علت گرایش تحصیلکرده های دانشگاهی و بخصوص مهندسین به جریان بیداری اسلامی و جهاد بر علیه آمریکا و مزدوران آنها (۱)

علت گرایش تحصیلکرده های دانشگاهی و بخصوص مهندسین به جریان بیداری اسلامی و جهاد بر علیه آمریکا و مزدوران آنها (۱)

ارائه دهنده: براهندک بلوچ

فتحی شقاقی ادیب و مبارز فلسطینی در اردوگاه رفح در جنوب نوار غزه در سال ۱۹۵۱ میلادی متولد شد. وی در دانشگاه الزقازیق مصر در رشته پزشکی به تحصیل پرداخت و جنبش جهاد اسلامی فلسطین را تاسیس کرد. وی در فاصله سال های ۱۹۸۳ تا ۱۹۸۶ بارها در فلسطین بازداشت شد. وی پس از انتفاضه نخست فلسطین در آگوست ۱۹۸۸ به لبنان رفت و در سال ۱۹۹۵ در مالت توسط عوامل موساد (سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی) ترور شد.

 اسامه بن لادن نیز در رشته مکانیک درس خوانده بود و ایمن الظواهری هم در رشته ی پزشکی و به همین شکل بسیاری از رهبران بیداری اسلامی و جهادی چون حسن البناء و سید قطب و غیره در رشته های آکادمیک دانشگاهی درس خوانده بودند و…

فاش شدن درخواست طراح حملات یازده سپتامبر از مأموران بازجوی خود برای اینکه به وی اجازه دهند در زندان روی طراحی جاروبرقی کار کند، این پرسش را مطرح کرده‌ که چرا در خاورمیانه مهندسین زیاد تروریست می‌شوند؟ البته در تعریف غربی، بسیاری از جریانات مقاومت هم تروریست نام می‌گیرد!

‌به نقل از فارین‌پالیسی، یک دهه پیش، خالد شیخ محمد بلوچ که در زیرزمین یکی از زندان‌های مخفی آمریکا در رومانی در بازجویی و شکنجه بود، روزی از زندانبانان خود، یک خواسته غیر معمول کرد؛ خالد شیخ محمد بلوچ فارغ‌التحصیل مهندسی مکانیک از دانشگاهی در کارولینای شمالی آمریکاست و مغز طراح حملات یازده سپتامبر به شمار می‌رود که پس از بازداشت به شدت شکنجه شده است.

در دوران زندان در رومانی، به یکباره خالد از نگهبانان خود خواست‌ به وی اجازه دهند یک جاروبرقی طراحی کند! افسر مسئول سی‌آی‌ای با مقر این سازمان در آمریکا تماس گرفته و از یکی از مدیران این سازمان اجازه گرفته می‌شود، خواسته زندانی برآورده شود، چون احتمالا به جلوگیری از دیوانه شدن وی تحت شکنجه‌های شدید نیز کمک می‌‌کرد. درست است که وی تحت این شکنجه‌های شدید به بعضی موارد اعتراف کرده، ولی اگر قرار است روزی محاکمه شود، باید عقلش سر جایش باشد. به همین خاطر پس از تخریب هدفمند روانی وی به قصد اعتراف‌گیری، باید راه بازگشت هم باز باشد.

بیدار ماندن به مدت ۱۸۰ ساعت و ۱۸۳ بار غرق مصنوعی، تنها بخشی از شکنجه‌هایی بوده ‌که خالد تحمل کرده، ولی هنوز بنا بر گزارش‌ها، از نظر روحی و جسمی سالم است، در حالی که افراد دیگری مانند رمزی بن الشیبه و دیگرانی که در لهستان و رومانی در زندان‌های سیا بوده‌اند، از انواع بیماری‌های روانی رنج می‌برند.

زندانبانان خالد شیخ محمد که اکنون در گوانتانامو هستند، اقرار می‌کنند که وی به نحو خیره‌کننده‌ای باهوش است و در صورتی که یک برنامه آموزش از راه دور هم در زندان ‌‌باشد، وی می‌تواند دکترای مکانیک خود را بگیرد و حتی اختراعات چشمگیری را به ثبت برساند.

هر چند آمریکایی‌ها تعریف دوگانه‌ای از تروریسم دارند و هر کس را که به نفعشان باشد تروریست یا غیرتروریست می‌دانند، ‌انتشار اطلاعات پیش‌گفته در ‌آسوشیتدپرس راجع به خالد شیخ محمد، این پرسش را برای غربی‌ها پیش آورده‌ که چرا مهندسین در خاورمیانه زیاد تروریست می‌شوند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *