هدف مشترک سلفیت نجدی و شیعیان انگلیسی از دروغگوئی و پنهان کردن حقایق در مورد صلاح الدین ایوبی

هدف مشترک سلفیت نجدی و شیعیان انگلیسی از دروغگوئی و پنهان کردن حقایق در مورد صلاح الدین ایوبی

به قلم : مسعود سنه ای

صلاح الدین ایوبی یکی از سربازان و فرماندهان نورالدین زنگی رحمه الله بوده که زیر دست و تحت فرمان عمویش شیرکو بود. شیرکو بعد از ورود به مصر تحت حاکمیت شیعیان ۷ امامی وزیر جنگ این حکومت می شود و بعد از دو ماه وزارت فوت می کند و صلاح الدین مدت نزدیک به ۱۹ سال وزیر حکومت فاطمی مصر می شود، آنهم وزیر جنگ و ارتش؛ قبل از اتمام وزارت صلاح الدین ایوبی سلطان نورالدین زنگی در یازدهم شوال سال ۵۶۹ هـ برابر با ۱۱۷۴ م در سن ۵۶ سالگی بر اثر بیماری دیفتری فوت می کند.

خارج از انکار واقعیات تاریخی و جعل و تحریف آنها لازم است بدانیم که هدف سلفیت نجدی از پوشاندن این قریب به ۱۹ سال وزارت صلاح الدین ایوبی که دوست و دشمن به آن اقرار دارند چیست؟ چرا می خواهند این حقیقت تاریخی را بپوشانند؟ هدف از دروغ گفتن و تحریف تاریخ چیست؟ دروغ گفتن به چه کسی خدمت می کند به قانون شریعت الله و مسلمین یا دشمنان مسلمین؟

البته شیعیان غلات و روافض میان شیعه هم سعی دارند در  مورد صلاح الدین دروغ بگویند و دروغها و داستان سرائی هائی کرده اند که نیاز به بازگوئی نیست چون هدف این شیعیان انگلیسی مثل شیطان یاری و یاسر الخبیث و دانشگند و امثالهم واضح و روشن است .

لطفا سلفیون نجدی واضح جواب بدهید و طفره نروید که چرا شما به همراه این غلات دست به یکی کرده و سعی دارید در مورد صلاح الدین ایوبی دروغ بگوئید ؟ من بر این باورم که اگر واقعیتها در مورد صلاح الدین گفته شود شما مجبور می شوید صلاح الدین را طبق منهج غلط خودتان تکفیر کرده و دستتان برای تمام مسلمین رو شود به همین دلیل به این دروغها متوسل می شوید.  

لازم به ذکر است که همه بدانند : نصرانیها  در سال‌های ابتدایی جنگ صلیبی توانسته بودند شهر‌های مسلمان نشین بسیاری را فتح کنند و این فتوحات به آنان روحیه بسیار داد تا این که طمع فتح قاهره ، مرکز دولت فاطمی را در سر بپرورانند. «ارتش بزرگ مسیحی به سمت قاهره حرکت کرد و شهرهایی که در میان راه بود از جمله شهر بزرگ بلبیس را فتح و آنجا را غارت کرده و مردمان را نیز کشتند». [البدایة و النهایة،ابو الفداء اسماعیل بن عمر بن کثیر الدمشقی، ج۱۲، ص۲۵۵، بیروت، دار الفکر، ۱۴۰۷/۱۹۸۶.]

در نهایت آنها به قاهره رسیدند و آنجا را به محاصره خود در آوردند. اما مردم قاهره که بیم آن داشتند فرنگی‌ها در قاهره نیز چنان کنند که در بلبیس کرده بودند، به دفاع از شهر برخاستند.

العاضد که به عنوان خلیفه فاطمی در آنجا حکومت می‌کرد از حکومت عباسی درخواست کمک کرده و از آنها تقاضا کرد برای رفع مشکل صلیبیون نیروی نظامی به آنجا بفرستند. او که خوب می‌دانست بدون کمک، قدرتی برای مقابله با غربی‌ها ندارد، خواستار لشکر کشی اسدالدین شیرکوه فرمانده بزرگ که عموی صلاح الدین بود، شد.

«اسد الدین با شش هزار سپاهی عازم مصر شد و پیش از حرکت، نیازهای سپاهیان را رفع نمود و هر سواری را بیست دینار عطا کرد. جماعتی از امرا نیز در خدمت او بودند و صلاح الدین یوسف بن ایوب به همراه پدرش ایوب برادر شیرکوه او را همراهی می‌کردند. چون نزدیک قاهره شد فرنگی‌ها عقب نشینی کرده و به شهرهای خود بازگشتند. او نیز در اواسط همان سال وارد قاهره شد. “العاضد لدین الله” خلیفه فاطمی او را خلعت داد و برای او و لشکریانش مقرری معین نمود». [تاریخ ابن خلدون،ابن خلدون، ج۵، ص۳۳۰.]

قتل شاور

اسد الدین بعد از مدتی که وارد قاهره شده بود توانست به کمک فرماندهان و خواست عاضد خلیفه فاطمی، وزیر خلیفه که “شاور” نام داشت و به نوعی تمام امور را ریاست می‌کرد به قتل برساند». [الاعلام قاموس تراجم لاشهر الرجال و النساء من العرب و المستعربین و المستشرقین،الزرکلی، خیر الدین، الاعلام، ج۳، ص۱۵۴.]

اسد الدین با مرگ شاور همه کاره قاهره شد و العاضد تنها نامی از خلافت را یدک می‌کشید. اما اسدالدین بعد از فتح قاهره، عمر چندانی نکرد و دو ماه بعد فوت کرد. [شمس الدین محمد بن احمد الذهبی، تدمری، عمر عبد السلام،تاریخ الاسلام و وفیات المشاهیر و الاعلام، تحقیق، ج۳۹، ص۱۹۶، بیروت، دار الکتاب العربی، ۱۴۱۳ ق.]

بعد از او، فرماندهانش بر سر جانشینی او اختلاف کردند تا این که با خواست خلیفه فاطمی و همراهی بعضی از فرماندهان، صلاح الدین یوسف بن ایوب جانشین عموی خود شده و این گونه  وزارت  صلاح الدین  در حکومت فاطمیان مصر آغاز شد. صلاح الدین ایوبی با قتل عام خانواده سلطنتی و تمام شیعیان مصر مذهب شافعی را در مصر مستقر نکرد . همچنانکه عده ای دجال دروغگوی شیعه ی غالی و سنیان جاهل می گویند:

بلکه :

  1. صلاح الدین در راستای ترویج مذهب شافعی، مدارس علمی شافعی را در مصر تاسیس کرد و از طریق این مدارس عالمان و مبلغان شافعی بسیاری را رهسپار جامعه کرد تا مذهب شافعی را ترویج کنند. [ابن کثیر ، البدایة و النهایة، ج۱۲، ص۱۵۳.]
  2. سرو سامان دادن امور اقتصادی با پر رنگی نقش حکومت: در اواخر حکومت فاطمی، اوضاع اقتصادی مردم سخت شده و مبلغ دویست هزار دینار در سال مالیاتی بود که بر عهده مردم بود. اما صلاح الدین به یکباره مردم را از پرداخت مالیات معاف کرد. [البدایة و النهایة، ج۱۲، ص۱۴۶.]

این امر و نکاتی از این دست که تماما در دوران وزارت صلاح الدین و یا سال‌های اولیه حکومت او انجام شد، برای فراموش کردن حکومت فاطمی شیعی .

  • تغییر قاضیان شیعی از دیگر اقدامات او در جهت محو تشیع بود. [البدایة و النهایة، ج۱۲، ص۳۶۳.]صلاح الدین راه فرهنگی و ایدئولوژیکی را ترجیح می‌داد .

صلاح الدین ایوبی به گواهی تاریخ اهل سنت اینگونه باعث تغییر مذهب مردم از شیعه ی فاطمی به مذهب شافعی شد نه با دروغها و تهمتهائی چون کشتن تمام خانواده سلطنتی و تمام شیعیان و…

صلاح الدین ایوبی حتی یک نفر شیعه ی فاطمی را به جرم شیعه بودن نکشته است، اما کسانی چون طواشی را که به همراه هزاران مالکی مذهب سودانی  که دچار خیانت شده بودند به قتل رساند، همچنانکه خائنینی که پس از زنکی بر شام حاکمیت داشتند را نیز به قتل رساند که همگی حنفی یا شافعی مذهب بودند. در اینجا خائنین به قتل رسیده اند به جرم خیانت نه به جرم مذهبشان.

سردارانی چون صلاح الدین ایوبی حتی صدها سال بعد مرگشان نیز باعث فاش شدن توطئه های فکری و عقیدتی علیه اسلام و مسلمین می شوند و اینگونه به حسنات خود اضافه می کنند. امروزه صلاح الدین ایوبی باعث وارد شدن سنگین ترین ضربات جبران ناپذیر و افشاگری عظیم در مورد عقاید اشتباه و منهج غلط سلفیت نجدی در برخورد با اهل قبله شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *