ترامپ استقبال نمودند. آنهم با وجود اظهارات خصمانه ترامپ در برابر مسلمانان حین مبارزات انتخباتی و همچنین فرمان منع سفر شهروندان هفت کشور اسلامی که توسط ترامپ صادر گردید.
نیل گاردینر، عضو بنیاد محافظه کار موسوم به “هریتج” که رئیس جمهور را در موارد مهم خارجی و داخلی مشوره می دهد، در همین ارتباط گفت: “ما با ترامپ برگشت سیاست های خارجی سنتی ایالات متحده را تجربه خواهیم کرد که برخلاف سیاست های اوباما خواهد بود.”
چرخش از سیاست اوباما در قبال شرق میانه
گاردینر با انتقاد از سیاست های اوباما گفت: “اوباما در برابر مهمترین متحدین ما سهل انگاری نمود. و با سیاست های خود در قبال ایران، بر مناسبات ما با عربستان سعودی به شدت صدمه زد.” رئیس جمهور پیشین ایالات متحده اوباما، خانواد شاهی عربستان را به دلیل حمایت آنان از افراطگرایان اسلامی و نیز نقض شمار زیاد موارد حقوق بشری بار بار مورد انتقاد قرار داده بود.
گاردینر در همین ارتباط افزود: “هدف سفر رئیس جمهور به عربستان سعودی از یک جانب تجدید مناسبات هر دو کشور می باشد و از جانب دیگر رئیس جمهور برای سعودی تضمین خواهد کرد که در برابر نفوذ ایران در بی ثباتی منطقه به شدت مبارزه خواهد کرد.”
به نفع ایالات متحده؟
ایما اشفورد، عضو انستیتوت «کِتو» با انتقاد گفت: ” مناسبات ترامپ با عربستان سعودی حتماً آرامتر از مناسبات اوباما با این کشور خواهد بود. اما چنین یک امری به نفع سیاست های امریکا نمی باشد.”
برای اوباما حمایت از زنان، حقوق بشر و جامعه مدنی از ارجحیت برخوردار بود. اما در برابر، ترامپ به وضاحت روشن نموده است که این مسایل برایشو اهمیتی ندارند.
احتمال دارد که سخنرانی رئیس جمهور ایالات متحده متفاوت از سخنرانی اوباما در سال ۲۰۰۹ در مصر باشد. یعنی این که این سخنرانی خطاب به سران کشورها خواهد بود و مردم جهان عرب مخاطب واقع نخواهند شد. چنین معلوم می شود که براساس اصل سیاست خارجی ترامپ، مسایلی به شمول حقوق بشر اگر خیلی نیاز باشد در عقب درهای بسته مطرح خواهند شد.
اردوغان در دیدار با ترامپ: مسلح کردن کردها “غیرقابل قبول” است
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه از پیشنهاد ایالات متحده مبنی بر مسلح ساختن جنگجویان کرد در سوریه، انتقاد کرده است. او اظهاراتش را در یک نشست مطبوعاتی کوتاه در کاخ سفید بیان کرد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده روز سه شنبه برای نخستین بار رو در رو با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در واشنگتن دیدار کرد. این در حالی است که هنوز پرسش هایی درباره دیدار ترامپ با مقامات روسیه که هفته پیش انجام شد، پا بر جاست.
در کنفرانس مطبوعاتی، هر دو رئیس جمهور همکاری طولانی مدت دو کشور ترکیه و امریکا را ستودند و گفتند که نگرانی هایی که بر سر بعضی موضوعات کلیدی باعث کشیدگی روابط شده، باید رفع گردند.
ترامپ گفت: «ما منتظر گفتگوی طولانی و سازنده هستیم». او خاطر نشان کرد: «ما موفقیت های زیادی در سال های پیش رو خواهیم داشت و ما می خواهیم تا جایی که امکان دارد در جنگ علیه تررویسم کمک دریافت کنیم، و این چیز خوبی است که با ترکیه رخ می دهد. رابطه ای که ما با هم داریم، خدشه ناپذیر خواهد بود».
تنش بین دو کشور هنگامی بروز کرد که واشنگتن گفت قصد دارد تا جنگجویان کرد سوریه را که متعلق به “واحد دفاع مردمی” (YPG) می باشند، مسلح کند. واشنگتن این واحد نظامی کردها را در جنگ علیه گروه ترویستی “دولت اسلامی” (داعش) پشتیبانی می کند اما انقره این گروه کردها را تروریستی می داند.
تروریسم موضوع اصلی گفتگوها
اردوغان آب سرد به روی این طرح واشنگتن ریخت. رئیس جمهور ترکیه در اظهارات خود در کاخ سفید به کرات گفت که مسلح کردن “واحد دفاع مردمی” در سوریه برخلاف معاهدات بین المللی است.
اردوغان گفت: « ما، بدون فرق قائل شدن، متعهد به مبارزه علیه هرگونه تروریسم هستیم که تهدید روشن علیه آینده ماست. هیچ جایی برای سازمان های تروریستی در آینده منطقه ما وجود ندارد. یقینا غیر قابل قبول است که دو گروه “واحد دفاع مردمی و حزب اتحاد دموکراتیک سوریه” به عنوان همکار در منطقه در نظر گرفته شوند. این مسئله خلاف توافق بین المللی خواهد بود».
در سوی دیگر، ترامپ مستقیما به طرح های ایالات متحده اشاره نکرد بلکه درعوض بر تعهدات واشنگتن در جنگ علیه “دولت اسلامی” و حزب ممنوعه “کارگران کردستان” تاکید کرد که این مسئله به مذاق انقره نیز خوش می آید.
با این حال، انتظار می رود که هر دو رهبر درباره فتح الله گولن، منتقد سرسخت اردوغان نیز بحث کنند. گولن درحال حاضر در ایالات متحده زندگی می کند. انقره خواهان استرداد او به ترکیه در ارتباط با کودتای نافرجام تابستان سال گذشته است.
دیدار بین دو رئیس جمهور اندکی پس از آن انجام شد که مشاور امنیت ملی ترامپ، مک ماستر در یک کنفرانس مطبوعاتی از شریک ساختن معلومات بالقوه سری، با مقامات روسی دفاع کرد و آن را “کاملا به جا” خواند.