دولت الاسلامی یا داعش در افغانستان تکرار پروژه ی آل سعود در برابر حکومت عثمانی

دولت الاسلامی یا داعش در افغانستان تکرار پروژه ی آل سعود در برابر حکومت عثمانی

به قلم : ابوصلاح الدین الکوردی

 دولت اسلامی با منهج سلفیت خاص نجدیت ابتدا در عراق شکل گرفت و بعد از آن در سوریه هم نفوذ کرد و تبدیل شد به دولت اسلامی در عراق و شام (مخفف آن داعش) و پس از چندی اعلام خلافت کرد اما پس از چندی هم اکنون با از دادن مناطق تحت نفوذش از حالت حکومت و دولت خارج شده و تبدیل شده است به یک حزب و جماعتی که از بسیاری از جماعتهای دیگر هم کوچکتر است و هم اکنون تحت عنوان دوله، تنظیم دوله، جماعت دوله شناخته شده است .

دوله زمانی که در بخشهائی از سوریه و عراق حاکمیت داشت قاعده ی شرعی این بود که همه ی گروهها – صرف نظر از منهج سلفیت خاص نجدیت دوله – در برابر هجوم کفار سکولار جهانی به رهبری آمریکا به او بیعت می دادند،اما چنین نکردند ،و علاوه بر آنکه بیعت شکنی کردند به نفع کفار سکولار جهانی و مرتدین ملحد pkk با دوله وارد جنگ شدند، تا اینکه در جبهه ی آمریکا و کردهای ملحد pkk  دوله را از دولت تبدیل کردند به جماعت و حزبی چریکی کوچک  و خودشان هم یا مثل گروه علوش و صدها گروه دیگر مثل زنکی از بین رفتند یا چنان ضعیف شده اند که هر گاه تاریخ استفاده از آنها تمام شود کفار سکولار جهانی و طاغوتهای محلی خواهند تواسنت با کمترین هزینه ها آنها را نابود کنند .

در زمانی که دوله در عراق و سپس در سوریه در حال شکل گیری بود در افغانستان حکومت اسلامی طالبان وجود داشت، همچنانکه در بخشهائی از سومالی و یمن و قفازهم اهل سنت امارتهای کوچک اسلامی تشکیل داده بودند . در زمانی که در افغانستان یک حکومت اسلامی با شورای رهبریت خاص خودش حاکمیت داشت گروهی از افراد حکومت طالبان بیعت خود را با شورای رهبری شکسته و در برابر به دولت ابوبکر بغدادی بیعت دادند و بغدادی هم این بیعت شکنی را تائید و از بیعت شکنان بیعت گرفت .

به این شیوه همچنانکه جولانی بیعت ابوبکر بغدادی را شکست و  الظواهری ضمن تائید بیعت شکنی جولانی بیعت او را پذیرفت، ابوبکر بغدادی هم همان واکنش را در برابر بیعت شکنان حکومت طالبان انجام داد . هم الظواهری و هم بغدادی مثل دو رقیب یک واکنش در برابر بیعت شکنان انجام دادند .

این بیماری در میان سلفیت خاص نجدیت دارای سابقه ی طولانی به اندازه ی عمر حکومت آل سعود دارد . زمانی که آل سعود بیعت خود با حکومت اسلامی عثمانی را شکست و با شعار جهاد بر علیه مشرکین[۱] بر علیه چنین حکومتی خروج نموده و در جبهه ی کفار انگیس و فرانسه و ایتالیا و…. و مرتدین محلی چون آتاتورک به عمر حکومت عثمانی خاتمه دادند .   

پروژه ی آل سعود به شدت توسط حکومت انگیس بر علیه حکومت اسلامی عثمانی حمایت و پشتیبانی می شد، و زمانی که حکومت اسلامی عثمانی متلاشی شد و سرزمینهای مسلمین به دهها قسمت تقسیم شد و هر کافری سهمی برای خود برداشت آن وقت مرزهای آل سعود را نیز مشخص کردند،و آن را تاکنون تابع سیاستهای خود کرده اند.

هم اکنون که در افغانستان حکومت اسلامی طالبان وجود دارد گروه دوله در این کشور نباید اشتباه گذشتگان فکری خود چون آل سعود و … را تکرار کند چون بیعت شکنی و ایجاد تفرق توسط آنها هر چند باعث « فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ» تمام مسلمین منطقه و تقویت جبهه ی کفار سکولار جهانی و مزدوران محلی آنها می گردد، اما قبل از آنکه به حکومت اسلامی طالبان صدمه جدی بزند به خود آنها صدمات جبران ناپذیر خواهد زد، و ممکن است ناخواسته همچون آل سعود و …. ابزار دست کفار سکولار جهانی و منافقین قرار بگیرند، و ندانسته تبدیل شوند به یک پروژه ی ضد اسلامی جهت تقویت کفار سکولار جهانی و مرتدین و منافقین محلی .


[۱] منظور مفتی های آل سعود، مسلمین جاهلی است که دارای عذرهای شرعی هستند، یا تفسیری بر خلاف تفسیر آنها دارند . چون مشرک در زبان امروزین یعنی سکولار و مشرکین یعنی سکولاریستها . و در آن زمان آل سعود با مشرکین(سکولاریستها) بر علیه مسلمین متحد شده بودند و در چهار طرف خود مسلمان کشی کردند و تا کنون حتی یک گلوله به سمت کفار اصلی مثل مشرکین(سکولاریستها) و یهود و نصارا شلیک نکرده اند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *